Har haft en underbar dag med min bÀsta vÀn...

img_9386 (MMS)

Har haft en underbar dag med min bÀsta vÀn i kungens kurva.. Jag har handlat jeans, badrumsmatta, ljus, fikat och bara haft det som sagt UNDERBART..


Hej pÄ er!!!

Har inte funnits mkt tid för bloggen i helgen. Har varit fullt ös medvetslös. En sjuk son, 2 middagar, en utgÄng, massa skvaller, och en jÀvla massa skratt. Jag har firat en polare som fyllde Är. Vi Ät middag uppe pÄ fondyboden i Sthlm. Lika gott as always. Jag Àlskar det stÀllet. Man fÄr Àta hur mycket man vill, bara att sÀga till nÀr man vill ha mer sÄ kommer dom med pÄfyllning. Jag Ät MASSA tigerrÀkor. Mmmmmmm skaldjur Àr sÄ galet gott. Man fÄr vÀlja pÄ kött eller fisk. SÄ ni vet;) alla borde Àta dÀr nÄgon gÄng. Och efterrÀtten.. Choklad fundy med massa goda tillbehör. En tia i betyg fÄr stÀllet av mig;)

MÅSTE berĂ€tta nĂ„tt kul.. Det Ă€r jĂ€tte mĂ„nga som har pĂ„pekat att bugs ser ut som solstickan;) haha mitt lilla gubbtroll. Vad tycker ni??

Idag har vi varit pĂ„ middag i Älvsjö hos V och J och deras pluttis Caspian. Dom tyckte inte att det gjorde nĂ„tt att Buggs har vattkoppor. MĂ„nga tĂ€nker ju sĂ„.. Att dom Ă€ndĂ„ ska fĂ„ det och att det Ă€r bĂ€ttre ju tidigare dom fĂ„r det. Det som Ă€r bra Ă€r ju att dom inte kan klia.. SĂ„ inga Ă€rr med andra ord..

Nu blire filmen smurfarna och popcorn.. Jamiiii.
BTW.. Min man stĂ„r och lagar mat till mig" I MAT LÅDA" till imorgon.. :) thats löööve My friends.

Ha det underbart och jag hoppas att ni ocksÄ har haft en trevlig helg. LOVE



Min helg i bilder!!!!

Ni fÄr ett lÄngt inlÀgg om min helg ikvÀll. Har haft skit kul. Ni fÄr nöja er med bilder sÄlÀnge;).. Puss


Lördag


Fredag


Sent inlÀgg

Hej kompisar!! Idag blev det ett sent inlÀgg. Ska strax hoppa i sÀng och sova. Men tÀnkte uppdatera om lite onödigt tjafs hÀr först;) hehe

Dagen:-- första dagen pĂ„ min linje va grymt kul. " har ju bara blivit visad innan och gĂ„tt pĂ„ utbildningar". Fick göra massor med kul. Jag trĂ€ffar nya mĂ€nniskor varje dag. För er som inte vet det;) Astra Ă€r enormt. Jag visste att det var stort men inte SÅHÄR stort... Jag hittar inte ens till min linje. Eller.. Nu ljög jag.. Jag lĂ€rde mig att hitta idag;)

Imorgon Àr det fredag. Wiiiie. LÀngtar. Ska göra massa skoj i helgen... Men det tar vi imorgon för nu rullar mina ögon. Godnatt friends. <3


sÄhÀr ser Buggs ut över hela kroppen förut...

img_9324 (MMS)

sĂ„hĂ€r ser Buggs ut över hela kroppen förutom ansiktet dĂ€r kopporna Ă€r JĂ€tte stora. Tycker sĂ„ synd om honom dĂ„ han har UNDER fötterna och massor pĂ„ rumpan"ont nĂ€r man sitter" jag önskar att jag kunde ta kliet och det onda istĂ€llet. MAMMA HJÄRTAT gör ont :(


Hej pÄ er!!! Jag Àr hemma med pyret och ku...

img_9320 (MMS)

Hej pÄ er!!! Jag Àr hemma med pyret och kurerar honom. Han har nÀmligen vattkoppor . Stackarn. HELA han Àr en enda stor prickekorv. Han Àr grinig, Àter inte, sover inte och kliar och KLIAR. DÀrav min frÄnvaro i bloggen igÄr. Jag har varit frÄnvarande pÄ telefonen ocksÄ för den delen. NÀr jag inte ha jobbat sÄ har jag varit med pluttis. SÄ nu vet ni det.;) jag ska snart hoppa in i duschen, och göra mig redo för ett kvÀllspass pÄ Astra. Jag ska ha med mig matlÄda, dÄ jag och Helena Àter middag ihop ikvÀll.  Wiiiie. Vi hörs senare. Typ pÄ rasten ;) hej sÄ lÀnge


Middag... Typ sju timmar senare;) och SKÅL...

img_9313 (MMS)

Middag... Typ sju timmar senare;) och SKÅL. En dag som denna FÅR man faktiskt dricka ett glas rött.


Döende och hungrig!!

Första dagen pĂ„ Astra var.. OJ, mycket intryck och MASSOR av mĂ€nniskor. Det verkar jĂ€tte roligt, och mitt arbetslag bestĂ„r av typ bara unga grabbar:P OCH nĂ„gra brudar.. Varav en som jag kĂ€nner. TREVLIGT. Jag hamnade pĂ„ linjen brevid Helena. Är sĂ„ himla super nöjd. LĂ€ngtar redan tills imorgon, FAST att jag Ă€r typ döende av trötthet hĂ€r hemma. Och hunger med för den delen..

Just nu sÄ bakar jag och Àlsklingen pizza. Hugge skruttar runt i sitt rum. Och i vardagsrummet har vi satt pÄ skönheten och odjuret. Musiken Àr ju oslagbar. Han Àr sjuk, min lilla Àlskling. Tycker sÄ synd om honom. Febrig och snoret bara rinner.

Ni kan fĂ„ ett inlĂ€gg senare nĂ€r sonen sover och jag har suttit en stund.. En kaffe ska jag dricka ocksĂ„. Är sĂ„ gaaalet trött.. Hej sĂ„ lĂ€nge och just det. PUSS ;)


Kan inte sova...

Det blir ett natt inlÀgg..
Okey jag erkÀnner.. Lite nervös Àr jag inför imorgon, men herr H har inte lÄtit mig sova om jag sÀger sÄ..
Han vaknar emellanÄt och vill bli vaggad, omstoppad, ha vÀlling och blaa blaa blaaaa.

Snart fyller jag Ă„r ;)
Jag ska önska mig sÄnt som jag normalt inte gÄr och köper sjÀlv. Typ parfym, smycken en liten ring pÄ mitt finger;) höhö... Ehhhm en liten PIK till min Karl.

Nu ska jag fĂ„ mitt dagliga kli i hĂ„ret" nattliga" och snart ska jag upp. PANIK. Ähh hellre trött och lite kĂ€rlek Ă€n utvilad och utan kĂ€rlek;) eller vad sĂ€ger ni????????

Snygga va?? Vill ha nuuuuuu ;)


Hahaha

Har nyss hoppat ut ur duschen och sitter nu och glor pÄ mitt stora feta syrianska bröllop. SÀger bara hahaha.

