.

img_9579 (MMS)

.


VÀrldens bÀsta morsa

Efter jobbet idag sÄ bestÀmde jag mig för att va vÀrldens bÀsta morsa. Jag och Hugo gick upp till djuren pÄ berget, Ät korv med bröd och fikade dröm kakor. Hur mysigt Àr inte det?
NÀr vi kom hem, sÄ lekte vi i hans rum. Han har verkligen vÀrldens finaste rum. Och pÄ tal om hans rum sÄ mÄlade hans pappa om Hugos byrÄ i ljusgrÄtt. Skit snyggt blev det. NÄgra roliga knoppar ska han fÄ pÄ den ocksÄ. Annars Àr hans rum helt klart.

Just nu ligger Hugo i soffan och glor pĂ„ teletubies och myser med filten. Han har nĂ€mligen en egen filt som han har valt;) han slĂ€par den ÖVERALLT..
Och allt annat me för den delen.. Jag skulle VERKLIGEN behöva stÀda hÀr hemma...
M jobbar ikvĂ€ll, och imorgon ska jag fika med en kompis pĂ„ stan.. Ă…Ă„Ă„ vad jag vill se twilights nya. NĂ„gon som vet om den var bra? Jag Ă€lskar de andra filmerna. Och varvulen Ă€r typ dö het;) vampyren ocksĂ„. Ehhhhm
Tror jag ska gÄ pÄ den nÀsta helg.

Jag lÀngtar nÄgot helt galet tills nu i helgen.. KRYSSNING.. MEN hela min familj ligger hemma i maginfluensa :( shit... Men dom borde ju hinna bli friska tills fredag HOPPAS JAG.:(
Nej nu ska jag bÀdda ner barnet, vagga, ge vÀlling och kanske lÀsa en kort saga:) puss och godnatt


Hej hopp !

MĂ„ndag igen.. Hela dagen har bara flytit pĂ„. Jag trĂ€ffade Helena kl 05:30 imorse för en promenad till jobbet. Höll pĂ„ att DÖ nĂ€r klockan ringde. Det gick bra pĂ„ jobbet. Jag blev certifierad idag. Wiiihoo. Duktiga jag;)
Jag Helena och Amanda gick pÄ stan efter att vi hade slutat. Försökte hitta nÄgonting tills pÄ fredag dÄ vi drar pÄ kryssning.
Jag la undan en jÀttefin svart klÀnning frÄn hm. Jag ska testa den en gÄng till innan jag bestÀmmer mig..

Kryssningen... Ă…Ă„Ă„ vad jag lĂ€ngtar. Vi ska festa tvĂ„ dagar, gĂ„ pĂ„ julmarknad i tallin, sjunga karaoke pĂ„ bĂ„ten och jag LOVAR att dricka ett glas vin för mycket;) bilder ska tas i massor och jag ska dansa like Ă  rockstar ;)

Nu sÄhÀr pÄ kvÀllskvisten har jag Àtit ostkaka med grÀdde och sylt. Smalmat;) hehe
Jag kollar syrian bröllop och funtar pÄ att gÄ och lÀgga mig. Min Karl lÀser jakt tidning och Àr jÀtte social;) haha

Godnatt pÄ er kompisar <3


hĂ€rliga, UNDERBARA november. Åtta plus var...

img_9751 (MMS)

hĂ€rliga, UNDERBARA november. Åtta plus var det kl 20:00 nĂ€r vi Ă„kte frĂ„n Pershagen. Helgalet. Men jag klagar inte. Jag Ă€lskar ju hösten. Tycker iofs om snö ocksĂ„ men det Ă€r skönt som det Ă€r nu. Vintern blir inte lika lĂ„ng. TĂ€nkte Ă€ndĂ„ Ă„ka till snön, lite senare. NĂ„gon helg i nĂ„gon stuga lĂ„ngt lĂ„ngt hemifrĂ„n;) en öppen spis kanske? LĂ„ter mysigt. Jag Ă€r hellre för solsemestrar Ă€n att dra i vĂ€g typ en hel vecka till SĂ€len för skidĂ„kning. Har gjort det förut, men det kĂ€nns inte riktigt som nĂ„gonting att ta med Hugge pĂ„. Men vi fĂ„r c.. Man vet aldrig Mina pĂ€ron Ă„ker nĂ€stan varje Ă„r till SĂ€len;)  Nu ligger jag under tĂ€cket i soffan och kollar arga snickaren. Myspys. Vi hörs imorgon. Snart ska jag sussa vĂ€ldigt sött;) puss pĂ„ er


Första advent

Ă…Ă„Ă„ vad jag har julstĂ€mning.. INTE. Att det Ă€r fösta advent idag kĂ€nns bara sjukt. Jag har inte ens hĂ€mtat ner adventsljusstaken frĂ„n vinden. Det vĂ€xer blommor utanför dĂ€r vi bor och jag gick i ballerina skor hĂ€romdan..

