PÄ vÀg till jobbet.. Idag vÀntar en lÀrori...

img_7820 (MMS)

PÄ vÀg till jobbet.. Idag vÀntar en lÀrorik dag med utbildning pÄ statshuset. Trodde jag skulle vara mycket tröttare idag efter gÄrdagens kvÀllspass. Men tur, och skönt Àr vÀll det. TorekÀllberget vÀntar nÀr jag slutar idag och jag ska njuta av sista dagen med shorts. Man vet aldrig om det kommer skina fler dagar.. Nu wööörk. Puss sÄlÀnge.


Sorry

Sorry att jag Àr sÄ usel pÄ att blogga just nu. Jag har haft fullt upp. Jag jobbar, umgÄs med familjen, försöker hinna med lite vÀnner. Ja.. Ni vet ju hur det Àr... IkvÀll eller rÀttare sagt inatt, ska jag hem till Helena och kÀka nattmackor och dricka oboy. BÄda slutar vid 23:00 tiden och det Àr ju sÄ trÄkigt att bara Äka hem. Dessutom saknar jag min fina vÀn. Hugo snusar ju dÄ och Mattias skulle ladda ner nÄgon Movie till oss.. Han Àr ju pappaledig sÄ han orkar ju vara uppe till tidig morgon. Inte jag dock.. Brukar decka i hans famn. Tvingar alltid honom att klia mig i hÄret eller pÄ ryggen. " vad har man karlar till??" haha. Jag börjar 9:00 imorgon pÄ fsk sÄ det Àr lugnt. Hörs imorgon. Puss

.

img_7813 (MMS)

.


min stora kille lÀr sig att gÄ.

img_7815 (MMS)

min stora kille lÀr sig att gÄ.


KÄRLEK

img_7811 (MMS)

KÄRLEK


Hugo i party hatt :)

img_7810 (MMS)

Hugo i party hatt :)


en morgon med fingerfÀrg, frukost och lek ...

img_7796 (MMS)

en morgon med fingerfÀrg, frukost och lek med alla nya leksaker.


En arg Hugo som inte fÄr stÄ pÄ bordet. "d...

img_7807 (MMS)

En arg Hugo som inte fÄr stÄ pÄ bordet. "dÄlig mamma va?"


.

img_7803 (MMS)

.


Vilken fantastisk dag!!!!! Hugo fyllde ett...

img_7753 (MMS)

Vilken fantastisk dag!!!!! Hugo fyllde ett. Vi har haft kalas, Ă€tit tĂ„rta och har bara lekt med alla nya saker, och myst. Vi har verkligen pysslat om vĂ„ran hugge till 1000 idag. Det hĂ€r gjorde vi bra Ă€lskling.. Tack för vĂ€rldens finaste son. Älskar dig nĂ€st mest i vĂ€rlden Mattias Kindhag. ;) Och fler Hugisar ska det bli :) puss pĂ„ er. Och kolla vilka fina bilder!!!!


Hugo blev jÀtte lycklig över presenter, to...

img_7758 (MMS)

Hugo blev jÀtte lycklig över presenter, tomtebloss och sÄng pÄ morgonen.


nybakta frallor till frulle

img_7762 (MMS)

nybakta frallor till frulle


Herrn vet inte hur spisen ska anvÀndas Àn...

img_7767 (MMS)

Herrn vet inte hur spisen ska anvÀndas Àn...


Hugo gillar presenterna han fick.

img_7780 (MMS)

Hugo gillar presenterna han fick.


.

img_7775 (MMS)

.


Jag och Mattias för ett Är sedan

img_0109 (MMS)

Jag och Mattias för ett Är sedan


Ligger i sÀngen

Ligger i sÀngen och hör min prins snusa och sussa sÄ sött.. Imorgon blir det att gÄ upp med tuppen för att sjunga för skrutten med tomtebloss och paket. Hugo ska fÄ Àta bakelse sjÀlv medans mamma filmar. Tur att vi har roffes konditori sÄ nÀra oss. Ett par steg frÄn porten. Idag "torsdag" för min egen skull dÄ jag inte har nÄgon koll pÄ veckodagarna lÀngre. SÄ har jag, Robban och Hugo Àtit pizza, lyssnat pÄ musik, tittat pÄ telitubies, fikat och försökt skriva lite vÄran lÄt. Det blev inte mkt sjunga dÄ jag börjar fÄ ont i halsen. Imorgon blir det först jobba sen kommer familjen och firar Àlsklingen <3 Nu blir det sova för mig. Snart kommer M hem och dÄ blir jag vÀckt som vanligt ;) men vad gör man inte för sin Àlskling?? GÄr upp och myser en stund och typ dricker te. Hörs imorgon med en hel radda bilder. Puss och godnatt.

Tog precis det hÀr underbara kortet pÄ den...

img_7733 (MMS)

Tog precis det hĂ€r underbara kortet pĂ„ den jag Ă€lskar mest. Nu inatt Ă€r det precis ett Ă„r sedan jag Ă„kte in och födde Hugo. Han fyller ju pĂ„ fredag sĂ„ det tog TVÅ DYGN. Mitt lilla kĂ€rleks-troll. Den hĂ€r dagen har varit bĂ„de bra och vĂ€ldigt trĂ„kig. Den bra halvan av dagen var att jag hittade en spis till sonen som var felmĂ€rkt. Den hade kostat 699 :-och var nu som sagt FEL MÄRKT till 100.:- För en spis. Jag tog den :) vad annars?? SĂ„ ett Ă„rs presenterna Ă€r nu klara. Fick besked om att jag ska fĂ„ komma pĂ„ arbetsintervju i nĂ€sta vecka ocksĂ„. Vilket kĂ€nns mycket bra. Den trĂ„kiga halvan av dagen var att jag fick veta att en av mina nĂ€rmsta och finaste vĂ€nners pappa hade gĂ„tt bort inatt. Är sĂ„ otroligt ledsen över det och för hennes skull.  Kan helt Ă€rligt sĂ€ga att jag inte ens kan förestĂ€lla mig hur det kan kĂ€nnas. Jag tĂ€nker pĂ„ dig Rebecca......<3 Nu ska jag laga mig nĂ„gonting att Ă€ta. Jag Ă€r sĂ„ förbannat hungrig sĂ„ jag skulle kunna svĂ€lja nĂ„gon hel. SĂ„ mot köket och typ nudlarna.. Haha