Kom nyss pÄ att jag frÄn och med nu mÄste vara OSMINKAD varje dag pÄ jobbet.. Men HUR trÄkigt Àr inte det? Klippte nyss av mina vackra, röda lÄnga klor ocksÄ... Som ska ersÀttas med fake naglar pÄ fredag dÄ jag och mina brudar ska ha vinprovning. ;) blir PARTY PARTY.. Haha nu Àr pausen över. Back to spektaklet :P


HELLO...... Sista dagen pÄ förskolan var m...

img_9291 (MMS)

HELLO...... Sista dagen pĂ„ förskolan var mycket trevlig. MĂ„nga kramar och mycket fika. Jag kommer absolut sakna bĂ„de mina kollegor och alla barnen. Tur att det gĂ„r att hĂ€lsa pĂ„.;) JAHA.. NĂ€sta gĂ„ng nĂ„gon frĂ„gar mig - vart jobbar du? SĂ„ ska jag svara pĂ„ Astra? SKUMT, men roligt. Har sett fram emot detta LÄNGE. Wiiiiiiiiie. Imorgon kl 07:30 sĂ„ börjar det. Mitt nya liv;) M och H ska vara hemma dĂ„ Buggs Ă€r sjuk, IGEN.:(... Dagen annars dĂ„.? Jag har Ă€tit renskavsgryta med ris till middag och jag bakade en rulltĂ„rta till efterrĂ€tt. Duktiga duktiga Caroline Blom. SjĂ€lvklart sĂ„ stod Hugo pĂ„ stolen och "hjĂ€lpte till" haha. Typ kĂ€kade smet och bara va ivĂ€gen;) haha... Nu sover odjuret efter en lĂ„ng stund i mammas famn. Det ska bli dusch, film time, pussas med karln, ringa ett viktigt samtal och bara typ sitta ner;) NICE. Riktigt nice. LĂ€gger upp lite fina bilder ikvĂ€ll. Puss alla goa och glada


Oooops......

VadÄ REKORD pÄ bÄde antal besökare och sidovisningar;) höhö.. Nakenchocken gjorde succé...
Brukar inte vara den som Àr DEN som lÀgger upp bilder pÄ migsjÀlv naken eller nÀstintill. Tycker personligen att det Àr osmakligt och det Àr inte jag som person att göra sÄ.. MEN jag tyckte sjÀlv att bilden var oskyldig;) och frisyren va för hÀftig för att inte visa er..

Idag... Har vi gÄtt vÀrldens lÀngsta promenad, vi har fikat och Àtit lunch i Mariefred. "det blev inte Taxinge" vi har varit en svÀng i StrÀgnes, vi har Àtit tre rÀtters hemma hos mina pÀron, handlat pÄ Ica Maxi och nu ligger jag i soffan och vÀntar in rÀtt tillfÀlle att stÀlla mig i köket och BAKA till mina kollegor. Hehe som om tillfÀllet skulle komma liksom. Jag HATAR att baka och laga mat med för den delen.. MEN jag tycker att det hör till, nÀr man slutar nÄgonstans. Att baka fikat och inte köpa... Har köpt en liten present till mina gulliga barn ocksÄ.. Tycker att dom ska ha det:) Ni fÄr c imorgon... Det Àr min sista dag pÄ förskolan för er som inte vet.

M tog en jĂ€vla massa bilder pĂ„ mig idag i min halvnya jacka som jag egentligen fick i julklapp förra Ă„ret.. Men den var trasig sĂ„ jag fick en ny"likadan" nu iĂ„r. DĂ€rför Ă€r den ny/ gammal.. JAG ÄLSKAR DEN.. Sjukt snygg.. Hoppas bara att man inte fĂ„r röd fĂ€rg över sig pĂ„ stan. Vore jobbigt.. Spec. För den stackarn som gjorde det.. ;)

Nehe... Baka baka liten kaka.. Sen ska jag lĂ€sa mail.. BLÄÄ. Skulle ha gjort det igĂ„r men det va nĂ„tt fel pĂ„ datorn:( VĂ„ran jĂ€vla skit data som bara funkar nĂ€r Mattias har den.. Eller kan det vara jag som Ă€r otecknisk??

Ha en bra kvÀll/natt alla. Och kolla vilka fina bilder frÄn hela min dag :) trÄkigt att det blir typ fyra av varje bild bara nÀr man lÀgger upp dom.. Ni stÄr nog ut ?;) PUSS


UrsÀkta nakenchocken;) mÄste bara visa er ...

img_9204 (MMS)

UrsÀkta nakenchocken;) mÄste bara visa er min fripp idag.. Typ hÀmtad frÄn 1800 talet;) eller som min mamma skulle ha sagt. - Carro.. Har du bakat in en limpa i hÄret;) haha.. Men jÀvlar va coolt det blev. Visst???


What a beutiful morning!!!!!

Jag vaknade kl 10 av att Mattias slĂ€ppte lös vilddjuret i sĂ€ngen till mig;) MYS... Dom hade varit uppe sedan 8 tiden och hade nu gjort frukost pĂ„ sĂ€ngen till mig. Kan man göra annat Ă€n att Ă€lska sina prinsar ÄNNU MER dĂ„??? Jag gör iaf det nu;)

Just nu stĂ„r M i dushen. H leker i sitt rum med sina klossar. OCH jag dĂ„?? Jag sitter i köket med HM,s katalog och vill bestĂ€lla badrums prylar. Har skickat efter alla kataloger typ haha. Ellos hade ocksĂ„ bra saker i sin.:) snart fĂ„r jag hem la redoute, halens och tvĂ„ till som jag inte kommer ihĂ„g. Typ bon prix eller nĂ„tt;) Jag Ă€r ju ingen internet bestĂ€llare sĂ„;) kataloger tycker JAG Ă€r skit kul. Jag Ă€r typ född pĂ„ stenĂ„ldern JAG VEEET:) jag var nog sist med internet betalning ocksĂ„. Haha jag höll pĂ„ som gamlingarna och SKREV MINA RÄKNINGAR. Galet hehe?

Idag blir det taxinge slott, promenad och middag hos mamma och pappa. Vad gör ni??

HÀr fÄr ni min morgon i bilder OCH kolla solstrÄlarna som kommer in genom fönstret i Buggs rum:)

Puss, kyss, klapp och famntag ;)


Hugos kÀraste Àgodel.... Han Àr lyckligt o...

img_9196 (MMS)

Hugos kĂ€raste Ă€godel.... Han Ă€r lyckligt ovetandes om att mamma tassade in i natten och hĂ€mtade mus-trasan ur hans famn. Den var sĂ„ DJÄVULUSISTKT skitig sĂ„ den nĂ€stan kunde gĂ„ sjĂ€lv. Det Ă€r HANS och han blir vansinnig om man tar den ifrĂ„n honom.. Haha SKITUNGE. Nu Ă€r den iaf ren;) godnatt <3


En lördag med familjen Blom

Hej pÄ er!! Idag har jag, Mattias och Hugo hÀlsat pÄ ute i Lerhaga. DÀr bor min kusin Therese hennes sambo Mathias och deras lilla prinsessa Jossan.
Vi Ät bullar, vinebröd, och massa kakor. Huuua. KÀnner mig MINST tre kg tyngre. ;)

