Key West

Bildbomb
Pannkakor pÄ ihop
Försökte ta en bild pÄ skyskraporna pÄ vÀgen.....
NĂ„gon TOKSLOCKNA ;)
Donken mĂ„ste man ju prova nĂ€r man Ă€r i donkenland.. (Det smakade exakt som hemma) 
Stranden som slĂ„r ALLA strĂ€nder i vĂ€rlden. Herregud vad den var perfekt❀ (Nu Ă€r vi framme i caribien) 



VĂ„ra tomma solstolar :)
Jag och Anton  ;) jag Ă€lskar att det ser ut som att min röv gĂ„r ner till knĂ€vecken HAHAHA




V 27 snart ;)
H springer och möter mormor och morfar som varit pÄ promenad


Kisspaus 
Sloppy joes bar. Tydligen as-coolt enligt mina pÀron ;)

Hard rock café Key West
Jag Ă€lskar dej Hugo ❀
Mina fina ❀ vi hyrde en 3rums lĂ€genhet bara över en natt
Helt sjuk utsikt frÄn sÀngen.

Mer bilder kommer. Min mobil dog igĂ„r sĂ„ jag tvingade alla andra att ta en massa. Kl Ă€r 24 hĂ€r i Florida nu och jag ska försöka knoppa... Imorgon blir det sawgrass Mills för oss alla. Jag hoppas pĂ„ bra shopping. Det finns mkt gulligt till smĂ„ bebisar. Ångrar (egentligen inte) att man kollade upp vad det blir dĂ€r inne i magen.. Just sĂ„ att man hade kunnat shoppa. FĂ„r köpa vita converse nu istĂ€llet ;) 

NĂ€e.. Godnatt hörni ❀

Lite shopping

Gled in pÄ nÄgon liten VS butik idag.. Köpte hundra trosor, tre bh-ar och lite lukta gott. Vi kom hem sent idag, och imorgon drar vi tidigt till Key West, sÄ jag mÄste hoppa i sÀng typ nyss. ;)

HĂ€r Ă€r i af bilder pĂ„ bh-arna (inte rĂ€ttvis bild dock) fĂ€rgerna Ă€r mkt starkare irl. Godnatt ♄



(Hugo vÀljer efterrÀtt) ;)

Godmorgon frÄn ett soligt Miami

Jag Ă€r den enda som inte sover. Kl Ă€r 07:15 och jag har skit svĂ„rt med omvĂ€ndningen. Idag ska jag ha pannkakor till frukost. Äkta amerikanska, ni vet pĂ„ höjden pannkakor med sirap pĂ„. Jag har dock aldrig provat den sortens sirap (lönnsirap) sĂ„ jag vet inte om jag gillar det. Annars Ă€r matkulturen hĂ€r jĂ€vligt kass. Det godaste jag har Ă€tit hĂ€r nere Ă€r det min far grillade igĂ„r. 
Idag blir det south beach och bĂ€ttra pĂ„ brĂ€nnan lite. Alla har brĂ€nt sig. DĂ€rför tog vi everglades redan igĂ„r. Till och med Hugo som vi smörjer hela tiden frĂ„n topp till tĂ„ har brĂ€nt sig. Han kommer flaga pĂ„ snoken sen. Haha sĂ„ jĂ€kla gulligt.. 
Idag blir det iaf t-shirt och kepa pÄ hela dagen för mr krokodilman ;)
Vi har inplanerat att Ă„ka till sawgrass Mills en dag det Ă€r taskigt vĂ€der (vilket inte verkar existera hĂ€r nere) annars ska vi till Key west och sova kvar. Tror att det kanske blir imorgon. 

Det Àr helt fantastiskt hÀr nere. Jag skulle lÀtt kunna flytta hit. Det Àr fint överallt, bra affÀrer, as snygga bilar verkligen. Vi har hyrt en Chevrolet och mina pÀron en GMC. Bild kommer jag lovar. HÀr Àr en bild utifrÄn och in pÄ hur det ser ut hos oss btw.