Nu har jag iaf fÄtt i mig lite kaffe och Hugo har fÄtt gröt. Behövligt. Jag Àr skit trött. Imorgon börjar en ny jobbvecka med dagtider. " innebÀr kl 06:00-14:30.. Jag tycker mer om att jobba dag Àn kvÀll faktiskt. Man kan göra sÄ mycket efter jobbet, medan kvÀllsveckorna "14:00-22:30 stannar man bara hemma innan jobbet. Jag brukar ha Hugo hemma och sÄ löser M av mig nÀr jag drar till jobbet. Imorgon 06:00 innebÀr trött like hell- innebÀr att Carro mÄste fÄ sova inatt... Eller typ snart nÀr M gÄr upp. Haha
Nu ska jag och Hugo fira första advent genom att tĂ€nda ett vanligt ljus;) OCH HAN KOMMER BLÅSA UT DET. Han blĂ„ser sĂ„ fort han ser ett ljus. TĂ€nt som otĂ€nt.


Morning

Jag har varit uppe precis hela natten med en sjuk Hugo. Host, host, grÄt, grÄt. Stackarn.. Han var sjukt grinig igÄr ocksÄ, sÄ jag hoppas det blir bÀttre idag. Han kan fan inte vara hemma mer frÄn dagis.

Vad Àr det för vÀder vi har idag?
Jag som hade tÀnkt gÄ lÄngpromenaden.. Jag Àr sjukt sugen pÄ att shoppa. NÀsta helg drar vi pÄ kryssning allihop Ä HERR HARE vad jag lÀngtar. Det Àr den jag vill shoppa till.. OM det blir shopping idag, sÄ blir det inte SödertÀlje, utan typ kista eller nÄtt som har öppet lÀnge. Dom har ALLTID öppet till nio. Bra att veta va?;)

HÀr fÄr ni en bild pÄ mig frÄn igÄr och pÄ min son som ser ut att ha Äkt pÄ en elchock. Puss pÄ er denna regniga da


HEEEJ... Typ DÖD idag. Ni ser ju sjĂ€lva ;)...

img_5207 (MMS)

HEEEJ... Typ DÖD idag. Ni ser ju sjĂ€lva ;) jag har firat Veronica som fyller Ă„r idag. Vi var dĂ€r en snabbis och Ă„t prinsesstĂ„rta. VĂ€rldens godaste.. "Ă€rligt" hon hade gjort den sjĂ€lv. Inga konstigheter bara grĂ€dde, marsipan och ja.. Vet inte vad som ska vara iden. Haha men god va den. INGEN SPRIT. Jag hatar sprit i bakverk. SĂ„ jĂ€vla Ă€ckligt. Det kan stĂ„ i ett glas för sig. Men ICKE förstöra en god tĂ„rta.... Annars har jag bara glott pĂ„ idol, som resten av svenska folket.. Jag önskar att jag vĂ„gade vara med.. Nu sover Hugge.. SĂ„klart, kl Ă€r ju halv ett. CRAZY. Jag ska ocksĂ„ sova. Typ NU. Hörs imorgon. Kram Ă„ gonatt


Late igen

Tadaaa!!!!
Sent inlĂ€gg IGEN.. Kommer vara sĂ„ nĂ€r jag jobbar kvĂ€ll.. Ă…Ă„Ă„ vad nice det Ă€r att fĂ„ sova ut pĂ„ mĂ„rnarna. Idag hade jag Hugo hemma tills jag gick och jobba. DĂ„ tog hans pappa över. Skönt för Hugo och jag fick lite extra gosgullemys;)
Idag har jag gĂ„tt en skit svĂ„r utbildning. Den svĂ„raste hittills faktiskt. Imorgon" som alla fredagar" Ă€r kort dag. SKÖNT att alltid sluta tidigt pĂ„ fredagar. Helgen blir liksom lite lĂ€ngre dĂ„. Och vi har mys pĂ„ jobbet pĂ„ fredagar ocksĂ„. Vi Ă€ter i restaurangen.. Åhhh.. Helt Ă€rligt nu.. Det Ă€r det jag tycker Ă€r skönast med att inte jobba kvar pĂ„ förskola. Att man nu fĂ„r Ă€ta i lugn och ro. :) annars Ă€r det himla trevligt att jobba pĂ„ förskola. Det bĂ€sta Ă€r att man fĂ„r vara utomhus. Och det sĂ€msta Ă€r lönen. Tycker verkligen folk som jobbar med mĂ€nniskor skulle ha högre lön.

Nu ska jag faktiskt gÄ och Àta nÄtt för jag Àr galet hungrig.. Hörs imorgon. Kram och godnatt


KÀrlek pÄ bild

MÄste bara visa er hur kÀrlek ser ut pÄ bild. Jag och min son hade sjukt kul idag vid frukosten. Han mÄ vara liten, MEN han har humor.