Tessan och Jossan följde med Mig och Hugo hem sen. "M Äkte och jobba" kidzen Ät blodpudding med hallonsylt. Mmm

Försökte för en halvtimme sen att söva sonen som ABSOLUT inte ville. SÄ jag la honom pÄ mig i soffan med filt och satte pÄ Barnkanalen. HAN SOMNADE SOM EN STOCK;) SÄ jÀkla mysigt. Nu sover han i sin sÀng. " har satt pÄ en vÀrmeflÀkt" dÀr inne. Typ torkskÄps vÀrme;) Me like. Vad hÀnder annars dÄ?? Helena Àr tillbaka i Sverige igen. UNDERBART.:) hon har varit pÄ Cypern och bott pÄ EXAKT samma hotell som jag bodde pÄ nÀr jag var i AIYA NAPA. Lite coolt;)

Imorgon blir det att byta till vinter dĂ€ck pĂ„ bilen. Äta middag i Pershagen och bara ta hand om och mysa med familjen:) lĂ„ter vĂ€ll som en bra avslutning pĂ„ veckan.? Det tycker iaf jag. Nu ska jag lĂ€sa mail, Ă€ta choklad, och kolla pĂ„ tv." OM det gĂ„r nĂ„tt bra"

Hej sÄ lÀnge !!


Goder morgon!!! Jag steker pannkakor och H...

img_9185 (MMS)

Goder morgon!!! Jag steker pannkakor och Hugo Ă€ter pannkakor.. Det Ă€r samarbete det;) Nu pĂ„ morgonen sĂ„ har vi tittat pĂ„ Disney dags. H Ă„t frulle " jag kan inte Ă€ta direkt pĂ„ morgonen" jag drack kaffe. :) Jag Ă€r pĂ„ strĂ„lande humör idag. Fick nyss ett samtal frĂ„n min kusin Therese. Undrar om man kanske ska Ă„ka dit idag. Hennes lilla Jossan har ett jĂ€tte gulligt flickrum som Hugo ÄLSKAR att röja i;) hehe. Ähh vi fĂ„r se hur dagen artar sig. Hörs later.   <3


GodkvÀll:) Idol va grymt ikvÀll. Vilken sk...

img_9179 (MMS)

GodkvĂ€ll:) Idol va grymt ikvĂ€ll. Vilken skillnad frĂ„n förra veckan. Molly Ă€ger. ELLER tĂ€vlingen stĂ„r mellan Molly och Robin. Resten kan Ă„ka hem.;) TĂ€nk att jag har varit med i idol;) haha CRAZY. Nu ska vi kolla en ny serie som heter american horror stories och ska vara AS lĂ€skig. UrsĂ€kta min stavning. OM NI BLIR IRRITERADE. Och jag har sÀÀÀkert samma sjukdom som Knugen;) hehe. Imorgon blir det att göra sĂ„ lite som möjligt. Och mysa med sonen sĂ„ mycket som möjligt. PĂ„ söndag blir det middag in the Pörshejg och dit kommer Ă€ven mormor och Gun och Mats. LĂ€nge sen man trĂ€ffade dom nu:) blir super trevligt. Hörde att vi ska Ă€ta lax. JAG ÄLSKAR LAX. Och min son Ă€lskar fisk över lag. Idag Ă„t vi torsk till middag. Han Ă€ter som en vuxen Karl;) Nu suckar min man över att jag sitter med min lur.. Han vill nĂ€mligen börja kolla. Jag höll en sak idag iaf.. ATT jag skulle skriva nĂ€r det var mörkt;) och snart Ă€r mörka november hĂ€r. Ă…Ă„Ă„Ă„ dĂ„ fyller jag Ă„r;) haha man fĂ„r inte lĂ€ngta efter födelsedagar lĂ€ngre nĂ€r man Ă€r 25 snart 26 hehe. Men jag bara MÅSTE;) hörs imorgon. Hej <3


Ett liten vinter önskan !

Nu SAKNAR jag vintern pÄ allvar. Det var is och snö pÄ rutorna pÄ bilen imorse. ME LIKE. Jag Àr en snöprinsessa. Har alltid Àlskat snö, snögubbar, skidor, Julen, kylan, VINTERN.... MEN med rÀtt klÀder. " Det finns inga dÄliga vÀder;)" ellerhur? Jag vet att typ alla tycker annorlunda och istÀllet Àlskar sommarn. Jag tycker ocksÄ om sommarn, i rÀtt mÀngd. Typ en vecka till tvÄ utomlands Àr lovely. Men inte ett par mÄnader hemma i vÀrmen. Haha jag gör som pensionÀrerna och sitter i skuggan. ;)

Idag slutar jag sist av alla pÄ förskolan. Jag tog pÄ mig stÀngningen:) jag jobbar istÀllet för min kollega som inte kunde idag. Tycker att det kan vara riktigt mysigt att stÀnga. Man har liksom den dÀr mystiden nÀr man hinner göra nÄgot "speciellt" med dom som Àr kvar. Nu Àr det bara mÄndag kvar SEN mina damer och herrar börjar jag pÄ AZ. :)

Vi hörs ikvÀll. NÀr det Àr mörkt :)


LOVE


GokvÀll... Idag har vi haft middags gÀster...

img_9147 (MMS)

GokvĂ€ll... Idag har vi haft middags gĂ€ster. Vi bjöd pĂ„ kycklinggryta och chokladbollar blev det till efterrĂ€tt. Det var Sylvia och Jens som var hĂ€r. Dom Ă€r sĂ„ gulliga:) Innan middagen sĂ„ hann vi med en fika i pershagen. Se bilden;) Buggs kĂ€kar mumsmums. IkvĂ€ll blir det att glo pĂ„ serie. Hmmm vad ska man se idag? Heroes eller 24:) ska borsta tĂ€nderna efter allt syrian godis jag köpte i hovsjö. SÅ SÖTT blÀÀÀÀ. Dom har skum godissmak;) enligt mig sĂ„ smakar det parfym;) haha. SEN blir det soffan..SKÖNT... H somnade tidigt sĂ„ dĂ„ blir det att gĂ„ upp tidigt. SĂ€ger godnatt redan nu :) puss


En vacker torsdag

Sol sol strÄÄÄÄlande sol. Visst blir livet lite enklare nÀr vÀdret Àr vackert? Jag Àr iaf en helt ny mÀnniska idag Àn igÄr.:)

Jag Ă€r sĂ„ GALET sugen pĂ„ en utomlandsresa. Skulle typ kunna tĂ€nka VAD SOM HELST. Jag och min boyfriend snackade igĂ„r om att lĂ€mna Hugo en helg för att dra ivĂ€g till nĂ„gon storstad. Vore as nice. Jag vill ha shopping och god mat. Och det GÖR INGET om det Ă€r varmt. Men vart kan man Ă„ka? Jag har varit i Barca och Paris, sĂ„ nĂ„tt annat. M föreslog Venedig. Kollade lite pĂ„ bilder och det ser ju HMMM romantiskt ut;) skulle vara trevligt. Har dock hört att det Ă€r as dyrt dĂ€r. Man vill ju kunna shoppa lite ocksĂ„. Jag vill till London. HELST till julskyltningen men denna resa lĂ€r ju bli efter jul och nyĂ„r:) SÅÅ jag fĂ„r drömma vidare i ett par mĂ„nader till ;) Ha en grym tisdag alla :)


Ville bara visa hur vÀrldens bÀsta förÀldr...

img_8506 (MMS)

Ville bara visa hur vÀrldens bÀsta förÀldrar ser ut... Haha <3 kÀrlek till er. !


