Typ samma v

HÀr har ni bÄda magarna med barnen i cirkus samma v


Hej ❀

Long time!!

Jag har inte haft nĂ„gon tid för bloggen. Skrev ju att jag skulle lösenskydda den, men vĂ€ntar ett tag med det. 

Veckan som gĂ„tt har varit full med bĂ„de bus, stress, kul, ont i magen, besöka förlossning (det var ingen fara) , vi har hĂ€ngt i lekparker, haft pick-nick, umgĂ„ts med vĂ€nner till mig med barn och vĂ€nner till mig utan barn. 

HÀr Àr snygga jag pÄ förlossningen. Hade sammandragningar plus att det kom lite blod "tydligen vanligt nÀr barnet fixeras"
Allt sĂ„g bra ut, sĂ„ det var bara att Ă„ka hem igen.. 

Hugo i parken med en flicka
Min son han kan han ;)
Vi har somnat i soffan (han vill ju vara hemma med mig jĂ€mt) sĂ„lĂ€nge jag orkar göra nĂ„tt kul för hans skull (trĂ€ffa kompisar med barn, torekĂ€llberget, tomtits eller vad som helst sĂ„ Ă€r det bara mys att ha honom hemma.) 
Vi har varit vid farstanÀs strand och grÀft och hÀrjat ;)
Ätit pĂ„ Max och hoppat i hoppborg ;)
Tagit gravidkort❀

Tog ju lite gravidbilder nĂ€r Hugo lĂ„g i magen ocksĂ„ . Är mkt MKT MKT större med honom, men har gĂ„tt upp mer denna graviditet. Är i v 36 och har gĂ„tt upp 18-19 kg redan. Med H gick jag upp 18 allt som allt...

Imorgon ska vi ha loppis ;)
Helena och Robban i en bil och vi bredvid (Hugo Àr hos mina pÀron)
Ska bli skit kul. Vi har sĂ„ mkt skit sĂ„ ni förstĂ„r inte.. 

Nu ska jag försöka sova sĂ„ man kommer upp imorgon. Vi ska dra i vĂ€g rĂ€tt tidigt.. Puss och godnatt ❀

Lösen

Hej alla söta och rara. 
Maila mig pĂ„ [email protected] för lösen om ni vill fortsĂ€tta lĂ€sa hĂ€r ....

Puss frĂ„n oss ❀

Hej och godmorgon

Vilket underbart vÀder !
Och för att inte tala om gĂ„rdagens perfekta vĂ€der. Vi var ute pĂ„ pĂ€ronens landstĂ€lle. Jag satt i linne. :-) det kĂ€ns verkligen att det Ă€r vĂ„r nu. Vi Ă„t god pĂ„sklunch, mĂ„lade Ă€gg, letade godisĂ€gg och Ă„t efterrĂ€tt. 
Man ville inte Ă„ka hem dĂ€rifrĂ„n, men vi ska ha mattes bror med familj över pĂ„ lunch idag sĂ„ vi kĂ€nde att det var lika bra att vakna upp hemma. 
HÀr kommer massor av bilder frÄn igÄr. FÄr vi se om jag Àr lika duktig pÄ att fota idag? ;) puss pÄ er
Det Àr Hugo som kör oss till ön (sÄklart)

Det obligatoriska fejk-smilet nÀr man ska ta ett kort ;)



PÄskÀggs-jakt



Det fanns sÄpbubblor i Àgget ocksÄ ;)
ÄggmĂ„lning pĂ„ högnivĂ„


Solning, fiskning och lagning ;)


Kojbygge ❀
Älskar Ă€lskar Ă€lskar ❀

Livsnjutarna. ;-)
Hörs ikvÀll dÄ ;-)

Indiska

Va inne en snabbis med Helena igÄr. Halva reapriset pÄ ganska mkt sÄ jag passade pÄ att shoppa en gÀng ljuslyktor i guld. (Passar i VÄrat vardagsrum)
Funderar Ă€ven pĂ„ att dra ner och köpa den genomskinliga lyktan som man hĂ€nger. TĂ€nkte ha den i Hugos fönster. 