Min trollunge i lekparken.

img_7724 (MMS)

Min trollunge i lekparken.


Just nu sÄ ligger jag och tÀnker pÄ döden....

img_7702 (MMS)

Just nu sĂ„ ligger jag och tĂ€nker pĂ„ döden... Det Ă€r inte mĂ„nga som har dött i min nĂ€rhet. Min morfar och min kanin. Men jag tĂ€nker ofta pĂ„ hur det skulle bli om jag dog... De vĂ€rsta tankarna nĂ€r jag var liten var hur det skulle bli om min mamma dog. Men nu Ă€r jag ju sjĂ€lv en mamma.. Nu Ă€r jag den dĂ€r personen som bara inte fĂ„r dö. Det Ă€r konstigt hur livet Ă€r ibland. Man lever för att dö.. Jag hade tĂ€nkt leva tills jag Ă€r minst 110 iallafall. Med botox, smink, och hela köret. Haha. Nu ska jag tĂ€nka pĂ„ nĂ„gonting annat. Ängeln i sĂ€ngen vid fönstret i mitt rum kanske. Han snarkar sĂ„ gott. Godnatt. Och snart Ă€r det godmorgon igen. :)


Sitter ute och andas friskluft efter en lÄ...

img_7619 (MMS)

Sitter ute och andas friskluft efter en lĂ„ng PW med min fina Anna. Vi gick runt Scania. Hon visade vart hon jobbade och vi snackade om allt och inget. Vi har alltid nĂ„tt att prata om. Även om vi umgĂ„s 24/7. Det Ă€r skönt med sĂ„nna vĂ€nner. Har ett fĂ„tal sĂ„nna . DĂ€r bland Anna. tĂ€nkte snart gĂ„ in och dricka ett stort glas vatten och bara sĂ€tta mig framför tvn. Imorgon börjar jag lite senare. Har inte riktigt lĂ€rt mig schemat Ă€nnu men 09:00 tror jag. :) till 15:00 skön dag va? Det gick bra hos Robban ocksĂ„. Vi kom pĂ„ lite nytt. Vi ska fortsĂ€tta pĂ„ torsdag med texten. Kommer bli kanon. Imorgon ska jag Ă€ven inhandla det sista till Hugges kalas. Snart fyller min fina prins ett Ă„r. Cant belive it. Nu blir det soffan. Puss


Sliten idag... Ehhhh aaa. Ska lÀgga mig i ...

img_7713 (MMS)

Sliten idag... Ehhhh aaa. Ska lÀgga mig i ett bad nu. Började tidigt idag med planering. HÀmtade en STOR kaffe för att ens kunna sitta rakt. Haha. Tur att dan gick bra ÀndÄ. Snart ska jag ivÀg och trÀffa Robban och senare "kanske" jag ska till badhuset med Anna. Fullt ös medvetslös ;).. Hugge-liten Àr i JÀrna och leker med Svea. FÄr se om jag hinner trÀffa skrutten innan jag drar till honom. Hoppas Hoppas. Fan man saknar ju ihjÀl sig pÄ dagarna. Helt galet hur man kan sakna nÄgon pÄ sÄ kort tid. Nej vet ni vad..?!! Jag ska nog vila en stund innan jag lÀgger mig i badet. Puss sÄlÀnge.


.

Hittade lite gamla bilder :) sÄnt Àr skit kul ju..... SÄ hÀr fÄr ni <3

KÄRLEK

img_7712 (MMS)

KÄRLEK


Mina fina killar <3

img_7711 (MMS)

Mina fina killar <3


HÀr Àr Hugo ett par dagar gammal bara.

img_7710 (MMS)

HÀr Àr Hugo ett par dagar gammal bara.


Min underbara familj. Mattias och Hugo Kin...

img_7709 (MMS)

Min underbara familj. Mattias och Hugo Kindhag


Och NU lÀngtar jag till jul.

img_7707 (MMS)

Och NU lÀngtar jag till jul.


min lilla bebis. Hugo ligger aldrig stilla...

img_7580 (MMS)

min lilla bebis. Hugo ligger aldrig stilla pÄ rygg lÀngre Han Àr ett vilddjur. Men sÄhÀr lugn var han för ett par mÄnader sen.


MĂ„ndag igen.