Grisen i skogen

Hej pĂ„ er!! Ni fĂ„r ett sent inlĂ€gg idag. Är inte ett dugg trött idag. Jag borde vara det efter ett lĂ„ngt arbetspass + en lĂ„ngpromenad pĂ„ tvĂ„ timmar innan jobbet. Jag och mannen drog till Tveta spĂ„ren och gick milen. As skönt med bĂ„de friskluft och lite kondis.. Inte dag försent;)

Som sagt, skit mysig promenad tills vi trÀffar HERR GRIS i skogen. Ett stort fult jÀvla vildsvin. Fick panik och börja springa. Hör bara lÄÄÄÄÄngt dÀrborta att Matte skriker STANNA.. Sluta spring. Men vem fan hade inte sprungit liksom???? Jag Àr iallafall inte bimbon i skrÀckfilmen som dör först;) haha

Annars dÄ? MÄr ni bra? Hugo Àr hostig " stackarn " att det aldrig ska gÄ över. Mattias Àr magsjuk.:( och jag lever;) Àr nöjd med livet.
Synd bara att jag missade brorsans födelsedag idag. Jag jobbade kvÀll..
Min stora lillebror fyllde 16.. Helt Ă€rligt.. Okey det ÄR lĂ€nge sen.. Men deg kĂ€nns inte som TIO Ă„r sedan jag fyllde 16.. kommer till och med ihĂ„g vad jag hade pĂ„ mig pĂ„ dagen ;) den ni ;))

Nu ska jag FÖRSÖKA sova.. HĂ€r fĂ„r ni en bild pĂ„ en grisjĂ€vel och pĂ„ min lillebror. Hoppas ni ser vem som Ă€r vem;) haha <3 Löööve


Vi kurerar oss med kockosnöt, cvitamin och...

img_9696 (MMS)

Vi kurerar oss med kockosnöt, cvitamin och kÀrlek. Hakuuna matata. ;)


Magsjuk......

Mmm... Åkte pĂ„ helvetet tillslut. Vilket iofs inte Ă€r sĂ„ konstigt med tanke pĂ„ hur mycket jag har burit, gosat och pussat pĂ„ prinsen. Jag mĂ„r sĂ„ j***a dĂ„ligt.. Sist jag var magsjuk var för fjorton Ă„r sen.. Kom ihĂ„g det som igĂ„r. Mamma hade köpt ett smĂ„kryps liv till mig och lillebror som ocksĂ„ var spysjuk. SĂ€ger bara FY FAN...

Men ni ska veta att jag Àr glad ÀndÄ.;)
Min son Àr frisk. Jag fÄr kli i hÄret och allt jag pekar pÄ nÀr jag ber om det;) hehe. Det kanske inte Àr sÄ dumt ÀndÄ...
OCH man kanske kan gÄ ner nÄgot ton;)..
FAAN jag som inte skulle vara sjuk frÄn nya jobbet.. Hoppas dom överlever. Haha. Som tur Àr sÄ gÄr jag fortfarande och utbildar mig inom yrket.

Jag ska försöka sova bort skiten. Magsjuka var inte vÀlkommet i mitt hem. Vem fan bjöd in den???

Puss pÄ er gullisar och stackars mig:(

Puss pÄ avstÄnd.


Det blev lördagsmys ÀndÄ !!

Vi har stekt pannkakor, diskat, lekt i Hugos rum och bara kramats hela dagen. Det mysiga med att han Àr sjuk Àr att han vill sitta i knÀt hela tiden och bara vara med mamma. Mitt lilla hjÀrta. " Om man nu ska se det positiva i att va sjuk" ;) men som sagt.. Det blev en myslördag ÀndÄ..


Vi

Och sÄ hÀr skruttig ser Hugo ut idag..mig fÄr ni inget dagskort pÄ.. Försökte ta ett pÄ mig och buggs ihop men min vÀssla till son kan aldrig sitta still.. "Hugos pappas gener" haha


TvÀttar en lördag

Chacha.. Min son Ă€r magsjuk och det innebĂ€r tvĂ€tt.. Jag HATAR att tvĂ€tta. Allt Ă€r bĂ€ttre. Typ diska, stĂ€da och till och med toaletten. Men att gĂ„ ner i tvĂ€ttstugan med all tvĂ€tt och Hugo pĂ„ höften Ă€r verkligen Ă  pain in the as. Jag DÖÖÖR. Och jag som Ă€r sĂ„ jĂ€vla svag... Vill bo i hus med tvĂ€ttstuga. NUUU..

Annars idag har vi bara legat i soffan typ. Hugo har inte varit sÄ aktiv och Emil Àr tydligen det enda som duger.
Snart ska jag laga middag till oss tvÄ. Min Karl Àr och jobbar. Han Àr duktig han, dÄ han ocksÄ Àr sjuk. " inte magsjuk " stackars honom ;) pojkar blir ju sÄ brutalt sjuka nÀr dom Àr SJUKA. Haha.

SÄ att en roligare lördag Àn sÄhÀr blir det nog inte. Vi ska tÀnda lite ljus och lÀsa en saga. Han har börjat uppskatta böcker. Roligt. :)
PÄ tal om ljus sÄ har han börjat blÄsa sÄ fort han ser ett ljus. Det spelar ingen roll om det Àr tÀnt eller slÀckt. Haha skruttungen min.

