Hej

Det Àr lugnt hÀr hemma. Inga vÀrkar och allt verkar ha avtagit :-( buhuuuu

IgĂ„r var Nora och hennes söta nyinköpta valp hĂ€r pĂ„ en kaffe. Tog tyvĂ€rr ingen bild pĂ„ den men den var liten och brun (typ jackrussel) stavas? 

Idag har vi varit i NynĂ€shamn och Ă€tit rökta rĂ€kor med aioli. Åhhhh herre Gud vad gott det var. 👍
NÀr vi kom hem sÄ öppnade jag en flarra alkoholfritt vin (sÄ man fÄr kÀnna sig lite vuxen) ;-)
Har badat bubbelbad och shoppat loss pĂ„ maxi. 


Bild pĂ„ min lilla (öronkille) som Ă€lskar öron ❀ Och förhoppningsvis sista magbilden pĂ„ mig. V 40 KILL me vad tungt det Ă€r nu...

En bild pĂ„ mitt vinglas (eller förlĂ„t) schampagne glas med vin i. ;-) och Hugge som kĂ€kar remmar..

Imorgon blir det playdate med MJ, Sam och barnen. Myspys. Det ska regna sĂ„ vi fĂ„r se vad vi hittar pĂ„. Jag kĂ€nner spontant för Junibacken, MJ föreslog tom tits och Matte tycker bio ;-) haha 
Som sagt vi fĂ„r se vad vi hittar pĂ„.. 

Puss pÄ er och godnatt

Heej

Hugo tog denna supersnygga bild pÄ mig nÀr jag precis skulle gÄ in och bada.. Sexy mama liksom ;-)
Vi har varit och tittat pĂ„ VĂ„rat hus idag igen som vi vill bo i. Pratat för och nackdelar med det. Man behöver ju gĂ„ pĂ„ MÅNGA visningar innan man hittar rĂ€tt. 
Snart blir det Maria Wern pÄ TV4 play och sen sÀngen dÄ jag inte sov en blund inatt. Va uppe och gick och hade mig dÄ jag har som mensliknande smÀrtor . Skit enojing ... Hoppas pÄ inatt dÄ mamma jobbar inatt. Hehe hon var ju pÄ plats sist ocksÄ sÄ det vore ju lite komiskt dÄ hon inte jobbar sÄ jÀtte mÄnga nÀtter. ;-)

Uppdaterar om det hĂ€nder nĂ„got.. Sitter och trycker i mig en hel ananas btw ;-) ni vet kĂ€nslan nĂ€r det börjar svida och göra ont.. Huuuua ❀ Puss

Skötbord

Tror jag att vi skiter i denna gĂ„ng.. Vi har ett sedan Hugo var bebis, som stĂ„r ute hos M,s syster, men tycker bara att det tar plats... Jag köpte en ny skötbĂ€dd (hade velat ha den i rött, men det var slut) sĂ„ det fick bli i svart.. 
Tror nĂ€mligen att det Ă€r enklare att bara ta fram den och lĂ€gga upp pĂ„ sĂ€ngen, soffan eller golvet, Ă€n att ha ett stationĂ€rt stort skötbord "vi hade det stora i mĂ€rket troll" som inte fĂ„r plats idag.. 
Vi mĂ„ste flytta till större.. Helst igĂ„r. ❀



Pershagen

Jag MJ och Hugo packade picknick-korgen och drog till stranden. SÄ jÀkla skönt. Hugo badade till lÄren och jag badade tÄrna ;)





Nu ligger vi helt utslagna i sĂ€ngen och glor pĂ„ Diego . Idag mĂ„ste vi dra och storhandla. Tycker inte att vi har nĂ„gonting hĂ€r hemma, sĂ„ nu Ă€r det dags. 

MÄste bara visa er en klockren bild pÄ nÄgonting som gör mig förbannad....