Skrev nyss ett lĂ„Ă„Ă„ngt inlĂ€gg om min dag.. Men nĂ„tt hĂ€nde och det publicerades inte.. Hmm. Aa dagen började med KAOS.. Nya invĂ€njningar pĂ„ dagis plus att alla verkade sluta samma tid idag.. Hmm skumt ;) men aa sen kom mamma och hĂ€mtade mig i regnet. Vi Ă„kte till pershagen dĂ€r sen ocksĂ„ Hugo blev avslĂ€ppt. Han och han pappa hade varit hos Midja och Emily och myst. Synd att jag aldrig kan följa med dit.. Dom Ă€r sĂ„ gulliga. Och jag och Emily kommer jĂ€tte bra överĂ€ns. Tur att vi ska dit pĂ„ lördag :) Huur som haver sĂ„ lagade vi köttgryta och bakade Ă€ppelkaka. GRYMT ;) Nu Ă€r vi hemma igen. Snuttis ligger i sĂ€ngen och gosar in sig. Mattias Ă€r hos nĂ„n polare i hallunda och fĂ„r hjĂ€lp med tatorn. Han Ă€r tydligen bra pĂ„ elektronik :D bra dĂ€r för det Ă€r IIINTE jag :) Han skulle snart komma hem. Hoppas vi kan kolla pĂ„ scream dĂ„. Den fungerade inte igĂ„r. :(. Imorgon blir det musik inspelning hela dagen. Ska bli riktigt kul. Nu ska jag göra nĂ„tt som inte gĂ„r att göra om man inte Ă€r sjĂ€lv.. LÄSA MIN BOK. SĂ„ godnatt och hörs imorgon !!!

Varning för lÄngt inlÀgg.

Hej pĂ„ er!!! Och varning för lĂ„ngt inlĂ€gg.Har varit sĂ„ dĂ„lig pĂ„ att uppdatera.. Idag har vi haft en riktig mys-dag. Vi var hemma hela dan förutom en kortis som vi drog till affĂ€ren bara. Vi har stĂ€dat, lekt, tittat pĂ„ teletubies, badat, bakat bullar, lagat vĂ€rsta fisksoppan, haft gĂ€ster" min familj" och bara haft det alldeles underbart. BĂ„de fisksoppan och bullarna blev godkĂ€nda. Till och med Molly Ă„t den. Vi hade köpt musslor ocksĂ„ som dom va för fega att smaka. Haha. Aa min pappa tog nĂ„gra. :) jag Ă€lskar skaldjur. Dom passade pĂ„ att ta med sig gungstolen som vi hade ledsnat pĂ„. Det fĂ„r helt enkelt inte plats i vĂ„ran lĂ€genhet lĂ€ngre, efter om möbleringen. :)............. IgĂ„r hade vi ocksĂ„ en helt fantastisk dag. Heron City, fika och middag hemma med DesirĂ©e , Jocke och deras söta smĂ„. Super trevligt hade vi det. PĂ„ lördag ska vi pĂ„ en gemensam fest ocksĂ„ sĂ„ det ska bli trevligt. Det Ă€r Midja " mattes bĂ€sta polare" som han Ă€lskar över allt.. Till och med över mig. Haha och hans fina Emily, som ska ha fest. Ska bli riktigt kul. Det ska tydligen komma mycket folk som jag kĂ€nner. SpĂ€nnande. :) den hĂ€r veckan som kommer, kommer att vara fullspeckad. Jobb, trĂ€ffa Robban med musiken, Hugo fyller Ă„r, allt ska fixas till det, han ska firas bĂ„de torsdag, fredag och lördag. PĂ„ fredag" hans födelsedag, kommer slĂ€kten, lördag lite polare till mig och Mattias samt deras kids och torsdag kommer Mattes syrra och sambo som inte kan komma pĂ„ fredag.. À just det.. Midja kommer pĂ„ fredag. Han Ă€r tydligen familj :) haha dom Ă€r söta dom dĂ€r 2 :) imorrn blire jobb och Hugge-mys. M ska plugga nĂ€r jag slutat. SvĂ„rt att plugga med Hugo. Och nu ska jag sussa för natten. Sovgott puss frĂ„n mig och min underbara stavning :P

StÄr och bakar bullar med min Karl.. Han t...

img_7697 (MMS)

StÄr och bakar bullar med min Karl.. Han trodde att jag var gullig nÀr jag kom fram, klappade honom pÄ kinden och gav honom en puss. Snart kommer gÀsterna... Moooahaha ;)


Min unge kan klÀttra upp sjÀlv i soffan.. ...

img_7696 (MMS)

Min unge kan klÀttra upp sjÀlv i soffan.. Och igÄr tog han ett steg sjÀlv.. Herregud.. Han börjar bli stor nu min Hugo. Och mamma Àr stolt som tuppen. <3


Just nu.. Lunch pÄ heron city.. Sushi. Vad...

img_7677 (MMS)

Just nu.. Lunch pÄ heron city.. Sushi. Vad annars?? IkvÀll blire pizzabak och film med min kÀrlek och kanske Anna och hennes kÀrlek ocksÄ. puss sÄ lÀnge.


Party Blom

Woooo hoooo.. Nyss hemkommen frĂ„n krogen... Blev en spontan utgĂ„ng för mig och Mathias S. Supertrevligt.. TyvĂ€rr blev det lite tjaffs mellan honom och en polare till honom tidigare pĂ„ kvĂ€llen men sen sĂ„ löste det sig och sĂ„ drog vi till flamingo. Mötte upp Tanja."en jĂ€tte gullig tjej"Men dĂ€r var det mer Ă€n dött. TrĂ„kigt folk, dĂ„lig musik och okey.. Det enda glas rött jag tog var helt ok, men jag var hemma lĂ„ngt innan stĂ€ngning . Fick vĂ€cka min Karl för lite kĂ€rlek och natt snack :) Ă€lskar honom, min Mattias. Han Ă€r min stora nr 2 hĂ€r i livet :) han nöjer sig med det. Och tur Ă€r vĂ€ll det. Hugo-lusen kommer ALLTID att vara nr ett. Jag Ă€r sjukt pigg.. Huuur ska jag kunna sova? Ähhh fĂ„r spela lite mobilspel ;) puss och godnatt :) ...

kolla vad mysigt... Trash vinet i boxen Àr...

img_7668 (MMS)

kolla vad mysigt... Trash vinet i boxen Àr mitt ;) moahaha


Jag och Mathias loooong time ago.

img_7663 (MMS)

Jag och Mathias loooong time ago.