Nu ska jag ner i tvÀttstugan igen.. :(


Jag har en sjuk liten Hugo hemma idag. Vi ...

img_9641 (MMS)

Jag har en sjuk liten Hugo hemma idag. Vi ligger och myser framför tvn, Hugge har fÄtt vÀlling och jag ska fÄ kaffe. M sover " han slutade sent igÄr" han jobbar ikvÀll igen, sÄ jag antar att han kommer sova en stund. "DÄ fÄr jag Hugge Bugge Buggs för migsjÀlv :) Nu blire dushen och sen fÄr ni en bild pÄ oss:) kram


Fredagsmys !!!

Jag och Hugo har haft VÄRLDENS mysigaste fredag idag. Vi blev bjudna pĂ„ middag hemma hos Camilla och Jonny. SĂ„ himla trevligt. Vi Ă„t tacos, och Hugo Ă„t som aldrig förr. "han som aldrig Ă€ter". Å det var verkligen gott!!
Hugo har lekt som attan med Neo. Det mÀrks att dom börjar komma nÀrmre varandra i Älder. Neo Àr ett Är Àldre Àn Hugo, och Hugo Àr ett Är Àldre Àn Neos lillebror Milo. SÄ snart kan alla tre skitungar ha kul ihop:)
Efter middagen sÄ fick H och N varsin liten ostbÄgepÄse som Camilla hade köpt. Dom kollade pÄ nÀstan hela nalle phu och den blÄsiga dagen.." GULLEPLUTTAR.. MEEEEN..." Har typ ALDRIG sett en skitigare soffa. Jag dammsög det tvÄ ggr. Undrar hur mÄnga ggr dom gjorde det efter att vi gick.. Ja, vÀrldens nicaste fredag har vi haft iaf. Hoppas ni ocksÄ har haft/har det.

Just nu sÄ glor jag pÄ idol. Molly Àger skiten ur alla och möjligen Robin... Hon som sjöng Kelly Clarkson ska hem utan att passera gÄ. JÀvla SOPA... Och JAAA jag skulle sjÀlv ha gjort den 1000 ggr bÀttre..;)

Imorgon Ă€r det lördag. SĂ„ jĂ€vla SKÖNT. Lugn och ro, kaffe, frukost, bebismys;) "hugomys" Han Ă€r min lilla bebis, Ă€nd hiiis Ă„lvĂ€js gĂ„nna biii. <3

Nu ska jag glo pÄ idol igen. Reklamen Àr slut. Puss pÄ er finingar :)


hÀmtade nyss det hÀr vackra barnet frÄn da...

img_9594 (MMS)

hÀmtade nyss det hÀr vackra barnet frÄn dagis. Han har den turen att fÄ sova ute:) nu ska vi hem och laga kÀk, dÄ min krÀsna unge tydligen inte Àter sparrissoppa... Vem fan gör det liksom;)?? Hörs sen friendz


ME, MYSELF AND I

VET NI vad jag ska bli?? Blond igen.. Är skit sugen pĂ„ att fĂ€rga hĂ„ret OCH hör och hĂ€pna " jag som alltid plattar hĂ„ret" permanenta mig.. Det gĂ„r tydligen att göra Ă€ven pĂ„ 2000 tal UTAN att se ut som en kĂ€rring.. Bra va???

Har precis tryckt i mig pepparkakor för typ arton stora karlar.. TYPISKT;)
Kom dÄ ocksÄ pÄ att jag kanske borde börja trÀna. Det hade inte vart en dag försent. Den enda trÀning jag fÄr nu Àr nÀr jag jagar mitt barn. Haha.
Skulle behöva gÄ ner exakt sex kg.. Det Àr vad som Àr kvar efter Hugo. SÄ man kan sÀga att det Àr hans fel att jag ser ut som jag gör;)

Idag har jag inte gjort nÄgonting alls. Jag hÀmtade sonen pÄ dagis kl 15:00.
Vi gick och handlade middag och nÀr vi kom hem sÄ tillagade vi middagen. Det blev korv i ugn med potatismos. Skit gott. Eller min del blev skit god. M,s del som var indrÀnkt i stark senap rÄkade ju sÄklart jag ta.. Det blir matlÄda för mig imorgon.. :)

Just nu sover bĂ„da mina pojkar.. Vad kan man göra dĂ„? NĂ€r det Ă€r lugnt liksom? Haha. Jag lĂ„g och glodde upp i taket innan jag kom pĂ„ att jag har en telefon. Tv,n orkar jag INTE med. Och inte att sova heller. Ähhh jag kommer nog pĂ„ nĂ„tt ;)
Hoppas att ni har haft en skön dag i solen. SjĂ€lv har jag inte sett solen idag. "det dĂ„liga med att jobba inomhus" men.. Imorgon Ă€r det FREDAG igen. Herre Gud vad veckorna bara flyger ivĂ€g. Åren me för den delen. Snart gĂ„r vi i pension. Hehe. Godnatt pĂ„ er ;)