PĂ„sk

Vi har mÄlat Àgg och pÄskharen kom med godisÀgg och paket. Vilken lycka. Nu saknar vi bara solen




Ha en hĂ€rlig lĂ„ngfredag alla ❀

Glad pÄsk

Hugo har varit pĂ„skkĂ€rring idag. SĂ„ jĂ€kla gulligt. Vi gick hemifrĂ„n 10:30 och kom hem igen runt 18:00 
Först gick vi hem till Emelie och hennes tjejer och lekte och fikade. Sen drog vi ut till dalparken. Vi lekte, kĂ€kade lunch i dalkiosken, gick hem till dom igen för mer lek. 
Sen gick jag ner pĂ„ stan med H och mötte upp Helena som skulle Ă€ta middag hos oss. M hĂ€mtade pĂ„ stan efter att Hugo hade klippt sig . Min lilla trollunge som alltid vill klippa sig, blev riktigt korthĂ„rig idag 

SĂ„ fin min vackra stora kille ❀
PÄskkÀrring innan hÄret rök ;)
Hugo och Junia pĂ„ vĂ€g till dalparken. 
Dom delar iPad ❀

SĂ„ söta ungar. NĂ€sta v ska dom fĂ„ leka i Hugos rum. :-) 
LĂ„t bara denna pĂ„skhelg gĂ„ lĂ„ngsamt. Vill ha lĂ„ngledigt med bĂ„de H och M nu. 
Godnatt pĂ„ er ❀❀❀

Hej igen

Kan inte sova.. Har precis kollat klart pĂ„ sista avsnittet pĂ„ gossip girl. VĂ€ntar nu in walking dead och orange is the new black. (Skitbra fĂ€ngelse serie) 
M vill att jag ska börja glo pĂ„ nĂ„gon sago-serie (game of trones) men jag Ă€r skeptisk... 

Imorgon blir det fika och lek för mig och Hugo med Emelie och hennes söta Junia och Alicia. 
Imorgon börjar pÄsken ocksÄ. H ska fÄ klÀ ut sig. Vi ska Äka förbi mina pÀron och pÄska lite. Helena kommer förbi pÄ en fika ocksÄ.. Hur ska jag hinna allt ;)

Just det... De stuvade makaronerna och korven blev skitgott.! Ibland Ă€r det riktigt smarrigt med husmanskost. 

Bloggar mer imorgon. Och kort kommer for sure pÄ en söt liten pÄskgubbe
Godnatt darlings ♄

Lunch i solen

Är ju inte fy skam ;)
Helt underbar dag. 
Nu ligger jag i sĂ€ngen och pussas och myser med min son. Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla slut i kroppen. Herr hare 
Imorgon Ă€r vi lediga. Vi ska ha playdate med Emelie och hennes tvĂ„ smĂ„ tjejer. Blir mys. Hoppas pĂ„ fint vĂ€der sĂ„ vi kan vara ute. Kanske till och med kan bli en mjukglass ❀ 
Idag blir det riktig trĂ„kmiddag, jag tĂ€nkte steka falukorv och göra stuvade makaroner till för att (piffa till det lite) Det fĂ„r duga idag. Har köpt pĂ„skĂ€gg till gullet mitt idag ocksĂ„ OCH en liten present. En bayblade hur det nu stavas. Han har en sedan innan men han har tappat "motorn" till den sĂ„ han kommer att bli jĂ€tte lycklig. 
Min prins. Jag fick btw vĂ€rldens finaste present av honom idag. Han hade gjort en tupp av pape-masche, mĂ„lat, satt fjĂ€drar och nĂ€bb och ögon och hela baletten sĂ„ fin. Tack Ă€lskade unge. ❀

Nora ❀
Finaste tuppen i vÀrldshistorien :-)

Bm

Har precis varit hos bm och allt gick super. HjÀrtljud pÄ 145 (kille?) denna gÄng med. Det gÄr verkligen upp och ner det dÀr ;)
Den vĂ€xer sĂ„ det knakar och den hade lagt sig med huvudet nedĂ„t. :-) Gud vad jag lĂ€ngtar efter mitt lilla gullefjun nu. 