Och jag och Anna

jyph (MMS)

Och jag och Anna


Nice med fredag

ÄÀÀÀÀntligen fredag.... Inte för att jag har nĂ„tt emot att jobba, men det Ă€r sĂ„ skönt att bara fĂ„ vara hemma med mina kĂ€rleks puddingar. IkvĂ€ll ska jag dessutom ha middags gĂ€ster.. Anna Jönsson och Mathias Söderqvist ska komma hit :) mycket trevligt. Ja Mattias och Hugo ska ocksĂ„ vara hemma förstĂ„s. :P.. Just nu sitter jag och Hugo i Hugos rum och plockar med klossarna. Mamma bygger och Hugo river. Vi dansar lite emellanĂ„t ocksĂ„ till björnen sover och klappa hĂ€nderna. Haha underbart fredags mys. Nehepp om man skulle sĂ€tta igĂ„ng dĂ„ ;) hörs sen... Och TREVLIG HELG

SvampjÀvel och jobb

Nu har jag Àntligen fÄtt min svamp promenad :) lycklig som fÄ.. SYYYYND bara att det inte fanns nÄgon svamp. Vi plockade blÄbÀr i stÀllet. MASSOR.. Hugo satt och plockade sjÀlv och Ät. Skit gulligt. Jag hoppas han snart slÀpper allt han hÄller i sig i börjar gÄ ;) nu gÄr han för fullt med stöd. Har glömt att skriva att jag fick jobbet jag sökte :) AS GLAD.. Jag ska jobba extra som personlig assistent. Blir as nice. Nog om det... Har nyss kÀkat en as god ungnspannkaka som min sjuka man har gjort. Duktiga du ;). Och nu ligger jag i sÀngen. Ska jobba ett förfÀrligt jobbigt och lÄngt pass imorgon pÄ förskolan. Jobbar mellan 9-13 ehhh . Nu blire sÀngtime. Godnatt

min apa till sambo

img_7645 (MMS)

min apa till sambo


Motortorpet

img_7648 (MMS)

Motortorpet


.

img_7650 (MMS)

.


JÖSSES !!!

img_7642 (MMS)

JÖSSES !!!


Sitter pÄ rast pÄ jobbet och lÀngtar efter...

img_6562 (MMS)

Sitter pÄ rast pÄ jobbet och lÀngtar efter den hÀr prinsen. Fick nyss ett mess frÄn hans far att dom Àr och leker pÄ barnenshus. Idag ska jag Àntligen fÄ plocka min svamp. LYCKA pÄ hög nivÄ. ;) jag och Camilla ska dra ivÀg utan kidzen och bara mysa i skogen. Ha en underbar dag fina ni :) puss och kram


Jag och Mattias

img_7625 (MMS)

Jag och Mattias


LÀtt bÀsta restaurangen "nÀra dÀr man bor"...

img_7638 (MMS)

LĂ€tt bĂ€sta restaurangen "nĂ€ra dĂ€r man bor" greken i Nykvarn.. :) jag och Mattias satt lĂ€nge och Ă„t bĂ„de förrĂ€tt, varmrĂ€tt och efterrĂ€tt :) grymt stĂ€lle.. ÅK DIT.!!!


Finns det nÄtt godare???

img_7637 (MMS)

Finns det nÄtt godare???


Hoppas pÄ svampplock.

Blev precis upphÀmtad pÄ jobbet.. Vi ska ut till JÀrna och hÀmta min tv. Mattias bÀsta kompis har lÄnat den och har haft den i sin sommarstuga. Men nu ska vi ha den i sovrummet sÄ Hugo kan kolla pÄ sina kÀra teletubies pÄ mÄrnarna :) skitungen stÄr och gör som teletubiesarna. ;) min duktiga pojke. Hoppas dom har nÄgon fin skog i JÀrna. Jag Àlskar att plocka svamp. Finns Àrligt talat inget bÀttre. Och ikvÀll ska jag och kÀrleken förmodligen gÄ pÄ bio sÄ dÄ ska Hugo vara i pershagen. " mormor" saknar sin skruttunge nu. Var vÀll typ 3 dar sen sist ;) sÄ som sagt nu sitter vi i bilen. Snart framme. Hörs senare. <3

Jag Àlskar dig Hugo. Du Àr mitt allt <3

img_7630 (MMS)

Jag Àlskar dig Hugo. Du Àr mitt allt <3


Ett litet kort pÄ Hugo fÄr ni ocksÄ.. I fÄ...

img_7588 (MMS)

Ett litet kort pÄ Hugo fÄr ni ocksÄ.. I fÄrskinns högen pÄ Ikea.   Jag bad Mattias att flytta pÄ sig men icke... Linslusen ville ocksÄ vara med i min blogg. Haha eller inte :P