Utomlands

Skulle kunna göra VAD SOM HELST för en eller tvĂ„ veckors utomlandsresa just nu.. Är sĂ„ galet sugen pĂ„ shopping, stranden, grĂ€va i sanden med mitt gull och bara strosa runt och Ă€ta gott. Skulle vara Ă€nnu roligare att ha med sig nĂ„gon mer som har barn i samma Ă„lder som en sjĂ€lv. Ă…Ă„Ă„Ă„hhhh vad mysigt;)

En av gÄngerna jag och M var i Thailand, sÄ drog vi över jul och nyÄr.. Det gör jag ALDRIG om igen. Jag saknade tomten i ett helt Är extra. Haha.
NÀÀ men jag skulle vilja dra ivÀg till nÄgot varmt land runt mars/april.
Haha det Àr vÀll ett kul kvÀllsgöra?? Sitta och drömma om solen pÄ vintern;) jag som till och med vill ha vinter NUUU.;)
Sitter pÄ hemnet samtidigt som jag bloggar. För Àr det nÄgot mer Àn en utomlandsresa jag vill ha sÄ Àr det ett hus. Ett hus som redan Àr i min smak. Inte en jÀvla massa renovering och grejer, utan nyckelfÀrdigt eller i min smak;)

Nu sover Buggs och jag ska fixa mig nĂ„gonting att Ă€ta. Är sĂ„dĂ€r bedrövligt hungrig som bara min mage kan bli;)

Ha en bra kvÀll. Pussss alla goa och glada, och ledsna med för den delen.


Jobbajobbajobbajobba!!!!!

Hej!!
Kom precis hem frÄn jobbet, och en snabbis pÄ stan. Hittade en skit fin pyjamas till trollet, men hade "jÀvla skit" glömt kortet i min jobb tröja. Var tvungen att handla mat i restaurangen idag dÄ det lÄg ett Fucking KRYP i min matlÄda.... Typ DOG av Àcklighet. Men "haha" sa inget till mina kollegor dÄ dom sÀkerligen hade blivit lika Àcklade som jag. Jag sa bara att jag inte var sugen pÄ chili con carne helt enkelt. Jag LJUGER alltsÄ för mina kollegor;) haha

SÅ.. Ingen god mat och inga klĂ€der...:(
Hugo Àr hos sin mormor och morfar. Dom hÀmtade honom frÄn förskolan idag. Han var dÀr en kortis och Ät dÄligt som vanligt:( Han har kommit in i en period dÀr INGET Àr Àtbart. JÀkla skitunge.
IgÄr fick han " jag vet att smÄ barn inte ska Àta godis" en choklad kallÀnder. Och gissa OM han tyckte om det??? He Loved it..
Jag ska köpa en fin choklad kallÀnder i Är. Till mig alltsÄ;)
IgÄr fick tvÄ julstjÀrnor följa med mig hem ocksÄ.. Snart jul hörni:) wiiiiiie..


Hörs senare kompisar. :)


Ficklampor och korvstroganoff

Men hallÄ alla goa gubbar!!
Idag Àr det trött-Carro-dagen. Började 06:00 imorse och kom hem NYSS..
Vi drog till mina förÀldrar efter jobbet och Ät korvstroganoff. Mmmm :)

Dagen annars började med att jag vaknade i soffan kl 03:34.. What da fack!!!!
Jag vĂ€ckte min Karl som OCKSÅ sov i soffan. SĂ„ vi kunde "sova gott" i typ en och en halv h.. Börjar ju 6 pĂ„ Astra och dĂ„ behöver man ju gĂ„ upp runt 5..Men till min stora förvĂ„ning var jag inte ett dugg trött idag.
Hade med mig min egengjorda gulasch soppa till lunch.
M och H hÀmtade mig pÄ jobbet.. Skönt. Och sen drog vi till pershagen.

Nu.., leker Hugo med en ficklampa och har upptÀckt skuggor. Min lilla skitunge;) han ser sÄ jÀvla rolig ut nÀr har trycker in ficklampan i munnen och lÄter som ett monster.. Haha hÀr har ni nÄgra bilder pÄ det.. Men dom blev ganska suddiga och blixten dödar det hÀftiga;) puss pÄ er // Carro


Söndag

Hej pÄ er!!
Idag har familjen Kindhag/Blom bara varit hemma och slappat. Superskönt.:)
Vi har lagat gulasch soppa. Den blev as god. Och till efterrÀtt Ät vi glass.
Nu ligger jag och Matte i varsit hörn i soffan och bara degar. Jag Àr sÄ galet trött idag, MEN mina damer och herrar.. Det Àr sjÀlvförvÄllat.
GÄrdagen blev en spontan utgÄng med Helena och Sandra. Vi var pÄ flamingo och vi hade skit kul. Hela kvÀllen var as rolig förutom ett missförstÄnd som skedde sent pÄ natten;) MEN allt Àr löst:) och tur Àr det.