PĂ„ riktigt??? Vad Ă€r det för utvecklingsstörda mĂ€nniskor som inte sĂ€ger (han Ă€r tvĂ„) och tro mig har trĂ€ffat pĂ„ dĂ„rar som talar pĂ„ detta sĂ€tt. Haha gravidhormonerna tar över mitt liv. 
Jag Ă€r Ă„tminstone inte arg och lĂ€gger energi pĂ„ valet. Jag har röstat (som alla borde göra) men va fan... LĂ€ser överallt pĂ„ fb om folk som klagar som sjĂ€lva inte har gĂ„tt och röstat alls... DĂ„ har man ingen talan alls om nĂ„got resultat. 

Nu ska jag försöka pallra mig upp ur sĂ€ngen och in i en dusch.. Hörs sen 👍

Ingen bebis

Idag har vi varit hemma hos Mattias bror pÄ lunch. Hugo har lekt som tusan med sina kusiner. Dom har hoppat studsmatta, lekt vattenkrig, lego och var typ bÄde inne och utomhus samtidigt. Vilket röj ;)

Hugo var klĂ€dd i Ronaldo klĂ€der. Gullet ❀

Sedan pĂ„ hemvĂ€gen köpte vi med oss lite sushi picknick ;) riktigt mysigt att kunna kĂ€ka ute. 
Imorgon Àr det bara en dag kvar till bf.. NÀr i helsike tÀnkte bebben titta ut? ;)

Puss och godnatt

Mors dag lite i förskott

Det mĂ„ste ha varit vĂ€rldens varmaste dag idag.. Mina fötter sĂ„g ut som tvĂ„ fotbollar. 
Vi har varit pĂ„ landstĂ€llet igen och firat mig och min mamma för att vi Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta morsor. Det fick bli lite i förskott dĂ„ hon jobbar hela dagen imorgon och jag föder förhoppningsvis barn ;).... Haha nej men nu Ă€r det inte lĂ„ngt kvar. Är berĂ€knad till pĂ„ tisdag enligt det första datumet.. Annars Ă€r det tvĂ„ veckor kvar. Dom flyttade ju datumet med H med men han Ă€r född i v 38 sĂ„ jag tror inte pĂ„ det (nya datumet). Eller... Jag vill inte tro pĂ„ det ;) 

Tycker att magen Ă€r sprickfĂ€rdig nu. Komsi komsi lilla vĂ€n. ❀

Jag köpte med en galet god tĂ„rta frĂ„n roffes som ligger bredvid oss. Snart Ă€r det slut pĂ„ onyttigheter.. Tycker inte att det Ă€r vĂ€rt att se ut som en valross för att Ă€ta nĂ„gonting som tar Max fem minuter. (Man Ă„ngrar sig ju alltid efter Ă€ndĂ„) kommer ihĂ„g att jag gick ner 11 kg under förlossningen sen gick jag ner resten efter typ tvĂ„ mĂ„nader.. Hade bredare höfter iofs men det tog sin lilla tid. (Typ 1,5 Ă„r). SĂ„ det Ă€r vĂ€ll bara att rĂ€kna med.. Men men som sagt .. Slut med skit sen, men tĂ„rtan idag var gudomlig 

Ska snart hoppa ner i ett bad vilket jag gör varje dag. Älskar att bada riktigt varmt.
Nu ska jag glo vidare pĂ„ hemnet. Är inne varje dag och letar efter VĂ„rat drömhus ❀

Godnatt pĂ„ er och hoppas att nĂ€sta inlĂ€gg handlar om min lilla bebis ;) puss 

Hej

Har fortfarande vĂ€rkar, men det verkar inte hĂ€nda nĂ„ge mer :(.. 
Vi har hĂ€ngt ute i stugan och har grillat och solat grĂ€vt mask och fiskat.. Planterat morötter, krasse och grĂ€slök. Mysigt ❀

Jag hoppas pĂ„ bebis inatt men fĂ„r nog vackert vĂ€nta ett par dagar till. HĂ€r fĂ„r ni en fin bild pĂ„ Hugo och mormor som precis ska pussas ❀❀❀❀ 



Fredag..