En helt vanlig tisdag

Efter jobbet idag sĂ„ tog jag bussen hem... LAT VA?? Tog fel buss dessutom. Åker ju aldrig kommunalt lĂ€ngre sĂ„ det Ă€r inte sĂ„ lĂ€tt. Fick gĂ„ frĂ„n stan, sĂ„ hade lika gĂ€rna kunnat gĂ„ hela vĂ€gen. I fortsĂ€ttningen GÅR jag... Jag följde med Camilla att hĂ€mta Neo pĂ„ dagis, jag och Hugge gick och köpte lite festis och kex och hade picknick i lekparken. Vi gick hem, lagade en gourmet' middag.." falukorv och mackaroner" ;) Skitungen fick bada. Vi har lekt i hans rum. Sen kom Camilla och Milo pĂ„ en fika och snackade lite skit. Det var trevligt. Och nu sitter jag i soffan och vĂ€ntar pĂ„ tvĂ€tten i tvĂ€ttstugan. VĂ„rar SKIT torkrum som torkar klĂ€derna skit dĂ„ligt, det vĂ€ntar jag ocksĂ„ pĂ„. Brukar se ut som tajkon hĂ€r hemma nĂ€r jag tvĂ€ttar, dĂ„ jag hĂ€nger allt överallt i hela vĂ„r lgnht....... Snart dax för ett bad och sen tvn. Puss pĂ„ er. :D

snart Ă€r sommaren över.. Äntligen. :) ska ...

img_7617 (MMS)

snart Ă€r sommaren över.. Äntligen. :) ska bli skönt att fĂ„ ha lite varmare plagg pĂ„ sig, och framförallt att köpa en ny höst garderob. Finns ingen roligare shopping Ă€n pĂ„ hösten:) jag Ă€r en riktig höst mĂ€nniska. HÖST ;)


Finns det nÄgonting bÀttre Àn att gÄ lÄngp...

img_7621 (MMS)

Finns det nÄgonting bÀttre Àn att gÄ lÄngpromenader i skogen och plocka svamp?? Hösten is the shit ;)


Jag Àlskar hösten ...

img_7611 (MMS)

Jag Àlskar hösten ...


Min söndag

Jag och Mattias hade en heldag tillsammans.. Han var ledig..WIIIHHOOOO
Jag var en snabbis pÄ en arbetsintevju bara och han och Hugge vÀntade pÄ mig i omrÄdet med att gÄ en promenad. Intervjun kÀnndes jÀtte bra, sÄ vi fÄr se vad som hÀnder och fötter..

Sen ville Mattias Äka och hÀlsa pÄ en vÀn till honom som var pÄ en mysig restaurang med sin flickvÀn och dotter.
Jag och Mattias kÀkade middag dÀr medans dom bara ville fika. super fint omrÄde. Jag kommer inte ihÄg vad det heter. men fint va det.. PÄ vÀgen dÀrifrÄn drog vi förbi Ikea och kollade lite. Och Hör och hÀpna.. vi var pÄ ikea utan att köpa en pinal. Det Àr inte ofta det hÀnder..

SĂ„Ă„.. pust det var min helg lite kort..
Just nu sitter jag kvar pÄ jobbet efter att jag slutar.. vÀntar pÄ att vi ska ha PK.
Jag skulle bara hinna hem och vÀnda och det orkar jag inte med.
Jag hoppas att Mattias har lagat nÄgon god middag tills jag har kommit hem.. Vore nice :)
Imorgon slutar jag kl 13:00 kÀnns jÀtte lyxigt.

Ne nu ska jag nog ta en kopp kaffe och bara sitta och ta det lugnt en stund innan vi sÀtter igÄng.
Lite bilder kommer ikvÀll ocksÄ.

have a nice day.. puss frÄn mig


Lördagen

I lördags Äkte jag och familjen upp till sthlm för lite mer shopping och en mysig promenad.
Vi Äkte upp ganska tidigt dÄ Mattias skulle börja jobba vid 15:00.
Vi hittade ingenting att köpa. SÄ Àr det alltid med mig. Letar jag hittar jag ingenting.. Och om jag inte letar eller inte har fÄtt lön sÄ hittar jag huuuur mycket som helst. :)

Jag och Hugo stannade kvar i sthlm ett tag och strosade runt dÀr.
Jag kollade lite pÄ födelsedagspresenter till den 26e dÄ min prins blir ett..

Jag och Hugge tog tÄget till hamn dÀr mamma kom och hÀmtade oss.
Vi kÀkade en sjukt god middag dÀr. Grillad antecot och klyftpotatis. Sen va det bara lungt hela kvÀllen.. Hugge somnade runt 10 tiden och jag glodde pÄ en film. Började Àven kolla pÄ svinalÀngorna men jag orkade inte kolla klart. Den verkar skit bra sÄ den ska absolut avslutas.:)
Kanske ikvÀll :)


I fredags

Jag vet att jag Àr vÀrdelös pÄ att komma ihÄg att blogga...
Jag ska försöka skriva iordning nu,..
I fredags, sÄ shoppade jag hela dagen.. Köpte nya jeans, shorts, lÀppglans, en matta till köket, nya skor lite grejer till skrutten osv..
Han fick vara hos mamma medans jag shoppade loss. SÄ himla skönt att fÄ gÄ ifred och bara prova exakt nÀr man vill och vad man vill..
Sen nÀr stan stÀngde mötte jag upp Helena, vi gick och handlade lite middag och gick hem till mig, samtidigt kom Hugge hem och kÀkade middagen med oss..
Sen hade vi bara en hur mysig och lugn kvÀll som helst.
Massor med tÀnda ljus, gott te och bra musik..
Det Àr alltid lika trevligt att trÀffa Helena.. Det blev mycket jobbsnack, om vad vi ska göra i framtiden osv.
Hon arbetar just nu pÄ astra, jag tycker att det verkar vara ett skit kul jobb. :)

De va nog allt om i fredags.. Helena drog hem vid 02:30 sÄ jag dog pÄ en gÄng nÀr hon gick hem..