SĂ„ jĂ€kla fint ❀

Nu ska jag gÄ upp och vÀcka dom andra moahaha. Puss pÄ er

Bild frÄn igÄr kvÀll nÀr Hugo lÀr mormor att spela pÄ i-paden ;)

KvÀllen i bilder



Vi grillade kött, majs och pomfritt (pomfritten fick ligga i ugnen ;)) sÄ jÀvla gott




Vi badar vĂ€ldigt mkt och lĂ€nge hĂ€r. ❀
Och sist men inte minst.. Bebisen kommer om 100 dagar. Wihooo ❀

KvÀllen i bilder



Vi grillade kött, majs och pomfritt (pomfritten fick ligga i ugnen ;)) sÄ jÀvla gott




Vi badar vĂ€ldigt mkt och lĂ€nge hĂ€r. ❀
Och sist men inte minst.. Bebisen kommer om 100 dagar. Wihooo ❀

Everglades

Idag drog vi till everglades (ett jĂ€tte kĂ€nt trĂ€sk, med fria aligatorer) Hugo var överlycklig. Han Ă€lskar ju krockisar.. Han fick en fin orm-keps av mormor som inte gĂ„r att fĂ„ av honom nu heller. Tok-ungen. Vi Ă„kte trĂ€skbĂ„t, sĂ„g nĂ€r aligatorerna blev matade och fyfan va dom va vilda och bet varandra. Det var action pĂ„ hög nivĂ„. Jag har tagit massvis med kort, men har valt att lĂ€gga ut nĂ„gra stycken bara. Det hĂ€ftigaste enligt Hugo var att hĂ„lla i en krokodil-bebis... ❀

Redo för safari i sina krokodil-brallor.

Haha ❀ min modiga mor ❀❀❀

Alla ville hÄlla i krockisarna.
❀❀❀




Man kunde Ă€ven Ă€ta aligator. Vilket M sjĂ€lvklart ville prova. ;) Nu ska vi in och shoppa lite pĂ„ stan ❀ Puss

Hockey final

Kl Ă€r 07:00 hĂ€r nere nĂ€r vi ska vinna os guld. SĂ„ jĂ€vla spĂ€nnande.. Jag tror att vi vinner denna gĂ„ng igen. HEJA SVERIGE ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


Lite shopping!!

Hej :)
Vi vaknade tidigt idag med. KĂ€kade go frulle. "Rostade mackor, Ă€gg, juice, kaffe, massa frukt, yoghurt, flingor" osv... Vi hĂ€ngde i poolen ett tag, drog till stranden. Vi bor pĂ„ north beach. AlltsĂ„ det Ă€r sĂ„ fantastiskt vackert pĂ„ stranden. Älskart. 
Sen hem igen för att duscha, bada lite mer, och sedan tillsist Äka till dolphin mall som lÄg rÀtt nÀra. Det blev en Ralph Lauren tischa till Hugo. En varsin Tommy hilfiger tröja till mig och min man. Och nÄgra prylar frÄn VS. Var inne dÀr en kort stund bara. Fick sÄn jÀvla huvudverk av alla lukter. SPYR. Tyckte det va ganska överskattat. Ska ge det en till chans nÄgon dag hÀr. FÄr vÀll ta pÄ mig gasmask först. . Haha
Dessa fick jag med mig frÄn VS

Imorgon blir det lugnt för ALLA i solen. Vi har nĂ€mligen brĂ€nt oss redan. Haha. Mina axlar och hĂ€nder Ă€r helt paj. 
SĂ„ det blir att ligga i skuggan och kĂ€ka jordgubbar. 


Vi köpte ben and jerrys pÄ vÀgen henu ikvÀll. Jag Àlskar verkligen cocki dough..
Tog ganska lite bilder idag, men hĂ€r kommer nĂ„gra.. Godnatt ❀












 

Sol och bad

Har det blivit mkt av idag. Jag har brÀnt mig.. Ser ut som en krÀfta. :)..imorgon blir det spf, dÄ jag (glömde det idag) ;)
Vi har kĂ€kat pĂ„ en mexikansk restaurang, som var sĂ„dĂ€r. 
Imorgon blir det förmodligen sawgrass Mills dĂ„ det enligt SMHI ska regna. Snyft. 
Nu ligger vi alla tre i sĂ€ngen och ska sova. Kl Ă€r ca 22:30. 
Vi köpte jordnötssmöret som jag tjatat om idag. Fan va gött de va;) 
Puss och hörs imorgon ❀

North beach

South beach











Familjen dĂ„rhus... Hugo har tagit dessa bilder pĂ„ oss ;)

Äntligen hĂ€r !!