Den hÀr helgen har gÄtt GALET fort.
Imorgon Àr det wöörk igen och just nu kÀnns det som att jag skulle behöva semester. KUL. För jag börjar 06:00 imorgon. Kommer gÄ runt som ett lik pÄ Astra. ;)

Nehepp.. Om man skulle dra pÄ en film och kanske Àta lite godis. Jag skulle behöva gÄ upp lite i vikt.. Stackars mig jag som Àr sÄ mager;) haha "dagens skÀmt"

HÀr fÄr ni lite mys bilder. Ha en trevlig kvÀll. Och grattis alla pappor pÄ eran dag. <3


Ett Är Àldre

IgÄr mina damer och herrar sÄ blev jag gammal "IGEN" jag hade en supertrevlig födelsedag med slÀkt och vÀnner. Fick skit snygga underklÀder frÄn Viktorias secret, halsband, vÀska, presentkort och en massa annat skoj. Jag och Mattias hade bakat tÄrtor och mamma hade bakat bullar. Min mammas bullar Àr pÄ allvar det godaste jag vet. Tack mamma !!

Just nu har vi Àtit en grym middag hemma hos Helen och Tobbe med barn.. Snart blir det efterrÀtt. Mmm

Bilder kommer ikvÀll och ett litet till inlÀgg. Puss pÄ er people


Hej hej bloggen!!!! ;) jag har inte alls t...

img_9496 (MMS)

Hej hej bloggen!!!! ;) jag har inte alls tid att hĂ€nga hĂ€r lika ofta lĂ€ngre.. SĂ„ ni vet. Ibland blir det fler inlĂ€gg Ă€n Ă€ndra. Och ibland inga alls. Jag jobbar, umgĂ„s med vĂ€nner och familj, och just nu kĂ€nns bloggen bort prioriterad.. MEN.. Jag skriver Ă€ndĂ„;) IBLAND. Bilder och om man gör nĂ„got spec hamnar hĂ€r.. SĂ„ nu vet ni det..:) igĂ„r va jag en snabbis i pershagen och hĂ€lsade pĂ„.. Vi Ă„t en dunder frukost och snackade en massa skit. Sen blev det jobb för min del. Jag Ă€lskar mitt nya jobb. MITT NYA LIV..:) och alla dom som finns i mitt liv. Puss till er. Idag blir det jobb igen kl 14:00 till  22:30. SKÖNT. Älskar det hĂ€r med skift. Shit.. Det hĂ€r blev ett kĂ€rleks inlĂ€gg. ;) puss och ha en trevlig onsdag..


VÀntar pÄ farbror doktorn

Sitter pÄ vÄrdcentralen och ska fÄ medicin mot mitt öga.. HOPPAS jag. Vet inte vad det Àr för skit jag har, men ont gör det. Har haft rött öga i typ en mÄnad nu.. Haha bara clear eyes som hjÀlper;)

Snart gÄr jag till Robban och sjunger.:)
Börjar ju sent idag. SÄ GALET nice att fÄ Àta frulle med killarna lÀnge pÄ mÄrnarna. Idag Ät vi bacon, Àggröra, rostmackor med marmelad och kaffe..
Hugo fick en extra dag hemma med pappa. En far och son dag med pepparkaks bak. Jag Àr inte alls avundsjuk...

Jag glömde min matlÄda pÄ hallbÀnken nÀr jag drog. JÀvla skit.. Inte för att det Àr jobbigt att gÄ och köpa nÄtt utan för att det var sÄ himla gott igÄr. M hade gjort en flÀskfilé pasta med pepparrot och grejer.. Kanske hinner springa hem och hÀmta;) hörs senare hur som..

Ha en underbar dag alla gulliga..

Och kolla vilken rolig historia jag hittade imorse.. Satte typ kaffet i halsen ;)


Berget

Vi har haft en trevlig em uppe pÄ torekÀllberget idag. Hugge haf försökt kyssa geten;) haha
Vi fikade inne pĂ„ fiket som Hugos dopfika var. Älskar det plejset. Alltid massor med trevliga barnfamiljer dĂ€r.
Hugo lekte som attan med lego" dom har en lekhörna". SÄ det kanske Àr nÄtt för tomten att komma med? ;)

Just nu sover H i bilen, m Àr inne och lÀmnar tillbaka en katalog pÄ hornbach. Vi ska tapetsera vÄra dörrar;) jÀtte coolt kommer det att bli.
Nu ska vi hem och laga nÄgon god middag. Imorgon blir det musikinspelning och jobb för min del. Förskola för Hugos del. Och plugg för Mattes del.

LÄter vÀll som en bra början pÄ veckan:)
Faaaaan det Àr mÄndag imorgon. :(

Pussssssssssssssssssssssssssssssss


MÄste bara visa er den hÀr bilden pÄ mina ...

img_9451 (MMS)

MÄste bara visa er den hÀr bilden pÄ mina pojkar.. SÄ hÀr gott lÄg dom och snusade nÀr jag kom hem efter jobbet igÄr. Vet ni vad jag gjorde dÄ??? Jag SlÀngde mig i sÀng jag med:)


Hemma

Hej igen!! Kom precis hem. Det var sjukt mycket folk och hemska köer.. Men men, fint var det. Jag tÀnde ljus för morfar:)
Vi ska göra vofflor. Buggs sover redan, sÄ jag och M fÄr en kvÀll helt för oss sjÀlva:) Vofflor och vin. LÄter vÀll gott;)?
Film blir det nog ocksÄ. Vad annars?