Jag och mina förÀldrars hund " Molly " . E...

img_7553 (MMS)

Jag och mina förÀldrars hund " Molly " . Ett lÄngt inlÀgg om min fantastiska helg kommer ikvÀll. Just nu sitter jag, Mattias , Roger och Susan " med barnen " och Àter middag ute i solen.


mys torsdag med fina mÀnniskor

Hej pÄ er!!!!
Jag, Jesper och Anna lagade en skit god flÀskfile pasta. till efterrÀtt gjorde vi en Ànnu godare paj.
Vi Ät choklad och kollade pÄ en skrÀckfilm. quarantin hette den. typ haha.. stava har aldrig varit min grej. :)
Fina bilder jag la upp va? Älskar min I Phone. Och jag som var en av dom som absolut inte skulle ha en sĂ„nn.
Det var ju sÄ onödigt, och jobbigt med tutch..
JAG ÄLSKAR DEN OCH JAG KAN TYP INTE LEVA UTAN DEN

Nog om min I Phone;)
Jag har fÄtt jÀtte ont i halsen. SÄn dÀrn jobbig onda nÀr man inte kan svÀlja.
LĂ€ngtar tills imorgon..FREDAG IGEN..
Det blir fredags mys hemma hos oss. Helena jag och Hugo ska titta pÄ film och Àta och dricka gott.
LÄter som en helt perfekt fredag för mig. Börjar 09:00 och slutar 13:45..
Ehhh.. helt okey va? ;)

Nu ska jag blÄsa ut alla ljus hÀr hemma sen ska jag faktiskt gÄ och lÀgga mig innan min karl kommer hem frÄn jobbet.." brukat typ aldrig hÀnda " sÄ nu blire sÀngen.

Natti natti


Hittade en cool app pÄ luren som jag har l...

img_7537 (MMS)

Hittade en cool app pÄ luren som jag har lekt med. Blev jÀtte fina bilder.


KÄRLEK

img_7534 (MMS)

KÄRLEK


Mina vackra förÀldrar

img_7530 (MMS)

Mina vackra förÀldrar


Min alldeles egna familj

img_7527 (MMS)

Min alldeles egna familj


Hugo

img_7526 (MMS)

Hugo


.

img_7541 (MMS)

.


en minut över

En minut över...
Snart kommer Anna och Jesper hit pÄ Middag..
Jesper kommer mer för Hugos skull Àn för min . haha
Tur att man fick trÀffa nÄn bror idag iaf...

Just nu stÄr hugo och bara röjer ut alla grejer vi har i köksskÄpen...
pust.... han fick ett Àpple ;)Lungt i kanske 2 sekunder frÄn och med nu dÄ..;)

Imorrgon sÄ ska jag ha helkvÀllsmys med min fina Helena.
Vi ska Àta massor av godis, chips dricka vin och sjÀlvklart en smarrig middag ocksÄ..

NU kom Anna sÄ nu mÄste jag va social.

:)


Dom som jag lÀngtar efter mest just nu.. ;)

img_7524 (MMS)

Dom som jag lÀngtar efter mest just nu.. ;)


GĂ„rdagen och vad som komma skall

Sitter pÄ rast igen... GÄrdagen var mkt trevlig. Jag, Jenny och en av Mattias systrar lagade lite mat. Sen Äkte mattes syrra efter ett tag. Hon skulle ha en mÀklare hos sig och vÀrdera lÀgenheten. Jag och Jenny mös med Hugge tills han somna. Sen hade vi girl talk i timmar. Vi skrattade, blev chockade, snackade gamla minnen och bara va. Jag och Jenny har hittat pÄ massor av hyss ihop. Bl.a. En Bulgarien resa, en jobbansökan som slutade vÀldigt fel,hehe... Det ska tas upp i ett annat inlÀgg. ;) nog om det... InlÀgget om Mattias och hans gamla kollega.. STOR SKITSNACKARN orkade jag inte skriva igÄr dÄ Jenny stannade sent. SÄ ikvÀll eller möjligen imorgon kommer det. Idag kanske jag fÄr fin besök av brorsorna. :) va vÀll typ 3 dagar sen vi sÄgs nu. Haha sÄ nu Àr det fÀrdig lÀngtat;) hoppas bara att LATMASKARNA vÄgar ta molly pÄ bussen ;) skriver mer sen. Nu Àr rasten slut och snart arbetsdagen ocksÄ... Saknar min lilla skrutt dÀrhemma sÄ jag dör. Puss sÄlÀnge :)

Lite Jenny och Carro mys .

img_7505 (MMS)

Lite Jenny och Carro mys .


Hugo

img_7481 (MMS)

Hugo


Min nybadade rulltÄrta. Han Àlskar att bor...

img_7486 (MMS)

Min nybadade rulltÄrta. Han Àlskar att borsta tÀnderna.


Hugo har mys med Jenny.

img_7492 (MMS)

Hugo har mys med Jenny.


40 Ă„ring skriker tjuv....