Hej pĂ„ er 😀
Jag hoppas pĂ„ bebis nu i helgen, dĂ„ det hĂ€r Ă€r 4e dagen med vĂ€rkar... Var hos barnmorskan i tisdags och dĂ„ var livmoderhalsen öppen 2cm.. Dessutom har slemproppen gĂ„tt. Och massa vĂ€rkar pĂ„ det. Vad i helvete hĂ€nder det ingenting för??? Ja ja.. Nog om det. Annars lever vi och mĂ„r bra. Jag har varit pĂ„ sommaravslutning pĂ„ H,s dagis. Dom sjöng och bjöd pĂ„ fika. Riktigt gulligt. Dom Ă€r sĂ„ duktiga. IgĂ„r hade vi picknick med bakelser och grejer. Haha (sista v att fĂ„ kĂ€ka skit) ;) 


Annars har jag typ hĂ€ngt med MJ, lite ute hos mina pĂ€ron och med min lillebror. 
Anton och Hugo leker frisör ;) 

Idag tror jag att jag ska slĂ€pa med mig min prins till nĂ„gon strand. Men det fĂ„r bli senare. Är sĂ„ sjukt seg och har som (menssmĂ€rtor) kanske vĂ€ntar pĂ„ M? Annars har jag hört att man ska röra pĂ„ sig mycket 👍

Vi hörs nĂ€r vi hörs ❀ puss pĂ„ er och ha en trevlig fredag 

Jag Ă€lskar honom till mĂ„nen och tillbaka... Snart har jag tvĂ„ lika Ă€lskade varelser hĂ€r hemma. Sjuk kĂ€nsla ❀ LĂ€ngtar nu

Hoo hoo

HĂ€r ekar det...!!!! đŸ˜±

Vi har varit pĂ„ barnkalas hemma hos Mattias systers son. Vi har varit pĂ„ berget med Anna , Viggo och Vera .. Klappat lamm, fikat och kĂ€kat bĂ„de korv och glass. Men roligast var nog att hoppa i höet (dock inte jag 😂👍)
Vi har varit pĂ„ grillmiddag hemma hos Micke, Karin och Ester 
Mycket trevligt med bĂ„de poolbad, god mat och umgĂ€nge utomhus till kl 23:30. (Dom har byggt in sin pool i ett typ jĂ€tte stort vĂ€xthus) sĂ„ himla fint och mysigt. 

Och idag har vi varit pĂ„ husvisning i hölö. Älskade huset
Vi ska dit igen pÄ tisdag pÄ visning. Tycker att allt Àr bÀttre Àn SödertÀlje. (Nu tillhör ju hölö slöddertÀljes kommun), men det kÀnns jÀvligt mycket trevligare att bo i typ hölö, JÀrna, Nykvarn, Pershagen osv.. Vill inte ha mina barn i skolan i denna Stad. Annars Àr ju ett annat alternativ att flytta nÀrmre Sthlm. Som sagt ALLT Àr bÀttre Àn i den hÀr staden........

Vi Ă„kte en svĂ€ng till Mio och kikade. Vi bytte en lampa dĂ€r, men köpte ingenting. Man vill ju försöka att spara det mesta sĂ„ man kan flytta istĂ€llet.. 
Sen vÀl hemma sÄ har vi kollat pÄ hockeyn, monterat ihop spjÀlsÀng och fixat och donat lite.. Kolla vad gulligt det blev (och allt Àr frÄn nÀr Hugo var bebis, eftersom vi fortfarande inte vet vad det blir för kön sÄ vill man ju inte handla typ tokrosa eller spindelmannen...)
Jag lÀngtar nu.. Om man ska gÄ pÄ första datumet sÄ Àr det 8 dagar kvar.. Annars Àr det 16... Jag hoppas pÄ det första. SÄklart!!!!
LĂ€ngtar verkligen nu.. 

Imorgon sÄ ska Hugos avdelning Äka pÄ utflykt. Dom ska ha med sig lunch och fÄ Äka buss. Gullungarna.
SjĂ€lv ska jag packa bebisvĂ€skan..đŸ˜± nej jag vet att man borde ha gjort det för typ en mĂ„nad sedan... Men men, bĂ€ttre sent Ă€n aldrig plus att det tog sĂ„ jĂ€kla lĂ„ng tid sist sĂ„ jag lĂ€r ju hinna. Haha

HĂ€r fĂ„r ni lite helgbilder.. ❀




Alla andra bilder Àr pÄ min karls lur dÄ min var död igÄr...
Nu ska jag sova sĂ„ att jag orkar gĂ„ och lĂ€mna mitt barn imorgonbitti 😂