Hej pÄ er!! Har gjort allt annat idag Àn a...

img_9136 (MMS)

Hej pÄ er!! Har gjort allt annat idag Àn att leva framför bloggen.:) Vi har handlat. BÄde klÀder till Buggs. Och det blev mycket för vi hade mormor med oss;) och MAT. Massor av mat har vi hemma nu. HÀrligt. Jag har kollat pÄ tv. UmgÄtts med en vÀn, jag och H blev bjudna pÄ fin middag.:) Mycket trevligt. Jag har stÀdat hela lyan och hade tÀnkt att baka MEN jag tror jag hoppar det. Ska lÀsa min bombarderade mail.  Det rÀcker liksom inte med 20 nya i inboxen. HATAR mail. Bara sÄ ni vet;) Och ÀndÄ mÄste man lÀsa dom varje dag. Nej nu ska jag sluta trÄka ut er med min dag. Vi hörs..  ;)


Inget bitch inlÀgg!!!

Hittade en peng i vÀskan efter nogrant letande. KÀnde mig som en uteliggare som grÀvt efter burkar nÀr jag gick till affÀren för att handla middag. Det blev Àrtsoppa, morötter och en risifrutti till senare.:)

Herrhare vad tiden gĂ„r fort. Tre timmar kvar och jag har inte tittat pĂ„ varken outsiders eller DHW Ă€n. Tiden kommer FLYGA IVÄG. Jag Ă€r en sĂ„n person som inte kan sova direkt nĂ€r jag kommer hem frĂ„n jobbet. Jag mĂ„ste Ă€ta nĂ„tt, eller kolla pĂ„ tv, plocka med nĂ„tt, fixa lite." NI VET" :)

Jag Àr nog vÀrldens lyckligaste kvinna. Som har en man som Mattias. Han finns alltid vid min sida. NÀr jag kommer hem ikvÀll, sÄ kommer vi att titta pÄ en film ihop, ligga och kramas i soffan och bara kÀnna att man lever. Han Àr underbar. Han Àr fin, han har allt min Mattias. Jag Àlskar dig;) " om du lÀser" ;) kolla vilka fina bilder jag grÀvde fram <3

Ha en bra kvÀll alla. Snart ska jag ut i rusket igen.. Ta bussen hem till mina fina:) LOVE U


Dagis

HÀmtade nyss min underbara grin-Olle pÄ dagis. KÀndes fantastiskt att komma och hÀmta nÄgon som inte vill gÄ hem. INTE... Iofs Àr det positivt att han trivs och vill vara kvar, MEN jag vill ju trÀffa en buggs som bara slÀnger sig runt halsen pÄ mig och vill hem NUUU..

Vi har handlat lite pÄ stan. Typ lite apotekspryttlar, strumpbyxor till Buggs i randiga fina fÀrger. "Att ha under byxor alltsÄ" super bra nu nÀr det börjar bli kallt. Vi Ät lite sushi och bara hÀngde pÄ stan.. Vi och alla idioter;) haha eller nej nu överdrev jag. Men jag förundrades över att jag faktiskt trÀffade pÄ just idioter en dag som denna.

Nu sitter jag pÄ jobb nr 2. Det brukar gÄ fort att jobba dessa pass faktiskt. Det Àr ju alltid outsiders och DHW i kvÀll.Om man inte har nÄgot bÀttre för sig. Kan det bli bÀttre?
Jag Àr sÄ jÀvla klantig... Glömde att ta med mat.. KUL. Blir att Àta kl halv tolv inatt;)

Vi hörs sen.. NÀr jag Àr som hungrigast.. Haha dÄ ska ni fÄ se pÄ inlÀgg :P. Puss


Vi har blivit med gris !!!

IgÄr hittade vi denna underbara, as coola ljuslykta. BÄda jag och min man blev helt sÄlda. Problemet va bara att den var as dyr. MEN han fick efter nogrant eftertÀnkande flytta in hos oss. Det syns inte pÄ bilden men det blir mönster över hela vÀggen av alla hÄlen. Fin va? Grattis till oss som har blivit med gris ;)


Tredje gÄngen gillt

Hata blogg.se Kan det bli mer irriterande Àn att man skriver lÄnga inlÀgg som försvinner? Tredje gÄngen gillt fÄr vi hoppas den hÀr gÄngen nu dÄ;)
Jag Àter glass. Buggs sover och Mattias jobbar. SÄ att sÄ ser det ut hemma hos familjen Kindhag.
Jag lagade kött, potatis och en massa sÄs till middag. Precis sÄ som han vill ha det min buggs.:) uppdelat pÄ tallriken och massor av sÄs. Gullunge.. Jag Àlskar dig :)

Idag skrev jag pĂ„ de sista papprena inför mitt nya jobb om en vecka. DET KÄNNS SÅ HIMLA BRAAA.
Jag lÀngtar sÄ jag snart spricker:)
Jag har jobbat pÄ förskola i hundra Är verkligen. Och det Àr sÄ brutalt pissigt betalt. Det Àr synd med tanke pÄ det jobbet man utför. Men det funkar verkligen inte att leva pÄ den lönen tyvÀrr. Nu har jag fÄtt jobba exta för att fÄ ett par tusenlappar till i slutet av mÄnaden, och det Àr inte heller kul. Det var ett roligt jobb. Men att behöva jobba kvÀllar " PUST" och missa tid med min lille prins. NEJ TACK.. Nu Fick det vara nog. OCH inte nog med att jag verkligen fick jobbet sÄ fick jag jobbet pÄ samma avdelning--- OCH samma skift som min bÀsta kompis. :):):) JAA.. Nog om det.

Imorgon kÀra kompisar sÄ jobbar jag dubbelpass. Inte kul alls faktiskt. Men tiden jag har mellan mina jobb sÄ ska jag och familjen mata pippifÄglarna nere vid vattnet. JÀtte spÀnnande tycker Hugo. :) och jag ocksÄ sÄklart...

Nu ska jag lÀgga mig i soffan och glo pÄ filmen som jag somnade till igÄr. Skönt. Ensamt. Ibland Àr det skönt att vara ensam.:) men bara ibland....

Puss


StjÀrnhov

Vi kom nyss tillbax till tokstan. Vi har tillbringat hela dagen hemma hos Mattias syster ute i StjÀrnhov. Super trevligt som vanligt. Vi lagade en underbar middag. Eller vi?? Ehh nej dom gjorde;) jag drack vin sÄ lÀnge. Haha. Vi planerade Àven en liten trÀff med alla Mattes syskon i början av Äret. Det gÀller att boka in saker i god tid. Vi trÀffas inte sÄ ofta tyvÀrr.

Nu ligger vi i soffan och ska glo pÄ hyrfilm. Vi valde en var. BÄda valde en med Nicholas Cage i huvudrollen. Haha. Det finns ingen bÀttre skÄdis Àn han. Han har ALLTID varit min favorit sen face off. SÄ nu ska jag njuta. Ha en skön söndagskvÀll :) pöss


Redan söndag!!