Det Ă€r 30 grader varmt. Kl Ă€r 12:30 . Vi har Ă€tit lunch (american sandwiches) kanske skrev sand-hĂ€xor nu? Haha. Vi ska snart dra ner till stranden. Döör vad fint det Ă€r hĂ€r i Miami. Vi kom rĂ€tt sent igĂ„r, sĂ„ vi hann inte utforska direkt. Huset vi har hyrt Ă€r perfekt. JĂ€tte jĂ€tte fint verkligen. 
Ska ta lite kort sen och lĂ€gga upp. 
Vi ska dra och handla massor idag. Typ jordnötssmör , ni vet Ă€kta amerikanska grejer. Jag Ă€r sĂ„ taggad pĂ„ att bli Ă€nnu fetare nu nĂ€r jag Ă€r hĂ€r (skojar) men jag Ă€r verkligen bara sugen pĂ„ skit :) 

Just nu ligger jag faktiskt i sĂ€ngen. LĂ„g i solen ett tag och fick sĂ„ jĂ€vullusiskt ont i ögonen.. Solbrillor pĂ„ frĂ„n och med nu.. 
HĂ€r har ni lite bilder i af.. (Har inte hunnit ta sĂ„ mĂ„nga Ă€n) Har inte haft mobilen i högsta hugg om man sĂ€ger sĂ„. 




Hugo tvingade Anton och pappa att hĂ€mta kokosnötter i palmerna . Haha 
Boysen slappar lite i skuggan
Syskonen ❀


Kl 7 pÄ morgonen Àr Hugo i poolen. DÄ hade vi sovit i 12 h. Man blev helt knÀpp av omvÀndningen.. Kl va dÄ 13 i Sverige.. Bara att gÄ ut och lÄta honom bada ;)..
Bild pÄ USA fr planet.
Och slutligen.. VĂ€rldens duktigaste kille som inte klagade en enda gĂ„ng pĂ„ hela flygresan. Först 3 H till Paris och sedan 9 H till Miami ❀ Fler bilder kommer. Jag ska verkligen vara en jobbig turist och ta kort pĂ„ allt . Haha puss pĂ„ er, i snön. Nu gĂ„r jag och lĂ€gger mig i solen :)

The walking dead

Den lÀtt i sÀrklass bÀsta serien. Jag dör, kan inte vÀnta i tio minuter till. Haha abstinens ;)




Lite shopping till Hugo som ska fÄ följa med oss hem ;)






Just Gant och Ralph lauren ska det ju vara grymt bra priser pĂ„ . Tummen upp för det! 

Just nu vĂ€ntar jag pĂ„ att walking dead ska slĂ€ppas med svensk text, Nörd som man Ă€r ;) Ă€lskar den serien. 
Nu Àr det bara tvÄ dagar kvar pÄ jobbet, tills planet gÄr. Jag har ju dessutom sökt havandeskapspenning, som jag lÀr fÄ reda pÄ om jag fÄr nÀr jag kommer hem fr USA . Nice Nice. Det Àr ju ganska tungt redan nu, sÄ jag kan bara tÀnka mig hur det kommer att bli .. Nu ska jag surfa vidare och leta lite mer shopping för oss. Hörs dÄ ! Puss

Sömnlös

Kan inte sova.. Jobbigt vÀrre, nÀr jag ska upp kl 05:00 imorgon och knata till jobbet. Har börjat packa lite smÄtt idag. Köpt shampo och balsam solfaktor och sÄnt som behövs. Alla som jag har pratat med (som har varit i Miami) sÀger att man mÄste till lite olika stÀllen. NÄgra jÀttestora outlet butiker, everglades (krokodiler) sea-world osv. Fan vad jag lÀngtar nu. Det mÀrks inte va? ;)
BĂ„t bland aligatorerna i trĂ€skmarkena. 