Godnatt pĂ„ er 💕

Haha




Tiden bara rinner ivÀg

Har inte haft nÄgon lur igÄr och idag. Min laddare hade pajat :-(.
Jag har varit pÄ Ikea och Big baby tvÄ dagar i rad nu ;-) köpt massa grejer. Tror att jag Àr helt redo för bebbens ankomst nu. Tummen upp för det..
IgĂ„r var vi hemma hos Tessan och jossan och blev bjudna pĂ„ middag. (Kidsen bakade cup-kakes) 
Och idag kÀkade vi pizza pÄ mimmos . Gött.
Imorgon har vi en dejt med Anna, Viggo och Vera :-) det blir torekĂ€llberget och picknick. Ska vara jĂ€ttefint vĂ€der.. 




Ikea frulle fyfanvagott ❀
Matte har nya örhÀngen ;-)



HĂ€r har ni buggs rum...vi övar lite pĂ„ att sova sjĂ€lv i rummet, men det gĂ„r sĂ„dĂ€r faktiskt. 
Imorgon ska jag försöka blogga ordentligt. Nu Ă€r det sĂ€ngen bums för mig. Hörs imorgon ❀❀❀❀❀

Gullungar

MÄste bara visa er vilket gulligt jkort Veronica tog pÄ barnen i morse (H sov hos C) var tvungen att printscreena bilden dÄ man inte kan ta bilder fr instagram...
Riktiga puddingpastejjer ❀


Hej hej bloggen

Jag har inte haft en chans att hinna uppdatera hÀr... Har hjÀlpt min mamma bÄde freda lördag och idag inför hennes 50 Ärs fest som hon hade igÄr.. Grymt lyckat och hon var supernöjd..
TyvĂ€rr hade jag tappat bort min lur under första halvan av galejjet..sĂ„ dessa bilder va de jag fick. 

Andrea v 34 och jag v 38
En ganska suddig bild pÄ min Àlskade mormor som röjer pÄ dansgolvet. ;)
Jag och min fina mor ❀
En jÀvligt hemsk bild pÄ mig och min man, men det var den som fanns..
Dj,n 
Presentöppning
Min pappa och hans polare Tomas var nyktra ;)

Ett litet utdrag ur mitt tal som jag höll. Man ser inte hela meningarna men ÀndÄ ;)

Annars i veckan sÄ har vi varit pÄ invigningen av polishuset.. MÄste sÀga att det var sÄdÀr. Men marys kids och Hugo verkade nöjda iaf..






Nöjd grabb med fingeravtrycks bevis ;)


Vi avslutade med donken och sedan fina... Hugo ska alltid vara med pÄ kort (riktig linslus) och kolla vad han gör nÀr jag ska ta kort pÄ Mary och Michelle ;) hahaha
Och med det sĂ€ger vi godnatt. Är helt slut efter denna helg.. Puss och godnatt

Snart husvisning

Vi har haft en jÀttemysig dag pÄ stan. Först blev det lite shopping till mig och Hugo. Jag fick haremsbyxor i Leo mönster och han fick tishor, strumpor shorts, lego och bey-blade som lovat.. KÀnner mig som en snÀll mamma idag ;-)

Vilket jÀkla piller det var att bygga ihop krokodilen... Spindeln gick pÄ fem men den andra tog nog 45 haha.. Jag lÀste instruktionerna och han byggde delarna pÄ plats. Duktiga killen


PÄ vÀg ner pÄ stan i mitt bling bling halsband. Hahaha

Nu sitter vi och vÀntar pÄ att Mattias ska plocka upp oss sÄ vi kan Äka och spana in huset i Nykvarn... NÀr vi kommer hem sÄ ska vi Àta pannkakor. Menguvagotttt

Hörs sen dĂ„ ❀

Kaffe, lilla sjöjungfrun och play doh bak

Bra morgon..
Godmorgon förresten ❀
Idag ska vi ner till stan för lite lunch med Jessica. Vi ska köpa en ny bey blade dĂ„ alla har gĂ„tt sönder. Den Ă€ldsta han har, Ă€r den enda som har klarat sig. SĂ„ han har typ tre motorer men bara en fungerande snurra. 