Godmorgon pÄ er!! IgÄr hade vi massor att stÄ i, dÀrför katastrofalt dÄlig uppdatering.
Vi var pÄ Ikea. Köpte tvÀttkorg, ljus av alla dess slag och massor av annat onödigt som man alltid kommer hem.

Sen drog vi hem fort som f*n, för vi skulle förbereda maten innan gÀsterna kom..:)
Vi lagade oxrullader, hasselbackspotatis och rösvinssÄs till middag. Till dessert blev det Àppelpaj med vaniljvisp. Och det blev as lyckat.
Det blev lite mycket dricka för min del bara. Haha jag Ă€r inte van att dricka alls. Och igĂ„r blandade vi ALLT. Vin, baileys, wiskey, och jĂ€ger. MEN TROTS DET sĂ„ mĂ„r jag toppen idag. Är inte sĂ„ jĂ€vla gammal trots allt.;) Har hört att baksmĂ€lla kommer med Ă„ren.:)

Just nu ligger M och sover. Jag och Buggs leker i hans rum. Snart ska jag gĂ„ ut i köket och laga Ă€ggröra med bacon. Hugo Ă€lskar det. Idag har vi inga planer Ă€n sĂ„ lĂ€nge. SKÖNT.
Jag ska bara mysa ett litet tag till med sonen innan det blir söndag pÄ riktigt för mig;) ha en bra dag.. P och K


Hej sötnosar!!

Hoppas att ni mĂ„r bra!!! För det gör jag.. I dag har jag sagt upp mig frĂ„n min fasta tjĂ€nst pĂ„ förskolan OCH som personlig assistent. Jag har nĂ€mligen fĂ„tt jobb pĂ„ Astra Zeneca. ÄR SÅ JÄVLA NÖJD. :D jag börjar om en vecka. SHIT.. Om en vecka. KĂ€nns helt overkligt. Jag har mĂ„nga vĂ€nner som arbetar pĂ„ AZ och trivs kanon bra. Jag kommer jobba pĂ„ samma stĂ€lle som min bĂ€sta kompis ocksĂ„.. INTE ILLA. Det blir tvĂ„ skift vilket passar mig utmĂ€rkt. Och det Ă€r tydligen ofta man fĂ„r skriva upp sig sjĂ€lv pĂ„ helgpass OM MAN VILL. Det ger ju en hel del skillnad pĂ„ löne specen ocksĂ„.. Kul med nytt jobb va??? Helt galet. Och det var inte en dag försent. Hörs senare. Nu ska jag handla.. Wiiiiiiie ;)

HÀr har ni mig och min fina mamma. IkvÀll ...

img_9035 (MMS)

HĂ€r har ni mig och min fina mamma. IkvĂ€ll gjorde Mattias i ordning rödspĂ€tta och potatis. OMFG vad gott det var. Vi har handlat pĂ„ glassbilen. Jag fick mina favorit glassar och Hugge fick en pĂ„se knattepinnar. Mmmmm :) ikvĂ€ll blir det bara tv tittande och chips och dipp. Sist jag var hemma hos Anna och Janne sĂ„ Ă„t jag den godaste dippen ever. America hette den och DEN hittade jag idag. LYCKA. Jag ska fira ikvĂ€ll att det Ă€r fredag imorgon;) haha jag jobbar ju imorgon kvĂ€ll. SĂ„ det blir inget fredagsmys för mig inte. Jag fĂ„r nöja mig med torsdagsmys och FÖR ALL DEL lördagsmys. Emelie Ahlskog, Peter, Jessika Magnusson och Classe kommer och Ă€ter middag. Och dricker vin sĂ„klart;) Kommer bli HUR TREVLIGT som helst Det enda Ă€r vĂ€ll Mattes middagsval. Nu ska jag inte avslöja vad det blir men lite skeptisk Ă€r jag... Eller Ă€hhh... Jag fĂ„r lita pĂ„ kocken. I helgen Ă„ker min bĂ€sta vĂ€n utomlands. En HEL vecka utan skitsnack:( höhöhö. Och snart Ă„ker Ă€ven pĂ€ronen och bröderna till USA. Dom ska till New York . DIT SKA JAG MED en vacker dag... Men sĂ„ lĂ€nge fĂ„r jag nöja mig med Tallinn xning. Inte illa det heller;) Och man vet aldrig vart man hamnar i vĂ„r heller för den delen. BĂ„de jag och min Karl Ă€lskar att Ă„ka utomlands. Jag kanske ska googla lite pĂ„ sista minuten resor nu;) hehe vi hörs om resultat... :P


En liten bild frÄn Ica Maxi tidigare idag.

img_9039 (MMS)

En liten bild frÄn Ica Maxi tidigare idag.


Sitter pÄ bussen till jobbet. Fick springa...

img_9036 (MMS)

Sitter pÄ bussen till jobbet. Fick springa idag. Att jag aldrig lÀr mig gÄ upp i tid. Grabbarna lÄg fortfarande och sov.:/Jag vill ocksÄ sova:) Puuuust, hann inte ens sminka mig idag;) MEN jag hann ta med det. SÄ snygg ska jag iaf hinna bli under dagen. Haha. Nu ska jag sluta stressa och gÄ in och ta en kaffe. Ha en underbar dag kompisar.


Min dag idag!!!

Jag var pÄ slottet idag, och fick serverad middag... AlltsÄ Pershagen.
Hugo lekte i köket. I lÄdorna, pÄ lÄdorna och nÀstintill under lÄdorna. Dessa jÀvla lÄdor. Hugo har lekt, myst och haft en underbar dag med sin stora kÀrlek. "hans mormor" och jag har skrattat, druckit kaffe och och bara varit med min bÀsta kompis. "min mamma"
Vilken kvinna hon Àr... Hon Àr helt Àrligt den bÀsta mamman i hela vÀrlden. Bara jag blir hÀlften sÄ bra som hon sÄ blir jag grym.

Mattias kom och hÀmtade oss runt sju. Vi drog ivÀg med vÄran Àlskade nya asheta bil och bara Äkte. Vi Äkte och Äkte. Pratade om allt och inget" sÄ skönt att ha en pojkvÀn som man kan prata om allt med" Vi stannade i mörkret och bara glodde pÄ alla bilar som körde förbi. Höll handen och jaaa ni vet;)? Vi befann oss in the woods. ;) En helt perfekt onsdag om man frÄgar mig.

Nu ska jag lÀgga mig i ett varmt bad, med badsalt och bara dö. Kan det bli bÀttre?


Grabbarna i mitt liv.

Dom finaste killarna som finns, det Ă€r grabbarna i min familj. Är inte det helt galet?