Jag lĂ€mnade H pĂ„ dagis till 9:00 och gick dĂ€refter hem till Nora som bjöd pĂ„ kaffe. Myspys. Hon och hennes kille bor sĂ„ himla fint. Och dom letar ocksĂ„ hus. Vore ju helt underbart att köpa i samma omrĂ„de ❀
Vi ska Àta en lunch i solen pÄ ceasars och jag ska lÄtsas att min Cola Àr ett glas rose ;) haha
SÄ jÀvla less pÄ det hÀr nu. Hade gÄtt upp 18 kg nu btw. KÀnns ju kul :(
Hörs sen ❀❀❀❀ 
Ha en lovely onsdag. Kram

Min fina vĂ€n ❀
Hon bjöd pÄ fin-frulle ;)

Hej ❀

Tittar bara in en snabbis dĂ„ jag har haft sjukt mkt annat att göra. Hugo har varit pĂ„ dagis idag. Jag har fixat och donat hemma plus glott pĂ„ tvĂ„ avsnitt av gossip girl. 
Anton följde med och hĂ€mtade Hugo sen. Han blev sĂ„ glad nĂ€r han kom ❀ Min plutt. ❀❀❀❀ Vi drog och köpte fika och hĂ€mtade en filt för lite lek i badparken. (Trodde det skulle vara varmt) höll pĂ„ att förfrysa. Haha, sĂ„ vi gick hem efter en stund och glodde pĂ„ ben ten och kĂ€kade chips ;)

Annars lade jag upp en bild pĂ„ magen pĂ„ insta idag och frĂ„gade om det var en tjej eller en killmage..??? De flesta trodde pĂ„ en tjej. Är sĂ„ jĂ€vla nyfiken  ;)

Jag var mkt större med H men annars har jag fĂ„tt höra att det Ă€r en killmage ❀ Tiden visar vad det bor för en skrutt i magen. Kan bara inte sluta Ă€lska skrock ;)

Bild pĂ„ H och A i badparken 


Snart ska jag ut och glo pĂ„ tv. Imorgon blir det bm sĂ„ uppdaterar lite dĂ„. 
Puss pÄ er

Trött

Det var lĂ€nge sedan jag var sĂ„hĂ€r trött. Vi kom precis hem frĂ„n Pershagen. Vi har varit pĂ„ kalas hos Oliver, och sedan grillkvĂ€ll hos mina pĂ€ron. 
Vi var uppe till 03:30 igĂ„r och kollade pĂ„ film efter att M hade kommit hem fr bion. Vi sĂ„g en skitbra film som heter Carrie . En film av Stephen Kings bok. Den var GRYM.. SĂ„ se den. 

Imorgon blir Hugo ledig igen, dĂ„ hans morbröder kommer och leker med honom. Han fĂ„r gĂ„ pĂ„ fsk tisd, onsd och kanske torsd. sĂ„ han fĂ„r leka av sig lite ocksĂ„. Jag har ju inte sĂ„ mĂ„nga vĂ€nner som inte har barn, sĂ„ det blir oftast att man bokar en dejt med barnen med. Det Ă€r roligare ocksĂ„. Jag skulle kunna ha H hemma jĂ€mt. Jag förstĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„r inte de förĂ€ldrar som lĂ€mnar bort sina barn till fsk pĂ„ lov och liknande nĂ€r man Ă€r hemma med en liten..? Nej. Det Ă€r inte bĂ€ttre för barnet. 

Nu ska jag gĂ„ ut till min gubbe i soffan och försöka bli glad. Är sĂ„ jĂ€vla arg denna graviditet? Allt och ALLA kan verkligen fĂ„ sig en utskĂ€llning. Haha jag fĂ„r bita mig i tungan ofta. ;)
HÀr fÄr ni en fin bild pÄhugg och morfar nÀr dom lÀgger ut ny jord pÄ grÀsmattan:)


Puss pĂ„ er ❀ imorgon Ă€r det en ny bra vecka.. ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀


....

Nu har vi lÀst saga och slÀckt. Det blev lite för sent, men han fÄr sova lite lÀngre imorgon ;) gladiatorerna var super spÀnnande fast att vi alltid hejar pÄ gladiatorerna ;) haha

Imorgon ska vi Ă„ka till Pershagen och fira Oliver (min kusins son) som fyller 2 Ă„r. Sen blir det grillning hos mina pĂ€ron. Älskar Pershagen. Det finns inget radhus till salu just nu, men vi har kollat ett tag och ger inte upp hoppet. Vi vill bo i Pershagen, Nykvarn eller (JĂ€rna) det Ă€r matte som vill just till det sistnĂ€mnda. Annars har vi varit pĂ„ husvisning i bĂ„de enhörna och pĂ„ mörkö. Vi Ă€r ganska öppna och vill vĂ€ldigt gĂ€rna bo stort. Vart som helst bara inte i SödertĂ€lje. Det finns inte en enda skola i hela slöddertĂ€lje som jag skulle vilja sĂ€tta mina barn i. (DĂ„ rĂ€knar jag JĂ€rna och enhörna som utanför TĂ€lje) men vi fortsĂ€tter hĂ„lla utkik i Pershagen ocksĂ„ ;)
Nu tillbaka till grillningen dĂ„ ... 
Vi ska snacka lite om mammas 50 Ă„rs fest som hon ska ha i maj. Lite mat. DJ arrangemang osv. Fan va kul det ska bli. Helena ska vara barnvakt till Hugo. Det blir inga probs alls dĂ„ Hugo ÄLSKAR henne. ❀