Hoppas ni har/haft en grymt bra lördag.. Och imorgon Àr det söndag. Ny dag, nya utmaningar. Puss pÄ er


PÄ vÀg....

Sitter nu i bilen pÄ vÀg upp till skogskyrkogÄrden dÀr Mattias pappa Àr begravd. Vi har köpt MASSA ljus, krans och halmhjÀrta. :)

Idag har vi bara skruttat runt hemma i mjukisklĂ€der och fixat och donat. Vi drog en snabbis förbi taxinge restaurang. ÄTA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN;) Ă€lskar det stĂ€llet. Super mysigt.

GĂ„rdagen blev tidig. Somnade till idol. Haha. Trött som en döende . "har börjat kl 06:00 varje dag denna v" thats whyyyyyy. NĂ€sta v blir det musik inspelning. LÄNGTAR.. Robban hade lagt ut en av vĂ„ra lĂ„tar pĂ„ nĂ„gon sida och vi hade haft skit mĂ„nga som lyssnade. :):):):)

Vi hörs senare.. MÄste draaaa ;)


Är vi lika??

img_9411 (MMS)

Är vi lika??


Tja

Sent inlÀgg as usual...
Jag sitter och gör mig snygg. Imorgon Àr det fredag.. Det har vÀll ingen missat?? Jag jobbar till 12:30 imorgon. Sen ska jag hem omedelbart till mina killar. Hugo fick tvÄ extra dagar hemma med pappa. Nice för Hugo med lite ledigt efter allt elÀnde. :)

Dagen har varit bra. Jag Äkte direkt till pershagen och vÀlkomnade min familj efter en vecka i New york. Dom hade haft det underbart i snöstormen;)
Jag fick massa fina saker bl.a. Saker frÄn Victoria secret. :) NICE.

Vi Ät en middag dÀr. Hugge hade saknat sin mormor och morfar MASSOR. Han blev as glad nÀr han sÄg dom..
IgÄr gick jag och la mig jÀtte tidigt sÄ idag Àr jag pigg och ska glo pÄ nÄgon bra rulle med min darling. LÄter mys va? Imorgon kommer jag vara zombie.. Men men det Àr det vÀrt;) ha det bÀst..

Puss


Friends forever

Ligger redan i sÀngen.. Fantastiskt. :)
Ligger och funderar pÄ livet. PÄ vÀnner, familj, kÀrlek. TÀnk hur mÄnga i ens liv som kommit och gÄtt...
Ganska sjukt egentligen. TĂ€nk er alla gamla kĂ€rleksrelationer, folk som dött, kompisar man var bĂ€stisar med"som man inte ens hĂ€lsar pĂ„ idag" och alla runt om kring.. TĂ€nk alla andra man lĂ€rt kĂ€nna genom dessa mĂ€nniskor. Det Ă€r mĂ„nga. Och sen bara FÖRSVINNER dom...

Sen Buggs kom sÄ fick jag vÀlja mina kompisar. Man har inte tid för alla.. SÄ Àr det bara. Jag har nÄgra bÀsta vÀnner som jag hÄller hÄrt i. BÀttre nÄgra fÄ RIKTIGT BRA Àr mÄnga halv okey.

TrĂ€ffade en utav dessa underbara vĂ€nner i helgen. Som jag har saknar henne.. Jag och Helena var ute pĂ„ stĂ€llet hon jobbar pĂ„. Och det var SOM VANLIGT att ses. Även fast vi inte sets pĂ„ kanske tvĂ„ mĂ„nader sĂ„ va allt som vanligt. Det Ă€r sĂ„ en relation ska va.
Vi har dessutom kÀnnt varandra i 10 Är, sÄ det borde ju ocksÄ vara sÄ.

Det Ă€r en brud som jag har gjort mycket galenskaper med.. Typ hittat pĂ„ att jag skulle sova hos henne och hon hos mig. Vi var ute hela natten. Vi har liftat, festat, trĂ€nat, varit fulla, och vad vi har hĂ€ngt pĂ„ Stureplan.. Hon drog med mig en gĂ„ng till Cafet och jag var dyng förkyld. Hon berĂ€ttade inte vart vi skulle sĂ„ jag hade mjukisbyxor pĂ„ mig. Hahaha. Det var nog okey bara för att hon kĂ€nde vakterna. ;) En annan gĂ„ng nĂ€r vi var 15?:) sĂ„ var vi ute och HÄNGDE som man gjorde. Vi Ă„kte moppe.. LĂ„ng historia. KvĂ€llen slutade iaf med att vi lurade hennes mormor att vi hade varit hemma hela kvĂ€llen. Stackars mormor Dagmar. :) hon mĂ„ste ha trott att hon var senil.. Eller sĂ„ var hon bara jĂ€vligt snĂ€ll som lĂ€t oss komma undan;)