Heeeeej :) ser att mÄnga tittar in den hÀr...

img_9015 (MMS)

Heeeeej :) ser att mĂ„nga tittar in den hĂ€r tiden pĂ„ dygnet ocksĂ„. SpĂ€nnande.. Jobbar inte folk? SjĂ€lv har jag rast;) och pĂ„ rasten har jag inget liv. Tycker att det Ă€r skönt att sĂ€tta mig i ett eget rum utar schatter.. Hehe. Att jobba med barn sliter pĂ„ öronen;) puuust. Idag Ă€r jag trött. Sliten efter gĂ„rdagens alla pass. SĂ„ idag blir det bara att slappa med prinsen och hans mormor. Fint kort pĂ„ mig och Hugo va? Ögonkontakt Min lilla ögonsten. Snart Ă€r det helg igen. SKÖNT... Vad hĂ€nder? Hörs sen.:) kram


FEL pÄ blogg.se

JĂ€vla skit app. Om man ska lĂ€gga upp EN bild eller som nu i detta fall TRE bilder, sĂ„ blir det typ SjuhundraĂ„ttioniotusenen bilder i stĂ€llet. KUL. Ni har tur ni.. Som fĂ„r se bilderna sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger.:) nu ska jag snart Ă„ka hem och sova. Ska bli sĂ„ jĂ€vla skönt. Pratade precis med Ă€lsklingen. Sverige hade vunnit fotbollen :) bra dĂ€r Sverige. Han har lovar att prata med mig nĂ€r jag gĂ„r till bussen. Jag Ă€r sĂ„ sjukt töntig, "jag vet" men sĂ„n Ă€r jag... Nu slipper ni fler bildbomber frĂ„n mig för idag. Ska inte ta upp mobilen en enda gĂ„ng till ikvĂ€ll. Den ska sova precis som jag. Och mina ögon Ă€r ÄNNU vĂ€rre. Undrar vad det Ă€r? Kliar som in i helvete gör det, men jag kliar tillbax. Puss och godnatt. See yaa imorgon :)

I brist pÄ annat....

HÀr har ni lite snygga kort pÄ dom finaste jag har hÀr i vÀrlden.


MĂ„ndag igen

Ligger i sĂ€ngen och tycker synd om migsjĂ€lv. Jag har sĂ„ djĂ€vullusiskt ont i ögonen av nĂ„gon oförklarlig anledning. Det kliar och svider. Stackars mig;) synd att jag fĂ„r sova ist. Hugo sover redan. Tror faktiskt att jag ska skita i alla mĂ„sten ikvĂ€ll och bara gĂ„ och lĂ€gga mig. Typ duscha och dylikt kan ju vĂ€nta tills imorgon bitti. Jag blev hĂ€mtad frĂ„n jobbet idag. SĂ„Ă„Ă„ jĂ€vla skönt för jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„ jĂ€vla lat. Vi drog till jysk och skulle köpa en tvĂ€ttkorg. MEN dom byggde om och hade inte fĂ„tt fram nĂ„gra Ă€n. Vi Ă„kte istĂ€llet hem och M lagade en jĂ€tte trevlig middag. Kyckling pasta de Lux ;) H Ă„t som aldrig förr. Jag Ă€lskar att se att ungen Ă€ter. Han Ă€r dessvĂ€rre inte lika duktig att Ă€ta pĂ„ sin fsk. Imorgon blir det dubbelpass stress och hets. Jag Ă€lskar det.... INTE. Det Ă€r det enda jag inte Ă€lskar med mitt liv. Min arbetssituation. TvĂ„ jobb passar inte riktigt mig, sĂ„ i veckan har jag klĂ€mt in en arbetsintervju ocksĂ„;) Jag har inte rĂ„d att jobba kvar pĂ„ dagis. :( PĂ„ onsdag ska Hugo fĂ„ en ny vinteroverall. Han vĂ€xer ju sĂ„ det knakar. Vi hade en i stl 80. Men ICKE. SĂ„ det blir en ny. SĂ„g att POP hade fina:) Ni fĂ„r se bild pĂ„ den nĂ€r den Ă€r inköpt. Nu ska jag sussa vĂ€ldigt vĂ€ldigt sött. Önskar er dessamma :)

Idag har jag hÀngt med brorsorna. Vi Ät sö...

img_8979 (MMS)

Idag har jag hĂ€ngt med brorsorna. Vi Ă„t söndagsmiddag i Pershagen. Det blir alltid massa snack om Thailand. NĂ€r vi var dĂ€r, vad vi gjorde och att vi vill tillbaka. Idag kollade vi pĂ„ bilder ocksĂ„. Å VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKA. Just den thairesan Ă€r min absolut bĂ€sta. Idag gjorde vi Ikea. Och hör och hĂ€pna, vi köpte ingenting. Tror aldrig det har hĂ€nt förut. Tycker alltid att man köper NÅGONTING. Typ ljus. Vi hittade saker att köpa nĂ€sta gĂ„ng istĂ€llet. Dom har fĂ„tt in en ny variant av expedit "bokhylla" i epoxi och i RÖTT. SĂ„ jĂ€vla snyggt. Till Hugos rum alltsĂ„. Kommer bli sĂ„ bra i hans fĂ€rglada rum. Vi blir av med skötbordet snart ocksĂ„. Det ska lĂ„nas ut till ett annat par som ska ha bebis. OCH det dĂ€r skötbordet har tagit plats i H,s rum. DĂ€r ska det in bord och stolar. Nu ska vi glo pĂ„ film. Jag och M har intagit varsitt hörn i soffan. Imorgon Ă€r det mĂ„ndag. Ny vecka med nya utmaningar. Hoppas ni har haft en skön helg allihopa. KRAM


Lite lek pÄ Ikea.

img_8974 (MMS)

Lite lek pÄ Ikea.


Godmorgon mina fina!!! Jag vaknade snorig ...

img_8907 (MMS)

Godmorgon mina fina!!! Jag vaknade snorig som aldrig förr. Försökte locka min son att leka i hans rum. Men det Àr bara Emil som gÀller just nu. Snart, mycket snart kan jag filmen utantill. :)... Idag ska vi Àta middag i Pershagen. Och egentligen gratta min kusin som fyllt Är., MEN vi fick veta det igÄr. SÄ vi fÄr se om vi hinner lösa det:) Vore ju kul att trÀffa alla.:)  HÀr fÄr ni lite bilder pÄ Hugges rum. Sa jag godmorgon? LOVE


.

img_8964 (MMS)

.


.

img_8963 (MMS)

.


.

img_8965 (MMS)

.


.

img_8940 (MMS)

.


.

img_8966 (MMS)

.


Hugo röjer med sin spis. Vet inte vad hans...

img_8933 (MMS)

Hugo röjer med sin spis. Vet inte vad hans gener kommer ifrÄn? ;) Idag har vi hÀlsat pÄ hemma hos Veronica, Jens och Caspian. SmÄttingarna Ät blodpudding och vi fikade. Sen drog vi förbi skhlm en snabbis för lite shopping och sushi. Mmmm i lööööv sushi. Och nu sitter jag i Hugos rum och bara tittar pÄ busungen som röjer. En liten frÄga.. Han har börjat bitas, vilket jag ABSOLUT inte accepterar. Hur gör man? Han garvar bara nÀr jag sÀger nej, och visar att han inte fÄr göra sÄ.. Typ hjÀlp;) det gör jÀvligt ont. Haha. Hörs sen !!


.

img_8936 (MMS)

.


En morgon med mÄleri, Emil i lönneberga oc...

img_8912 (MMS)

En morgon med mÄleri, Emil i lönneberga och en massa kÀrlek...


.

img_8914 (MMS)

.


.

img_8916 (MMS)

.


