Fondybod

IgĂ„r Ă„t vi middag pĂ„ fondyboden (den bĂ€sta restaurangen i hela Sthlm) utan överdrift.. Jag, Tessan och Jenny körde en tjejkvĂ€ll. Jag Ă„t fisk och skaldjur som alltid, och dom tog kött. SĂ„ jĂ€klagott. KILL ME. Jossan sov hĂ€r, och det hade gĂ„tt jĂ€tte bra. Min lilla prins har varit lite febrig idag. Vi tog en lĂ„ngpromenad ute i taxinge. Superskönt. Jag plockade blommor ocksĂ„ mitt i november.. Hur galet Ă€r inte det dĂ„? 
Vi Ă„kte med blommorna till Hugos mormor sen.. Imorgon blir det slappar söndag, men en liten fika med en tjejkompis fr jobbet. Hon och hennes grabbar kommer hit/vi dit för lite lek och kaffe.. Snack och garv.. 

Snart Ă€r det jul i VĂ„rat hus ocksĂ„. Jag lĂ€ngtar lite mĂ„ste jag erkĂ€nna. Det blir en lĂ„ng och hĂ€rlig ledighet i Ă„r. Vill bara att mĂ„naderna ska gĂ„ nu ocksĂ„ sĂ„ att lillasyster/lillebror tittar ut.. Tycker att det Ă€r jĂ€tte jobbigt att vara gravid denna gĂ„ng pga illamĂ„ende , och krĂ€senhet vad det gĂ€ller mat. BlĂ€Ă€Ă€Ă€Ă€đŸ˜· men pĂ„ tal om mat sĂ„ ska jag gĂ„ och Ă€ta nu. Det blir sen middag. ;) hĂ€r fĂ„r ni fondybods bilder ❀ Puss





MĂ„ndag

Tjo hoo !!
MÄndag igen, och jag Àr frisk och kry.. Jag arbetar kvÀll denna v, och börjar inte förrÀn kl 14:00. KÀnns skönt. M Àr hemma idag, och likasÄ Hugo. Skönt. SÄ en extra söndag typ( synd att jag mÄste dra och jobba) .. Blöööö

I lördags hade vi M,s syster Barbro och hennes man över pĂ„ middag. Vi hade supertrevligt och avslutade kvĂ€llen med sĂ„ mkt bĂ€ttre. 

IgÄr hade vi Ikea dejt med Roger och Susan + Milla. Vi körde fiket dÀr pÄ barnensplan, sÄ dom kunde leka medans. Jag gillar Ikea. Skulle dock inte kunna ha nÄgra större möbler dÀrifrÄn, sÄ som soffa, bord, tvbÀnk .. Ja ni fattar. Allt kÀnns sÄ opersonligt, och plastigt. Vi köper (eller har köpt ) mkt möbler pÄ Mio eller stalands. Men det följer alltid med ljus hem frÄn Ikea. Varvar ljus dÀrifrÄn med yankee candles. BÀsta bÀsta. Glödlampor och batterier. Haha. VÄran kökslampa Àr dÀrifrÄn kom jag pÄ nu.. SÄ ett helt Ikeafritt hem har vi inte Àn. ;)
Undrar vad man ska hitta pĂ„ idag dĂ„? Jag ska köpa flingor och yoghurt till jobbet och ha som middag. En stor favorit hos mig just nu... Hör M och H sitta i soffan och babbla och titta pĂ„ barnprogram. Ska nog gĂ„ ut och joina dom. Ha en trevlig mĂ„ndag. Puss

TvÄ v av brutal förkylning

Ja.. Fy fan för influensan.. Blev sjukskriven en v till av lÀkaren pga bihÄleinflammation och feber pga den.. Tackar tackar tackar.. Har aldrig varit sÄ jÀvla sjuk, njaaa okej magsjuka Àr ju snÀppet vÀrre mÄste jag erkÀnna. Idag Àr det fredag och den hÀr v har bara rullat pÄ i sjuk hastighet. Jag har hunnit stÀda diska tvÀtta, ja ni vet MEN jag har knappt orkat duscha , laga mat, osv. Har legat i soffan (har nÀstan fÄtt liggsÄr ;) ) och glott pÄ serier och nÄgon film dÄ och dÄ..