Äntligen rast.. KAFFE.. Hann inte dricka det imorse. Va uppe sent igĂ„r. Jag och Robban gjorde lite musik och nĂ€r jag kom hem kollade jag och Matte pĂ„ nĂ„gon skrĂ€ckfilm. Han vet att jag Ă€lskar skrĂ€ck sĂ„ han hade hyrt nĂ„tt ruskigt ;)det Ă€r kĂ€rlek.. alltsĂ„... HĂ„ll i er . Ni kommer fö av garv. IgĂ„r nĂ€r jag och Robban var pĂ„ vĂ€g hem till honom sĂ„ trĂ€ffade vi pĂ„ Mattias förra kompanion som har anmĂ€lt Mattias för allt möjligt löjligt.. Som att han skulle ha stulit 5 miljoner och ja .. HAHA. Hur som haver sĂ„ blev det ingenting av det som idioten hittat pĂ„ " fanns ingenting att gĂ„ pĂ„..fattades inte ens det frĂ„n bolaget :P..." + att han har gjort sĂ„ förut mot en annan kille som han drev ett företag med. NĂ€r dom konka sĂ„ skĂ€mdes han sĂ„ mycket sĂ„ han anklagade honom för att ha stulit ett par miljoner dĂ€r med. Undrar vem som stjĂ€l pengar????? Hur som helst sĂ„ möttes vi vid ett övergĂ„ngsstlle och fĂ„r ögonkontakt.. MĂ€nniskan kollar pĂ„ mig med mord i blicken, nĂ€r han gĂ„r förbi mig sĂ„ stannar han, vĂ€nder sig om och skriker tjuv. TILL MIG. Hahahahahahahahahaha... Och nĂ€r i helvete hade jag nĂ„tt med saken att göra. ? Ber om ursĂ€kt för att ni fick utstĂ„ detta inlĂ€gg. Ska skriva ett lĂ€ngre och tydligare inlĂ€gg om vad som faktiskt har hĂ€nt. FRÅN BÖRJAN. Men att betee sig sĂ„ nĂ€r man nĂ€rmar sig 40... Det tyder pĂ„ ganska mycket. Jag fick mig ett gott skratt i allafall. :) ha en underbar dag. SĂ„ fĂ„r ni lĂ„nga inlĂ€gget ikvĂ€ll.. Puss

Hugo och Karma leker för fullt i Hugos rum.

img_7476 (MMS)

Hugo och Karma leker för fullt i Hugos rum.


Bilder och godnatt

NÀr man inte har nÄgot bÀttre för sig en natt kl 02:00 sÄ kan man ju lÀgga upp lite bilder pÄ dom man tycker om. Ellerhur :)? Jag ska jobba imorgon sÄ jag borde verkligen sova. Har för mycket tankar i mitt huvud. I dag har det varit en sÄnn dag nÀr allt man gör bara blir fel. SÄnna dagar Àr onödiga tycker jag. LÀngtar tills jag slutar imorgon. DÄ ska jag direkt hem till min lilla gris. Sen ska vi trÀffa en ny mamma och en ny bebis som vi inte har umgÄts med förut. Gabriella och hennes dotter karma. Ska bli mkt trevligt. Nu ska jag verkligen göra ett försök att sova...men kÀnner jag mig rÀtt sÄ kollar jag vÀll fortfarande pÄ klockan nÀr den Àr 5:00 :( GODNATT

Dom som betyder mest för mig

img_7470 (MMS)

Dom som betyder mest för mig


Min Hugo

img_7471 (MMS)

Min Hugo


Trasiga jag

img_7472 (MMS)

Trasiga jag


min kÀrlek, mitt allt, mitt liv. MIN HUGO

img_7473 (MMS)

min kÀrlek, mitt allt, mitt liv. MIN HUGO


SÄhÀr liten var Hugo nÀr vi var i Thailand...

img_3530 (MMS)

SĂ„hĂ€r liten var Hugo nĂ€r vi var i Thailand.. Och ehhh tjock ;). Kan inte fatta att det gĂ„r sĂ„ fort. Han blir ett nu den 26e. Mitt lilla troll. LĂ€ngtar tills vi kan dra utomlands igen. Hugo Ă€lskade att fĂ„ ligga naken hela dagarna. I vagnen, pĂ„ stranden pĂ„ hotellrummet med acn pĂ„. I Sverige blir det ju inte pĂ„ samma sĂ€tt. Skulle vilja dra nĂ„gonstans i vinter igen. Typ Indien. Älskade Indien. Inga turister, allt Ă€r billigt, fina strĂ€nder och massor av shopping. Kommer ihĂ„g att en middag i Indien kostade mellan 8- 12 spĂ€nn. DET ÄR BILLIGT :) Thailand Ă€r dyrt mot Goa. Hittade en sista minuten till Cypern 2 v för 1800. Jag vill Ă„ka Nu.. Sitter och drömmer nu nĂ€r jag hittade alla mys bilder pĂ„ Herr H. Min kĂ€rlek, mitt allt. Nu ska jag sova. Jobbar imorrn. Natti natti :)


.

img_3601 (MMS)

.


.

img_3689 (MMS)

.


TÀnkte ta körkort.. Har övningskört lite, ...

img_7467 (MMS)

TÀnkte ta körkort.. Har övningskört lite, eller haha fuskkört. Har inget tillstÄnd Àn. Men Àr för första gÄngen i mitt liv redo för att börja plugga  för att ta körkort. Och den hÀr bilen... Helt okey va?? ;)


Loppis

Jag Ă€r helt slut efter loppmarknaden. Vi var inte kvar till stĂ€ngning dĂ„ det började regna. Vi hann tjĂ€na ihop lite och bli av med en hel del skit. Bl.a. Hugges gamla bilbarnstol, dvd filmer min gamla dammsugare, vĂ€skor och jaa verkligen allt möjligt. IkvĂ€ll har vi inga planer Ă€n sĂ„ lĂ€nge. Lite matlagning och en bra film rösta jag för iaf. Återkommer senare om vad det blir. ... Ny blire vila en kortis mesans Hugge sjĂ€lv vilar. :)

Kan inte fatta att min son Àr sÄ hÀr stor....

img_7462 (MMS)

Kan inte fatta att min son Àr sÄ hÀr stor. Hel galet Àr det :)


hamburgare och pomfritt... Mmm

img_7458 (MMS)

hamburgare och pomfritt... Mmm


En stor kille pÄ donken.

img_7456 (MMS)

En stor kille pÄ donken.