Gud i himlen, nu har en hel vecka gĂ„tt sedan jag gick pĂ„ havandeskaps-p... KĂ€nns som att veckan bara svischade förbi.. Kanske för att prinsen joinade mig hela veckan :-) 
NĂ€sta v blir det lite andra bullar dĂ€remot. Jag ska ta tag i det hĂ€r förbannade körkortet. SĂ„ det blir plugg plus nĂ„gon lektion med Mary hoppas jag . Jag ska till bm pĂ„ mĂ„ndag och har luncher uppbokade med tjejkompisar pĂ„ stan iallafall tvĂ„ dagar.. 

Nu ska jag gÄ ut och diska. Kul va?
Sen blir det film nÀr M kommer hem frÄn bion. Han valde igÄr sÄ jag skulle fÄ vÀlja idag ;) hehe det blir skrÀckfilm. Jag Àlskar det och han hatar det ;)

HÀr fÄr ni en fin bild pÄ mina boys frÄn mc Donalds idag. Och en Ànnu finare bild pÄ min prins haha. Godnatt


Min Toker ❀❀❀❀❀❀❀ min alldeles egna Hugo 

Hej kompisar

Idag har vi köpt vagn ;) wooop woop 
Det blev en kronan city (en svart) Ă€r supernöjd. 

Det Ă€r bara en sittdel som vi har köpt en mjuk insatsdel till. Skitsmidigt att bara ta loss och bĂ€ra med sig. Riktigt grym vagn... 

Annars har vi bara varit hemma och myst. Vi har lagat köttgryta. Jenny har varit hÀr och lekt med oss :-) hon skulle ju pÄ hoffmeistro. Snyggingen.. LÀngtar lite tills jag ocksÄ fÄr dricka rose och en och annan drink ;)

Fint med soporna i bakgrunden ocksÄ ;) hehe



Nu har jag och Hugo lördagsmys i vĂ„ran ensamhet. M Ă€r pĂ„ bio men vi glor pĂ„ gladiatorerna och kĂ€kar godis sĂ„ det sprutar ur öronen ❀ Hörs sen

TjejkvÀll

Vi har haft det skitmysigt i kallfors. Man fick lite plockmat (typ ost och kex) vin , bubbel i mitt fall FANTA. 
Det var modevisning, lotterier, olika mĂ€rken som sĂ„lde olika saker bl.a. Smink, smycken (Edblad) blommor, lite hudvĂ„rdsprodukter och mkt mkt mer. Jag var ju dĂ€r med mamma och hennes vĂ€n Helena . En vĂ€ldigt lyckad och trevlig kvĂ€ll. Jag kom hem med jordgubbs-choklad :) alltid nĂ„got Ă€tbart ❀ Haha.. 
Mamma köpte lite av varje och Helena köpte örhÀngen. :)




Mamma-aldrig-redo-för-foto-hahaha

HĂ€r kommer lite kort pĂ„ mig ocksĂ„. V33 och i klĂ€derna jag hade pĂ„ mig. ❀


Imorgon blir det vagnköp hoppas jag
Jenny kommer lite senare och umgĂ„s och kĂ€kar middag innan hon ska ut pĂ„ krogen. TorekĂ€llberget har nĂ„got band som ska spela som hon gillar? SĂ„ hon möter upp sina polare sen ❀ 

HÀr har ni lite pÄskbilder frÄn VÄrat hem. Snyggaste riset i vÀrldshistorien.. Typ busk-pinnar ;) men det gick lika bra. Man tager vad man fÄr tag pÄ nÀr man Àr 160 lÄng :-)



Det Ă€r helt otroligt eller vad sĂ€ger ni :) haha helt glest ❀.. 