Förra helgen var Hugo pÄ halloweenfest. Kom pÄ att jag glömde visa er vad han valde för outfit.. Han skulle sjÀlvklart ha en ny ;)
Det var trevligt. Mycket rolig mat och bra inspo till en kommande egen halloweenfest för Hugo :)





Fick inte sĂ„ bra bilder frĂ„n festen, dĂ„ det var sĂ„ mörkt. Kan sĂ€ga att alla kids var sjukt nöjda och Hugo och Miranda (dagiskompisen) kanske var lite för smĂ„ för lekarna , Hugo gick mest runt och kĂ€kade av allt gott eller lekte i Mirandas rum med dockor eller lego. Kids.. SĂ„ jĂ€vla söta. ❀

Nu i helgen dĂ„? Jag Ă€r fortfarande snorig, men kĂ€nner mig SÅ MKT BÄTTRE... Idag ska jag och Jeppe förmodligen kolla skrĂ€ckfilm pĂ„ mina PĂ€rons projektor. Conjuring. Har hört att den ska vara hemsk... Mi Lajk.
Annars blir det middag imorgon med Mattias syster och man. Trevligt trevligt. Är lite orolig över matvalet bara. För min egen del. Är ju som sagt inte sĂ„ positiv till mat just nu i graviditeten, och M tĂ€nkte laga kött med möggelostsĂ„s. Det Ă€r PÅRIKTIGT det godaste jag vet, men har ju svĂ„rt som fan med kött just nu. Antingen sĂ„ fĂ„r jag kĂ€ka nĂ„got annat eller sĂ„ fĂ„r jag helt enkelt peta i maten.. Det löser sig. Och jag smittar inte lĂ€ngre, och har inte gjort pĂ„ lĂ€nge, sĂ„ det Ă€r ju lugnt..

Snart jul hörni. Om en mĂ„nad idag Ă€r det den 1 a dec. I Ă„r ska jag ligga steget före med julisar. SĂ€ger man vĂ€ll varje Ă„r. Men tĂ€nkte avklara barnklappar tidigt i Ă„r, sĂ„ man slipper hĂ„lla pĂ„ och slĂ€pa pĂ„ sĂ„nt senare nĂ€r det nĂ€rmar sig... Och barn Ă€r lĂ€ttast att köpa till. Jag köper bara till Caspian , jossan och Oliver. Förutom Hugo dĂ„. M köper vĂ€ll nĂ„got litet till sina syskonbarn om dom ska trĂ€ffas..? Men dessa tre kids tĂ€nkte jag dra i vĂ€g snart och inhandla nĂ„got roligt till.. Jag och Tessan pratade faktiskt om att kanske dra i vĂ€g till Ullared. Jag har aldrig varit dĂ€r, men hon tycker att det Ă€r bra. Men tydligen sĂ„ kan man inte köra fram och tillbaka pĂ„ samma dag, sĂ„ dĂ„ blir det ju lite dyrare med övernattning. Kanske det kan vara vĂ€rt ;) 
Snart min birthday ocksĂ„. Ska bli sĂ„ kul att fylla 28 NOT. Jag ska bjuda in lite slĂ€kt för fika pĂ„ dagen. (En mĂ„ndag) men orkar inte hĂ„lla pĂ„ i flera dagar. Familjen (nĂ€rmsta) vill ju gratta pĂ„ dagen. SĂ„ dĂ„ kör jag hela racet. TĂ„rta och bullar typ. Inget mĂ€rkvĂ€rdigt. Som sagt.. Jag fyller ju bara 28.. 

Nu ska jag duka undan frullen hĂ€r hemma och börja sĂ€tta fart. Ska in i duschen och dra pĂ„ mig lite smink för ovanlighetens skull. Hugo som Ă€r hemma och ledig med mig idag ska klĂ€s, borstas tĂ€nder pĂ„ och ja.. Bl.a. Bl.a. Blaaaa. Ni vet ju. 
Bjuder pĂ„ lite fina halloweenbilder och för er som Ă€lskar (eller kanske ska skriva hatar) sĂ€rskrivningar hittade jag en sĂ€rskilt rolig bild. Puss pĂ„ er och glad halloween. 

VÄran fina pumpa som Hugo var med och karvade pÄ ;)




RSS 2.0