Ska snart hoppa in i duschen. Skulle verkligen behöva mÄla tÄnaglarna men jag Àr typ för fet :-( haha
PÄ tal om nÄgot annat sÄ Àr det typ första gÄngen nu jag kÀnner att förlossningen Àr nÀra. Annars Àr ju en graviditet vÀrldens lÀngsta vÀntan. Har liksom kommit pÄ att jag ska föda ocksÄ :-( det gjorde ju rÀtt ont ;)
Det finns Ă€ven en del att fixa ocksĂ„. 
Fan vad jag lĂ€ngtar nu.. 

Just det.. Husvisningen igĂ„r :-) det var ett fint hus men pĂ„ tok för litet för oss. 
Vi ska pĂ„ en ny visning idag fast i Nykvarn. (Eller lite utanför ) det tillhör nykvarns kommun men heter nygĂ„rds backar. JĂ€tte fint grĂ„tt hus helt i vĂ„ran smak. KĂ€nns lite som att Nykvarn och Pershagen Ă€r de enda stĂ€llena man kan bo pĂ„. (Med tanke pĂ„ skolval senare) 

Nej nu mĂ„ste jag sĂ€tta igĂ„ng ❀ Kram




KöttÀtaren

Vi var nyss ute och fÄngade myror till den köttÀtande vÀxten ;)
Han Ă€r sĂ„ jĂ€kla rolig min son. Jag Ă€lskar att han har humor. Han Ă€r grymt utvecklad i sprĂ„ket ocksĂ„ till ochmed om man jĂ€mnför med en del femĂ„ringar. Alla sĂ€ger verkligen det. Bvc ocksĂ„ nĂ€r vi var dĂ€r.  Nog om skryt ;) hehe. Idag ska vi dra pĂ„ visning pĂ„ ett hus i Pershagen.( dock himla litet) men kĂ€nde att vi ville kolla pĂ„ det iaf. Mer info kommer sen...

Annars har vi inte gjort ett skit hĂ€r hemma idag. Vi har typ legat i sĂ€ngen och glott pĂ„ netflix. Lagat lite lunch, lekt i rummet, varit ute och plockat blommor och myror dĂ„ ;) haha.. VĂ€xten blev glad isf. ❀
Det blidde ingen dejt med Anna och Wera idag. (Skulle ses pÄ onsdag istÀllet) mys pys

Hör sen ❀

Barkarby outlet

Var söndagsnöjet. 
Vi Äkte dit med Tessan och Jossan . Jag hittade ingenting, men Matte och Tessan köpte en massa skoj. :-)
Vi Ă„t Mc-Donalds och Usch vad jag börjar bli less pĂ„ det. Hade typ cravings pĂ„ det i början ;-) 

Idag har det kÀnts som att pyret har fixerat sig. Mycket tryck nedÄt och jÀvulusiskt ont.. PÄ onsdag ska jag till bm sÄ dÄ fÄr vi veta. Börjar kÀnna mig klar med den hÀr graviditeten nu. Haha.. FÄr se hur lÄng tid det tar innan den tredje kommer ;-) :-P

Imorgon kanske Anna och Wera kommer. Hugo ville iallafall vara hemma med mig sÄ nÄgonting kul ska vi iallafall hitta pÄ. Vi har bestÀmt att vi ska gÄ ut och fÄnga myror till Hugos nya köttÀtande vÀxt iaf. Det Àr himla viktigt. ;-)


Fin va? :-D
Han blev helt lyrisk nÀr han sÄg dom pÄ plantagen. Mitt gos-monster


TĂ€nkte dela med mig av den hĂ€r snygga bilden som jag hittade i luren. Hugo Ă€lskar att ta kort ❀ 

Hörs imorgon friends ❀❀❀

Dagen

Har bara sprungit ivĂ€g. 
Vi har hÀngt pÄ herons lekland med M-J, Sam och deras kids. Vi Äkte hem till oss sen och Ät middag. Vi slÀngde ihop en pastasÄs med flÀskfilé, champinjoner och massa vitlök. Riktigt gött ;-)