Vi hörs imorgon. Nu ska jag och min andra hĂ€lft glo pĂ„ film. Jag har dragit pĂ„ mig mjukisklĂ€der och Ă€r riktigt sexig i dom. Ni vet nĂ€r det sitter Ă„t och stramar nĂ€r man har för smĂ„ klĂ€der pĂ„ sig. Haha jag gissar pĂ„ att det inte blir nĂ„gra barn gjorda ❀❀❀ ;) puss och godnatt

Vi vilar lite

Vi har haft Charlotte och barnen över pÄ fm. Supertrevligt
Nu nÀr dom Äkte hem, sÄ va bÄde jag och Hugo helt slut. Han tok-slocknade i sÀngen och jag ligger bredvid och myser med honom. Dom Àr ju sÄ söta nÀr dom sover ;)


Lotta med sin fina lilla Axel ❀

IkvÀll ska jag mamma och Helena till kallfors (tjejkvÀll) frÄga mig inte? Man skulle fÄ lite mingelmat och ett glas vin. Tror man kunde köpa lite prylar och modevisning osv. Det blir trevligt. Vad fan ska man ha pÄ sig bara???

Hörs senare med vad det blev i klĂ€dvĂ€g plus en magbild pĂ„ v 33 ;) ❀

Tv spel

Hugo har börjat spela tv spel (sen ca ett halvĂ„r tillbaka) han har blivit skit duktig. Helt otroligt hur en 3 1/2 Ă„ring kan styra kontrollen, gĂ„ i 3D och faktiskt klara banor.. 
Nu Ă€r det ju inte jĂ€tte avancerade spel men Ă€ndĂ„. TĂ€nkte tipsa om ett vĂ€ldigt omtalat spel som ÄR riktigt bra. Det heter little Big planet och Ă€r riktigt utvecklande.. 

SÄ ser det ut och det Àr vÀrt varenda spÀnn. Skulle nog tro att det Àr för 3 Är och uppÄt. Inget döda utan man ska hjÀlpa djur, kung och drottning osv med uppdrag. Ett tips bara...

Andra spel som ocksÄ Àr roliga och lite roligare för oss vuxna att sitta med Àr dessa spel ;)


Puss pÄ er (kanske ska tillÀgga att vÄran iPad Àr borta) de flesta barn spelar ju annars pÄ en sÄn inklusive H nÀr vi hade en ;)

Fredag om en halvtimme

Inte för att jag bryr mig om veckodagarna lÀngre, men dÄ fÄr jag helg och ledigt med hela familjen. :)
Älskar lördagsmornar. I helgen ska vi köpa vagn. Det blir en svart kronan duo S tror jag den hette. Vi var i kungenskurva (gamla babyland) kommer aldrig ihĂ„g vad dom har bytt namn till ;). Den kĂ€ndes lĂ€tt att köra, var stabil och kostade 8 ny istĂ€llet för 12. Och SÅ snygg tycker jag inte att bugaboon Ă€r sĂ„ jag mĂ„ste ha den. 

Vi ska Ă€ven montera ihop sĂ€ngen som stĂ„r pĂ„ vinden. Bebisen Ă€r ju hĂ€r om 7 v om den kommer som dom Ă€ndrade till. Annars Ă€r det 5 v kvar och det tycker jag lĂ„ter mycket bĂ€ttre. Haha. Är rĂ€tt less pĂ„ det hĂ€r nu. Med Hugo i magen var jag inte lika nyfiken pĂ„ kön, men nu alltsĂ„ herregud ;) och det Ă€r inte sĂ„ att det spelar nĂ„gon som helst roll.. Är bara sĂ„ sjukt nyfiken pĂ„ vem som bor i min mage ❀ 



Idag har vi plockat pĂ„skris som vi har klĂ€tt, samt pyntat hĂ€r hemma med de stackars fĂ„ kycklingar jag hittade. (Tror vi har en lĂ„da pĂ„ vinden ocksĂ„) 
Vi plockade vitsippor och lekte lite i skogen en stund. 
Vi sov middag ganska lÀnge, lagade kÀk, kollade pÄ smÄ-kockarna igen pÄ TV4 play. Det och gladiatorerna HAHA

Imorgon kommer en gammal god vĂ€n till mig med sina tvĂ„ söner. Charlotte Anton och nyfödda "tror det blev Axel" dom valde mellan det och Arvid och jag Ă€r inte riktigt uppdaterad i vilket det faktiskt blev ;) ❀ Gulligt vilket som. 
SĂ„ det blir lek, lite lunch och kaffe. LĂ„ter som en bra fredag för mig. 
NĂ€sta helg blir lĂ„ng och skön. Jag Ă€lskar lĂ„ngledigt. Lite semesterkĂ€nsla nĂ€r M Ă€r hemma med oss lite extra ocksĂ„. 