Det hela slutade vÀldigt kladdigt. Men rol...

img_8929 (MMS)

Det hela slutade vÀldigt kladdigt. Men roligt hade han:)


NÀr katten Àr borta dansar musen pÄ bordet...

img_8894 (MMS)

NÀr katten Àr borta dansar musen pÄ bordet... Eller vad sÀger ni?.... NÀr jag klev in i v-rummet sÄ möttes jag av det hÀr. Ena handen i chipsskÄlen och med en fet kÄlarem i munnen och vÀrldens flin. ;) AJAJAJ utbrister jag och fÄr ett Ànnu bredare flin.. Vi har fredags mys. Vad har ni???


Vad tycks om vÄran nya bil????

Hur trött fÄr man vara egentligen? Vi har köpt ny bil och jag "glömmer" skriva det;) en Opel Astra. As nice. Vad tycker ni? Fin eller ful?? ;) och det ska tillÀggas att det regnade nÀr jag tog bilderna sÄ ni fÄr bÀttre bilder en annan dag....


Fick den hÀr bilden och en text dÀr det st...

img_8885 (MMS)

Fick den hĂ€r bilden och en text dĂ€r det stod godmorgon mamma. Hugo röjarn Kindhag var uppe med tuppen. SjĂ€lv fick jag sovmorgon till 9:30. Skit skönt var det. Bion var helt otroligt bra. Det bĂ€sta jag har sett pĂ„ vĂ€ldigt lĂ€nge. Colombiana heter den. En film alla borde se. :) I DAG ÄR DET FREDAG. Riktigt skönt med en hel helg framför sig. :)


LÀmnade nyss bort den hÀr busungen till mo...

img_8872 (MMS)

LÀmnade nyss bort den hÀr busungen till mormor och morfar Han ska ha sova över mys. Och jag och M Àr pÄ heon. Vi ska kÀka middag och gÄ pÄ bio. SÄ nu vet ni det. Puss


VI HAR BOKAT. I december drar familjen Kin...

img_8856 (MMS)

VI HAR BOKAT. I december drar familjen Kindhag, familjen Buchschatz, och familjen Magnusson  till Tallinn. UTAN BARN. Vi ska festa, dansa, sjunga karaoke, Ă€ta buffĂ©, bli fulla och ha sĂ„ in i helvete roligt. Dan dĂ€rpĂ„ blir det julmarknad i Tallinn. Och annan shopping med för den delen. Jag har aldrig varit i EstlandLettlandLitauen. Jag vetefan vilket land eller huvudstad som hör till vilken. SĂ„ jag har alltid kallat alla lĂ€nderna tillsammans för EstlandLettlandLitauen;) Hahaha. Det kommer bli kalas. Jag lĂ€ngtar redan nu. MĂ„ste ju köpa nya party klĂ€der och skor. JUST NU SITTER JAG I BILEN... Vill bara hem, Nu Nu Nu. Är sĂ„ förskrĂ€ckligt trött sĂ„ hĂ€lften skulle rĂ€cka och bli över. Godnatt och sov sĂ„ gott för imorgon Ă€r det WÖÖRK igen ;)


En sjuk Buggs!

Idag har jag varit hemma med en sjuk buggs.!! Myst, pussats, tittat pÄ Emil i Lönneberga. Han Àlskar alla Astrids filmer. Vi har alla förutom Mio min Mio och Pippi pÄ Söderhavet. Vi har samlat;) duktigt va? Jag hÄller pÄ att fÄ ihop lite Disney filmer till Hugo ocksÄ. SÄ Àr det nÄgon som vill lÄna film sÄ vet ni vem ni ska ringa;)

NĂ€r jag och M trĂ€ffades sĂ„ samlade bĂ„de jag och han pĂ„ dvd filmer.. Jag tror att han hade över tusen st och jag nĂ„tt pĂ„ sjuhundra. Haha INSAINE.. Ja, jag vet. Sist jag hade loppmarknad sĂ„ tog jag med mig dom och SÅLDE SOM SMÖR.
Jag Ă€lskar loppmarknader. BĂ„de att sjĂ€lv stĂ„ och shoppa loss;) Imorgon har vi loppis igen:) wiiihooo. ETT ÄRLIGT TIPS till er som inte Ă€r gjorda av pengar. Man har sĂ„ jĂ€**a mycket skit hemma. SĂ€lj det istĂ€llet för att kasta. Man gör tusenlappar. Jag sĂ„lde min gamla gĂ„s jacka för en tusenlapp och vĂ„rat gamla guitarr hero :). DĂ€r vi stĂ„r Ă€r det VĂ€ldigt mycket invandrare och dom Ă€lskar smycken, glitter, skor. Min gamla micro Ă€lskade dom . Haha

IkvÀll blir det bakad potatis med skagenröra. Och en jÀvla massa smör;) det blir mitt och Mattes onsdagsmys.. Vad blir ert?

Imorgon ska Hugge-Buggs sova hos mormor och morfar och ha mys. Mamma Àr ledig pÄ fredag och dÄ fÄr mumsen vara ledig. Semester i paradiset;) Vi hörs. :D


Funderingar!!!

Jag har funderat pĂ„ en sak. Bloggar och bloggerskor. Varför? VARFÖR? Ljuger man i bloggen? Varför skriver man om saker som tex inte har hĂ€nt? Klankar ner pĂ„ folk och försöker visa hur mycket pengar man har. VILKET LYCKLIGT LIV man lever.

Om jag ska vara helt Àrlig sÄ bryr jag mig inte. Alla bloggar av olika anledningar. En del har mammabloggar, andra har inget liv och försöker LEVA livet genom datorn. " dom skriver om hur dom skulle vilja vara, och ha det. Andra har musikbloggar, inrednings och matbloggar. Och sÄ finns ju Kissies blogg. Jag har ett stort leende pÄ lÀpparna nÀr jag skriver Kissie. Jag bara Àlskar den tjejen. Hon skriver, och gör det som alla vill men inte vÄgar. Alla borde Àlska Kissie.

Jag dÀremot försöker skriva vad som hÀnt under dagen. Som min egen dagbok. Jag skriver om vad som kommer hÀnda och vad jag skulle vilja hÀnde i mitt liv. Sen skriver jag sjÀlvklart om min familj. " jag har en ganska stor familj" om vad vi gör nÀr vi ses, hur mycket jag tycker om dom osv.

TvÄ saker jag inte tar upp/ gör i min blogg, det Àr att hÀnga ut min sambo. Tex om vi har brÄkat. " sjÀlvklart brÄkar vi ibland";) men helt Àrligt. Det Àr min ensak och det delar jag inte med mig av till allmÀnheten. Det tar jag med mina nÀrmsta vÀnner.

Det andra jag inte gör. Det Àr att lÀgga upp bilder pÄ polare utan att frÄga. Har sÀkert hÀnt nÄgon gÄng ;) men jag brukar försöka undvika sÄnt.