Imorgon blir det playdate med Tessan och jossan. Jag hoppas pÄ strÄlande solsken och utelek. Hoppas hoppas hoppas ;-)
HĂ€r kommer de bilder jag tog idag innan min lur dog digerdöden ❀ 


Monsterjakt uppe i nĂ€tet.( man hörde skrĂ€cken i Hugos röst nĂ€r matte jagade barnen ;-) HAHAHAHA 
Fick en regnbĂ„gsbild ur det snyggaste fönstret i vĂ„ran lya.(persiennen gav upp i fĂ€stet..!!! SJÄLVKLART en natt sĂ„ man höll pĂ„ att skita ner sig)

Vilddjur som glor pÄ film
Min gulliga vÀn
Vi hade fest ikvĂ€ll jag och MJ.. Vi lyxade pĂ„ en flarra sprattel ;-) 

Hörs imorgon ❀ puss

Lite nytt


Blommorna som vi köpte igÄr :)
Boysen som kollar film
Min nya fina kudde (som jag bara Àlskar)
En tapet som jag tycker Àr fin till H,s rum
En till ;)
Och den hĂ€r fina med fiskarna ❀❀❀❀❀❀❀❀

Dom har skitcoola tapeter pÄ fotowall.se
FĂ„r se om det blir fotovĂ€gg eller tapet. 

Skön dag

Mycket gjort, men utan stress...
SÄ jÀkla skönt nÀr man inte har nÄgra mÄsten att passa.
Vi har varit pÄ Ikea, det nya köpcentret bredvid, plantagen, Biltema, Elgiganten. (Lite överallt) vi köpte kuddar plus fodral, Ànnu fler blommor, tyg sÄ vi kan klÀ om stolar.... Plus lite till (sÄnt som alltid tillkommer) servetter, ljus osv ;-)

PĂ„ morgonen fixade Hugo nypressad juice och gjorde sedan picknick i vardagsrummet till oss gulleplutten
Sedan var det legobygge i hans rum. Man kan ju fan sitta hur lÀnge som helst med smÄlego. ;;-)

Just nu sitter vi och glor pĂ„ stardust. 
Snart ska jag omplantera en jĂ€ttefin rosa begonia i en favorit kruka. Det kommer att bli sĂ„ fint ❀
Vi har Ă€ven bestĂ€mt oss för att tapetsera om i Hugos rum. Även fast vi Ă€r pĂ„ g att flytta till hus/radhus sĂ„ kĂ€nns det Ă€ndĂ„ som att det Ă€r vĂ€rt att fixa lite nytt till prinsen. Det finns alldeles för mĂ„nga tapeter att vĂ€lja pĂ„ bara ;) haha


Mitt allvarliga sÀllskap pÄ Ikea ;)
Boysen imorse pĂ„ picknicken ❀

Puss sÄ lÀnge pÄ er

Hej

Skönt med lite ledigt.. Vi har högt med M-J och barnen, Veronica och Caspian, mina pĂ€ron osv. Vi hade en brutalt kall Valborg ute i enhörna igĂ„r. Mysigt dock. Det var ponnyridning lotterier hamburgare och korvgrillning osv. 
Idag har vi varit pĂ„ plantagen och shoppat blommor. Det blev sĂ„ himla fint ❀ Ska försöka ta ett kort imorgon . 

En varm dag pĂ„ berget. Hugo och oliver spanar in gĂ€ssen 
Fikapaus 

Min fina vĂ€n ❀
Helena och Robban pĂ„ loppisen ;) 
Brasan igÄr
Porslinskrossning 
Mina diamanter ❀❀❀❀❀❀
Hugo fick vÀrldens största lindt kanin av morfar
Mitt hjĂ€rta ❀

Imorgon blir det Ikea. Vi ska köpa tyg sÄ vi kan klÀ om stolarna i köket. Tycker det Àr svÄrt att vÀlja fÀrg bara...
Ljus kommer som vanligt att fĂ„ följa med hem ocksĂ„. Skulle Ă€ven vilja ha en ny matta till sonens rum. FĂ„r se vad vi hittar. 
Nu ska jag joina honom i sÀngen . Gud sÄ skönt.. :-) godnatt

RSS 2.0