Hugo som Ă€lskar krokodiler kommer att vara i himlariket. ❀
Det största outlet stÀllet ?
Ett annat shopping stÀlle som ska utforskas !
Herre Gud vad jag vill in hÀr ;)

Nu ska jag göra ett tappert försök att sova, sĂ„ att man kan vara mĂ€nniska imorgon. Godnatt kompisar ❀

Just nu




Nu ryker kalufsen




Skön dag

Skön dag...
Jag och Hugo ligger i sĂ€ngen och tittar pĂ„ croodarna. Matte sitter ute och glor pĂ„ Ryssland / USA hockey, och hoppas pĂ„ final mellan Sverige och USA. Det vore nĂ„tt, nĂ€r man Ă€r dĂ€r nere.. 
Vi har Ă€tit pannkakor till lunch med frukostknĂ€cke med ett fett smörlager till (okej jag gjorde) Ă€lskar knĂ€ckebröd. Fast det Ă€r nĂ„got speciellt till just pannkakor. ❀
Vi Ă€r fortfarande snoriga och hostiga hĂ€r hemma. IkvĂ€ll efter hockeyn sĂ„ ska jag rota fram lite sommarklĂ€der som man kan fĂ„ pĂ„ sig i dagslĂ€get ;) vill gĂ€rna ha med mig lite klĂ€nningar och tunna skjortor. Hoppas jag fortfarande kan ha dom .. PĂ„ planet blir det nog bara leggings och top. 
Vad ska man sysselsĂ€tta prinsen med i 14 timmar dĂ„? TĂ€nkte ta med ritpapper, mĂ„larbok och pennor, bok, iPad och jaaa vad tusan mer??? Tur att vi Ă€r mĂ„nga som kan underhĂ„lla honom. 

IkvĂ€ll blir det kycklinggryta med curry och ris, filmen frost och hĂ€ng i soffan med boysen. Skön dag. Jag bara lĂ€ngtar tills jag Ă€r mammaledig och har mysdagar varje dag med mina barn. Underbart . 

Trevlig lördag pĂ„ er ❀

Det hĂ€r ÄR jag




Vagn

Det blir nog en bugaboo donkey med stÄbrÀda till prinsen. Vad tycks? Det blir garanterat en svart vagn. Dom Àr sÄ djÀvulusiskt dyra bara.... FÄr ta nÄgra extrapass pÄ jobbet ;)
Godnatt




LÀngtar ihjÀl mig

Jag blir knĂ€pp av att graviditeten gĂ„r sĂ„ segt. Vill att det ska gĂ„ fort. Var hos bm idag och lyssnade pĂ„ hjĂ€rta, tog stick i fingret, vĂ€gde mig osv. 10 kg plus nu. Herregud sĂ€ger jag bara. Vart ska detta sluta? Gick in i v 25 nu för fem min sen ;) haha. Jag har koll pĂ„ min gravidapp 
Imorgon blir det sovmorgon för mig och Ă€lsklingen. Han fĂ„r börja pĂ„ fsk kl 10:45. Jag vill ju ocksĂ„ umgĂ„s med mitt barn. Ohhh kan inte denna v bara ta slut nu sĂ„ jag fĂ„r Ă„ka till USA. ;) ja, jag vet jag tjatar. ❀

Min kropp

Jag vantrivs nĂ„got fruktansvĂ€rt med att vara gravid. (Anledningen till varför jag skaffar med 4Ă„rs mellanrum mellan barnen) jag hatar att vara fet. Jag dör, av bara tanken att amma. Sist gjorde jag det i 3 1/2 mĂ„nad. Men vi fĂ„r se hur det blir med den saken den hĂ€r gĂ„ngen. Vill bara ploppa ut ungen nu, sĂ„ jag kan bli smal igen. (Om jag nu kan det?) har hört att det Ă€r mkt svĂ„rare med andra ungen? Haha har jag sagt att jag har haft en vidrig gravid-dag idag? DĂ€rför texten kanske. Är sĂ„ otroligt mkt mindre Ă€n vad jag var med Hugo i samma v, men kĂ€nner mig Ă€ndĂ„ obekvĂ€m. GĂ„r in i v 25 idag. Nu ska jag försöka sova. Ska till barnmorskan imorgon och lyssna pĂ„ hjĂ€rta och ta prover. Wish me luck ❀

Jag i sommras. Älskar bĂ„da bikinisara. Dom ska med till Miami. (Om jag kan ha dom hahaha)

Jag nu. Liten men Ă€ndĂ„ sĂ„ stor. ❀

USA

Lite av det som ska fÄ följa med mig hem i resvÀskan!!!