Ska ta lite kort pĂ„ magen imorgon som faktiskt har vĂ€xt en hel del pĂ„ senaste. Undrar hur mkt jag har gĂ„tt upp nu :-( herregud. 
Hörs imorgon :)    Godnatt pĂ„ er 

Gulligaste programmet

Sveriges yngsta mĂ€sterkock. 
Jag och Hugo Ă€lskade det. :) tummen upp ❀


Natti natti 

Uppe sent

Kan man va nÀr man Àr ledig. Hugo ska vara hemma med mig hela veckan. Just nu sitter vi och kollar skönheten och odjuret. Och tÀnker inte gÄ och lÀgga oss ;) haha

Vi har byggt mkt med lego idag. Mamma hade med sig nĂ„gon lego-bil-bana-pryl hit idag. Och en tidning till snuffset.. SjĂ€lv fick jag superfina tulpaner. ❀

Vi har Àtit köttfÀrssÄs och spagetti till middag MEN MEST MAJS ;) nÀr Hugo har somnat sen, sÄ hade jag tÀnt att kolla pÄ skrÀckfilm. Det var hundra Är sedan. Hoppas dom har nÄgon bra pÄ netflix :)

❀ mina fina hjĂ€rtan ❀
Tulpanerna frĂ„n mamma ❀ bĂ€sta blommorna i livet. Delad etta med solrosor. ;)
Imorgon ska jag dricka (alkoholfritt vin) med Nora pĂ„ park ❀ LĂ€ngtar.. 
Puss pÄer och godnatt

Godmorgon

Hugo visar hur man ser arg, glad, ledsen och trött ut. Min lilla teaterapa ;)




Min kĂ€rlek ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Idag kommer mamma hit och fikar. Jag ska inte gÄ nÄgonstans. Det ser skitkallt ut. Vart Àr solen? Jag skulle behöva gÄ till försÀkringskassan men det kan jag göra en annan dag ;) tycker man fÄr nya papper varje dag dÀrifrÄn och det sjuka Àr att man ska fylla i SAMMA saker varje gÄng ocksÄ. Kan dom inte bara spara infon ? DÄrar

IkvÀll blir det köttfÀrssÄs med spagetti :)
En stor favorit hĂ€r hemma. ❀ hörs sen

Bara 20 % kvar. LÀngtar... LÀngtar tillochmed efter smÀrtan att ligga och föda. DÄ mina vÀnner Àr man redo ;)

En da med mkt inbokat

Först trĂ€ffade jag och Hugo Helena pĂ„ stan för lite lunch och shopping. Köpte bara nödvĂ€ndigheter som mammaleggins, shampo, balsam , och duschkrĂ€m . TandkrĂ€m och massa andra jĂ€vligt intressanta saker HAHA. 

Sen var vi uppe hos min chef för en fika, och lite pappersskrivning innan mammaledigheten. Hugo fick ett pÄskÀgg som han blev jÀtte glad för :-)

Sen drog vi hem till Mary och barnen i spöregnet.  Det blev lek, massa skitsnack plus att vi testade baking-soda testet igen ;) hahaha sĂ„ jĂ€vla snuskigt, men kul.... 
KvÀllen avslutades pÄ Max och nu Àr vi hemma och ligger utslagna i soffan. Snart sÀngen och jag ska sova som en gris tills imorgon ;)
Puss pĂ„ er 

Skruttungarna som spelar (packa Ă„snan)
Bakingsoda testet ;)
En bild pÄ grisen frÄn lunchen igÄr och sist men inte minst ett hus i nyken som jag vill bo i nu...
Varför ska det ta sĂ„ jĂ€vla lĂ„ng tid att hitta ett BRA hus? 

D day

Första gĂ„ngen jag öppnar boken. Det mĂ„ste dokumenteras ;) tyvĂ€rr fick jag höra att halkbanan ej fĂ„r göras nĂ€r man Ă€r preggo. SĂ„ körkort efter att bebben kommit mĂ„ste det bli. (Men fan innan sommarn Ă€r över) wish me good luck ❀


...