Jag tror att de flesta om man skulle frÄga sÀger att dom bloggar för sin egenskull. Möjligtvis för slÀkt/familjs skull. Sen finns det ju sjÀlvklart de som fÄr pengar för att blogga. Hmmm. Varför bloggar du? ;)

Och det hĂ€r inlĂ€gget skrevs för att testa en ny app jag har. Blogg.se :) PUSS PÅ ER


Molly

Hittade lite kort pĂ„ familjens hund. " mina pĂ€rons " Alla hundraser Ă€r verkligen inte fina. Inte ens valpar. Men Molly Ă€r. :) Mina förĂ€ldrar hjĂ€lper hundstallet att ta hand om valpar utan familj ibland. SÅ JÄVLA SÖTA. NĂ€stan alla. ;) En vacker dag, nĂ€r vi har hus och Volvo sĂ„ har vi sagt att det blir en vovve ocksĂ„.:) M vill ha en rottweiler och jag en mopps;) hur kompromissar man dĂ„? Haha. Det fulaste som finns Ă€r stora manliga karlar med smĂ„ fula rĂ„ttor" som Ă€r ute och gĂ„r. Typ en Paris Hilton hund. Haha ni vet vad jag menar. Ser skit fjompigt ut. SĂ„ för vĂ„ran del blir det ett mellanting. Typ en get. ;)

Just nu sitter jag pÄ arbetsplats nr 2. Dricker kaffe och softar, innan jag börjar pÄ riktigt. Min son har fortfarande feber och snor i nÀsan, sÄ imorgon blir det VAB för fröken Blom. Och vet ni vad jag och herr H ska hitta pÄ dÄ? Jo, vi ska diska. Det Àr Hugos nya favorit göra. Han stÄr pÄ en stol brevid mig och sköljer, leker med skummet, blir dyngsur och Àr skit lycklig. Det Àr bra det. För dÄ Àr mamma ocksÄ lycklig. :)

Vi hörs senare. Tjooo. :)


Molly-mums. Familjens rÄtta.

img_8841 (MMS)

Molly-mums. Familjens rÄtta.


Molly bebis

img_8842 (MMS)

Molly bebis


Sommaren Àr över nu. Det bestÀmde jag mig ...

img_8812 (MMS)

Sommaren Àr över nu. Det bestÀmde jag mig för idag. Det var kallt pÄ jobbet och jag hade dunjacka. Det skulle ju kunna vara sÄ att jag hÄller pÄ att bli sjuk. Men sommaren Àr iallafall borta, över, gone.. BUT I LIKE IT. Jag Àr en snötjej. Gillar att göra snögubbar, Äka skidor, dricka varm choklad och ha mysklÀder pÄ mig. Snart, mycket snart kommer snön. Det Àr bara en mÄnad kvar tills jag fyller Är nu. WIIIHOO.. Och dÄ Àr det alltid snö. Idag har jag och Hugo gjort mycket lite. Mamma hÀmtade honom frÄn dagis. Hugo hade feber. SÄ han blir hemma med sin pappa imorgon. Jag dÀremot arbetar dubbelpass imorgon. Pust. Men det ger resultat. Det Àr sÄ man fÄr se det. Helst skulle jag jobba heltid nÄgonstans och slippa hoppandet mellan arbetena. Men jag vill inte ha ett vick TILL min fasta tjÀnst pÄ dagiset. Hmmm.  Ja jag har sÄn grym beslutsÄngest vad jag ska göra med mitt liv vad det gÀller i yrkeskategorin. NÄgon som har ett bra förslag vad jag skulle passa som?? Usch.. Vet ni vad jag ska göra nu? Ta en dusch. Jag Àr för trött för det... Men jag kommer att vara Ànnu tröttare imorgon. Sov gott allihop.


.

img_8811 (MMS)

.


.

img_8810 (MMS)

.


MÄste bara visa er den hÀr bilden pÄ Hugo....

img_7402 (MMS)

MÄste bara visa er den hÀr bilden pÄ Hugo. SÄhÀr glad Àr mitt hjÀrta HELA TIDEN. Och hans mamma blir lika lycklig varje gÄng hon ser honom. AlltsÄ hela tiden ;)


Musikinspelartime jaaaao.

img_8588 (MMS)

Musikinspelartime jaaaao.


Robban :)

img_8702 (MMS)

Robban :)


Min svenska, is the shit.

Vad tycks om min svenska?? Haft en promenad.. Haha. KĂ€ra lĂ€sare, vi har gĂ„tt en promenad. Mitt inlĂ€gg skickades innan det var klart;) vi har haft en jĂ€tte hĂ€rlig dag. Först gick vi ner till roffes och kĂ€kade frulle och bakelse. DĂ€r kom vi pĂ„ idĂ©en att Ă„ka till taxinge och gĂ„ en prommis. Jag och M Ă„ker ofta dit och fikar och gĂ„r en svĂ€ng. Vi gick i skogen, runt slottet och lĂ€ngst vattnet. Mysfaktor pĂ„ hög nivĂ„. Sen fick jag skjuts till Robban, för lite musikinspelning. Det gick bra. Men det kunde gĂ„ bĂ€ttre;) vi ska ses pĂ„ torsdag igen för lite Ă€ndringar i lĂ„t nr 3. Det sĂ€ger ju inte er nĂ„gonting. Men sĂ„ Ă€r det iaf. Och jag sĂ€ger det igen... NI SKA FÅ HÖRA......SNART. FĂ„r vĂ€ll skriva att jag lovar sĂ„ att det hĂ€nder. Nu ska jag och M kolla skrĂ€ckfilm, Ă€ta popcorn och bara njuta av att det Ă€r söndag och jobb imorgon igen;) I LOVE MY LIFE. Puss

Idag har vi haft en grym promenad pÄ ett p...

img_8676 (MMS)

Idag har vi haft en grym promenad pÄ ett par timmar ute i taxinge.


.

img_8675 (MMS)

.


Lite fikamys pÄ taxinge slott.

img_8696 (MMS)

Lite fikamys pÄ taxinge slott.


Min fina lillebror

img_8698 (MMS)

Min fina lillebror


Lördags mys!!!

Idag har jag sjungit pĂ„ dop.. Det gick okey. Alla tyckte att det LÄT bra och jac fick grymt mĂ„nga fina kommentarer. Men Ă€r det inte lite sĂ„?? Att man aldrig Ă€r nöjd. Dopet va jĂ€tte fint, med mĂ„nga mĂ€nniskor som jag kĂ€nner. KĂ€nner ju nĂ€stan hela camillas familj. Det blir sĂ„ nĂ€r man har jĂ€mnt varandra sĂ„ lĂ€nge som vi har gjort. Milo fick en " Ă„kbil" av oss. Bobby car eller vad dom heter. Den röda orginalbilen:) Just nu ligger jag och Jesper och glor pĂ„ Maria Wern. Halvintressant dĂ„ jag sitter med luren och bloggar samtidigt. Men det Ă€r mysigt att ha honom hĂ€r:) vi har kĂ€kat middag, godis, chips och snart blir det ost och kex;) NEJ jag Ă€r inte tjock.. Jag bara Ă€lskar att Ă€ta ;) hörs imorgon. Jag ska bli bĂ€ttre pĂ„ att uppdatera. JAG LOVAR. Gooodnight

SÄ söta bilder pÄ min kÀrlek. Han slickar ...

img_8646 (MMS)

SÄ söta bilder pÄ min kÀrlek. Han slickar pÄ min bodylotion. Kolla han söta lilla tunga ;)


Mitt hjÀrta

img_8645 (MMS)

Mitt hjÀrta


Hugo

img_8644 (MMS)

Hugo


RSS 2.0