Min fina Hugo

Älskar till mĂ„nen och tillbax



Mamma 50 Ă„r

IgĂ„r va vi pĂ„ middag hos mami. Hon fyller idag men ville fira det igĂ„r med bubbel och plockmat. Mys ❀ .
Hon ska ha fest i maj, och om ca en v drar vi ju till USA för att fira henne. Dör vad jag lĂ€ngtar.. Ska bli sĂ„ skönt.. Tog en fin bild pĂ„ mamma och hennes syskon igĂ„r. 

Hon fick en fotobok av mig och en tatuering som hon ska fĂ„ göra i USA ;) den ultimata komma ihĂ„g för livet grejen ❀.

Idag har vi firat Josefine som fyller 5 den 11e. Vi blev bjudna pĂ„ tĂ„rta och massa annat gott. Alltid trevligt att trĂ€ffa slĂ€kten. Nu blir det snart gryta till middag, och imorgon vĂ€ntar jobb för mig. KĂ€nns som en evighet sen jag jobbade sist. Är tyvĂ€rr fortfarande förkyld. Men tydligen sĂ„ kan det sitta i jĂ€tte lĂ€nge nĂ€r man Ă€r gravid. Finns inget Ă„ göra :(. 
Hugo Àr förkyld och ska vara hemma fr dagis. Jag börjar inte arbeta fören kl 14, sÄ M fÄr komma hem tidigare och byta av mig . Kan ju inte komma senare eller vara borta mer nu kÀnns det som. Ute i v-rummet spelas det sonic pÄ ps3an. Haha nostalgi för mig som hade sega pÄ 90-talet ;) puss pÄ er

Sjuk

Pusssst!!
Sjuk igen. Hostan frÄn helvetet (har fÄtt mollipect) och virus i kroppen. LÀkaren sjukskrev mig tills pÄ fredag. Jag kÀnner mig otroligt orklös, och det var lÀnge sedan jag var sÄ hÀr risig...
Annars dĂ„... Snart Miami och jag Ă€r taggad till tusen.. Det ska bli sĂ„ skönt att komma till vĂ€rmen. Coolt med USA ocksĂ„. Vi ska gĂ„ pĂ„ djurpark (nĂ„gon krokodil park) Hugo Ă€r lyrisk. Det blir shopping, kanske Orlando ? Disneyland var pĂ„ tok för dyrt, sĂ„ det skippas men dom har ju universal studios, vattenlandet som jag aldrig kommer ihĂ„g namnet pĂ„ ;).. Och allt möjligt. Det blir djup-havsfiske för Matte och pappa och mycket sol för mig.. Nu i veckan blir det att göra en inköpslista pĂ„ saker som bi mĂ„ste ha med. Har ingen solfaktor kvar till H tex. Finns Ă€ndĂ„ inte nĂ„gonting mer att göra Ă€n att stĂ€da nĂ€r man Ă€r sjuk.. 
Just nu ligger jag i sÀngen och har glott pÄ heroes. M och H Äkte och lekte med en kompis till H. Lite sysselsÀttning nÀr morsan Àr död hÀr hemma... Först hade dom tÀnkt Äka pulka idag men fy för det hÀr vÀdret... VÄr nu, ja tack :)
Vill ha tillbaka mitt blonda fina hĂ„r btw.  Blir nog att fixa det innan USA. Nu nĂ€r man Ă€r preggo sĂ„ har man ju en himla fin hĂ„rkvallite ocksĂ„. Tummen upp!

IgĂ„r Ă„kte mina hjĂ€rtan skridskor. PremiĂ€r för Hugo 
Min lillebror följe med och visade hur man skulle Äka.. :)
MÄste bara visa er vÀrldens godaste semla.. BÄde blandad mandelmassa i grÀdden plus en stor klump. Har jag sagt att jag Àr gravid? Hahaha
Tillsist fĂ„r ni hĂ€r se ett par strumpor ;) Hugo har dockteater för mig och M. SĂ„ jĂ€kla gulligt. Puss pĂ„ er. Och ha en fin vecka ❀

RSS 2.0