MÄste bara lÀgga ut min dÄliga humor ;) vissa bilder alltsÄ ???
Kan inte sluta garva/grina ...



Haha jag skulle pÄ riktigt vilja mÄla nÄgon sÄhÀr ;) moahaha
Haha hur sant? Folk som BOMBAR och dĂ„ menar jag ett par bilder varje dag pĂ„ typ insta eller fb. SĂ„ jĂ€vla jobbigt. En blogg Ă€r frivillig pĂ„ ett annat sĂ€tt att gĂ„ in pĂ„. Men tro mig jag har tagit bort mĂ„nga frĂ„n bĂ„de fb och insta pga Spam pĂ„ trĂ€nings incheckningar delgives som ser lika dana ut dagarna i Ă€nda . Vad Ă€r folks prob? Det kanske Ă€r dĂ„ man ska ha en blogg. Funderar pĂ„ att lösenskydda min igen. Öppnade den ju bara för att mina nĂ€rmsta skulle kunna kolla USA resan, och nu har jag ingen ANING om vilka som lĂ€ser hĂ€r... Haha kanske iofs Ă€r skitsamma? Puss pĂ„ er ;)

Hej

Första dagen som jag gÄr pÄ havandeskap. Wohoo
Hugo Ă€r hemma med mig idag och imorgon. Sen kommer han att fĂ„ vĂ€lja lite om han vill vara hemma, eller gĂ„ till dagis och leka med polarna. Alla dagar kan han inte vara hemma dĂ„ jag ska övningsköra, och plugga lite till kortet.. 

Vi har hunnit med en del sen jag skrev sist.. Bl.a. Invigt Ă„rets första grillning ute i Nykvarn hos ett par kompisar. Jag har umgĂ„tts med Helena och Tessan. Jag jobbade sista dagen pĂ„ AZ i fredags och vi har hĂ€lsat pĂ„ Veronica och Jens nya familjemedlem Melker. 

Gulliga Melker ❀❀❀❀❀
Blommorna jag gick frĂ„n mina fina kollegor. Samt ett presentkort pĂ„ skogshöjd. AS NICE ❀

Jag har lÀmnat luren hemma ganska mkt denna v?? Skönt att inte ha den helt enkelt. DÀrför har det varit lite torrt hÀr inne ocksÄ. Ska försöka bÀttra mig. Nu ska jag njuta av min "ledighet" ca 50 dagar innan pyret kommer. Hoppas han/hon kommer lite tidigare. H va 10 dagar tidig. Plus att dom Àndrade datum till 8 dagar senare pÄ ul. Hoppas dom har fel ;)

Hörs senare ❀

Puss

Tisdag

SÄg sista avsnittet av WD. :( jag grinar lite inombords nÀr jag vet att det tar ca ett Är tills nÀsta S slÀpps...

Onsdag imorgon. Tre dagar kvar pÄ AZ. KÀnns bra.! Jag har köpt tÄrta som jag ska bjuda mina kollegor pÄ imorgon:)
Sen blir det middags-hÀng med Helena hemma hos mig. M drar pÄ kurs till SmÄland sÄ jag och Buggs blir sjÀlva. PÄ torsdag ska jag trÀffa Tessan och sen Àr hela helgen fullbokad ocksÄ.

Vi skulle egentligen ha hĂ€lsat pĂ„ Veronica, Jens, caspian och Melker idag, men C blev sjuk tyvĂ€rr. SĂ„ det fick bli en annan dag. 
Dagen spenderades istÀllet i Hugos rum med en hel del lego-byggen. Han Àr duktig pÄ lego. Jag tycker sjÀlv att det Àr kul att sitta och knÄpa ihop nÄtt, sÄlÀnge han inte ber mig att bygga ett rymdskepp eller liknande vansinne. Haha, man ser ju inte ens en tendens till att det skulle förestÀlla det ;)
Det blev lax till middag GRYMT va det. M hade köpt fÀrsk som han rensade och stekte. Tummen upp för att ha en kock till man ;)

Nej usch nu mĂ„ste jag försöka sova. GĂ„r ju upp fem pĂ„ mĂ„rnarna. 
Godnatt pĂ„ er ❀






Min fina familj och jag ❀ lĂ€ngtar efter att den ska bli större nu ❀

RSS 2.0