Vi sa iaf att vi skulle ses snarast. TÀnkte faktiskt boka upp en shopping dag med denna donna. Det mÄste vara det hon Àr bÀst pÄ. MODE. Kolla bara vilken snygging hon e ;) puss pÄ er alla

Och puss Rebecca. Älskar dig <3


Trött

Herre herre Gud, vad jag Àr trött!!!
Först och frÀmst sÄ började jag kl 06:00 imorse.. "det gör jag varje morgon, varannan vecka." sen efter jobbet fick jag och Hugo skjuts upp till liljeholmen utav snÀlla Mattias, som rÀddade hela min dag.. Jag skulle göra ett drogtest. Alla mÄste göra det nÀr man jobbar pÄ Astra. SÄ stick i armen och kissa fick jag göra.

Sen tog vi direktbussen till SlöddertĂ€lje. Helt förvĂ„nad blev jag över att ungen var tyst hela resan. Han som alltid brukar leva rövare. NĂ€r vi NÄSTAN var framme sĂ„ somnade han. Vi gick hem den sista biten." tog en lite lĂ€ngre runda" Ă€n den direkt hem.
Nu har vi Ă€tit fisk och makaroner. Fiskpinnar alltsĂ„. Buggs har fĂ„tt bada, borsta tĂ€nder, Ă€ta vĂ€lling och nu ligger han och bökar i sĂ€ngen. Han brukar göra sĂ„. BÖKA tills han somnar. Imorgon blir det förskola för honom.
Och jag ska sjunga.. Vi ska spela in lite imorgon.. KUL VA?

Snart, mycket snart blir det sÀngen dÀngen för mig med. Det Àr vÀll okey nÄgon gÄng ibland att betee sig som en gamling.? Haha
Jag Ă€r sĂ„ galet trött sĂ„ jag PÅ RIKTIGT skulle behöva tandpetare att hĂ„lla upp ögonlocken med... Ähhh tror jag skiter i det och gĂ„r och sover.

Godnatt kompisar


LÀgger upp en bild pÄ guldlock innan lÀggd...

img_9360 (MMS)

LĂ€gger upp en bild pĂ„ guldlock innan lĂ€ggdags. TĂ€nk att fĂ„ den turen.. Att fĂ„ bli SÅ lockig. Min snygging. Jag funderar pĂ„ att bli lika lockig jag.. Jag har aldrig permanentat mig förut.. Men det kanske Ă€r dags;)!?? Innan jul ska jag bli snygg i hĂ„ret iaf.. Hade tĂ€nkt imorgon.. Men jag mĂ„ste Ă„ka och göra ett drogtest för Astra. "alla mĂ„ste göra det" sĂ„... Pust, kommer inte hinna det imorgon. Nu blir det dusch, fĂ€rgning av bryn, fransar.. SEN... SĂ€ngen.


SMINK

AlltsÄ!! Det hÀr med att gÄ osminkad varje dag.. Det kÀnns sÄdÀr. Kan va skönt, tar minde tid pÄ mÄrnarna osv.. MEN WTF.. Man Àr ju sÄ trÄkig, grÄ och ful utan smink. Hemskt..

Jag och buggs har legat i soffan och kollat smurfar, haft tĂ€nda ljus, Ă€tit rödspĂ€tta "som M lagade till oss" :) Han Ă€r pĂ„ bio ikvĂ€ll. Och vi har baaara myst. Jag kan aldrig fĂ„ nog.. JAG ÄLSKAR HONOM MER ÄN LIVET.. Nu ligger han och toksover efter en flaska vĂ€lling.

Tidigare idag sÄ kom M och H och hÀmtade mig och Helena pÄ jobbet. Vi drog till Ica maxi och shoppade middag och massa annat kul som kan va bra att ha.. TYP ögonfrans och ögonbryns fÀrgning. KÀndes som livsnödvÀndigheter.. ;)

Den hĂ€r kvĂ€llen kommer bli NÄSTAN lika kort för mig som för Hugge..

Hörs imorgon friends.. Bye bye <3


PÄ vÀg till jobbet.. Trött??? Ja, en aning...

img_9335 (MMS)

PĂ„ vĂ€g till jobbet.. Trött??? Ja, en aning!!! Idag blir det farbror doktorn för mig.. Har sĂ„ himla ont i mitt öga. Det kliar och Ă€r helt RÖTT. Snyggt;) haha. Kan va bland det vĂ€rsta jag vet.. Snart vid jobbet.. Jag lĂ€ngtar. Konstig kĂ€nsla. Att lĂ€ngta till jobbet alltsĂ„.. Det enda som Ă€r svĂ„rt Ă€r att gĂ„ hemifrĂ„n nĂ€r Buggs ligger och sover sĂ„ dĂ€r gott:) man vill bara stanna kvar och mysa. Hoppas han snart blir vattkoppsfri, sĂ„ han kan leka med andra barn.. Ha en underbar dag hörni :D


RSS 2.0