Hugos nya skor.

img_7454 (MMS)

Hugos nya skor.


Hugo och Tintin

img_7442 (MMS)

Hugo och Tintin


min son ska bli basketproffs... Iaf om lil...

img_7434 (MMS)

min son ska bli basketproffs... Iaf om lillebror fÄr bestÀmma.


Hugge med solen i ögonen

img_7432 (MMS)

Hugge med solen i ögonen


Hugo önskar sig den hÀr i ett Ärs present....

img_7431 (MMS)

Hugo önskar sig den hÀr i ett Ärs present. ;) Undrar vad Hugos pappa tycker??


Fredag

Fredag.. OMG vad skönt. Slutar snart dessutom. KĂ€nns helt okey. Imorgon och pĂ„ söndag ska jag sĂ€lja skit pĂ„ loppmarknad. Ska bli as kul. Har sĂ„pass mycket grejer ocksĂ„ sĂ„ dĂ„ Ă€r det kul att stĂ„. :) pĂ„ söndag ska jag " efter loppisen" trĂ€ffa Robban för lĂ„tinspelningen. Ă…Ă„Ă„ vad jag har lĂ€ngtat. :) nu ska jag gĂ„ och hĂ€mta mig en STOR kopp kaffe sĂ„ jag orkar gĂ„ hem sen. Puss frĂ„n mig.

Mycket bilder

Blev kanske lite mycket bilder.. Men jag tycker att det Àr det som Àr roligt.. En bild sÀger mer Àn 1000 ord.
Idag har jag och prinsen gjort en massa skoj.
Först nÀr jag sluta sÄ typ smÄsprang jag hem. Susan kom och lÀmna hugo efter att han hade fÄtt vara dÀr i 3 timmar idag medans jag och M jobbade.
Jag och H skyndade oss ner pÄ stan dÄ jag skulle till vÄrd centralen.
Jag blev biten i rumpan i dag av ett barn pÄ dagis hahahahahaha.. Det gick hÄl Ä blödde Ä grejer. SÀger bara aj som fan. SÄ farbror doktorn skulle inspektera min röv. Han tyckte det sÄg mycket bra ut ;) haha
Sen skulle jag Àven kolla upp bomullen i mitt öra. assÄ Àr det nÄgon annan Àn jag som lyckas???

Hur som haver... För att fÄ bort bomullen i örat som " hon inte sÄg " sÄ mÄste jag Äka till huddinge dÄ dom har andra instrument att plocka ut det med. och bettet... jag Àr stelkramps vaccinerad ;)

Efter drn gick vi en svÀng pÄ stan bara jag och herr H.
'Vi lekte med vatten pÄ torget. Vi Ät glass och mös.
Jag handlade jÀtte ritpapper till Hugo och fingerfÀrg...Han ska fÄ nÀr han fyller Är.. Har sÄ dÄlig fantasi.
Skönt att man har hittat nÄtt Àn sÄ lÀnge.

NÀr vi kom hem lagade vi köttbullar och pasta, Hugge badade, Lekte i rumet, slukade en flarra vÀlling och somnade. Anna och jag drack kaffe i vardagsrummet sÄ lÀnge.
Alltid lika trevligt att trÀffa henne " min Anna " kÀnns som vi har kÀnnt varan forever..

Nu blir det ett skumbad för mig sen sÀngen...
La upp en heeeel radda me bilder frÄn idag hÀr ...

NATTI NATTI


Vattenlek pÄ stan

img_7345 (MMS)

Vattenlek pÄ stan


mitt monster

img_7347 (MMS)

mitt monster


.

img_7352 (MMS)

.


Hugo har skit kul

img_7353 (MMS)

Hugo har skit kul


Det finns inget bÀttre hÀr i livet Àn att ...

img_7365 (MMS)

Det finns inget bÀttre hÀr i livet Àn att fÄ vara mamma till den hÀr grodan


Hugo torkar i solen och med sin mysfilt ha...

img_7367 (MMS)

Hugo torkar i solen och med sin mysfilt han fick nĂ€r han föddes KÄRLEK


Skitungen Àter glass

img_7377 (MMS)

Skitungen Àter glass


TA HIT DET DÄR GODA...

img_7376 (MMS)

TA HIT DET DÄR GODA...


Hugo VS mjukglass

img_7382 (MMS)

Hugo VS mjukglass


köttbullar och makaroner Àr gryyymt

img_7392 (MMS)

köttbullar och makaroner Àr gryyymt


badnymf

img_7400 (MMS)

badnymf


Hugo i badet

img_7402 (MMS)

Hugo i badet


skitungen sitter och leker efter badet.. S...

img_7415 (MMS)

skitungen sitter och leker efter badet.. Ser ut som ett spöke


FĂ„r jag smaka???

img_7421 (MMS)

FĂ„r jag smaka???


OKEY DÅ...

img_7420 (MMS)

OKEY DÅ...


Fick precis den hÀr bilden pÄ Hugo och Mil...

img_7336 (MMS)

Fick precis den hÀr bilden pÄ Hugo och Milla. Hugo fÄr vara dÀr i tre timmar idag dÄ mitt och mattes schema inte gick ihop. Min lilla Àlskling. Vad stor du Àr, ska snart börja pÄ dagis dessutom. :)


...

Fick skjuts hem frÄn jobbet idag, jÀvligt skönt dÄ det var grymt mycket att göra idag.
Jag och prinsen lagade pyttipanna med stekt Àgg. Hugo Ät helst Àgg. Jag som trodde pyttipanna skulle bli as bra. Man slutar aldrig förvÄnas.. Min unge Àlskar citron och lime Àven hjortron och kaviar..hmmm????

Vi mötte upp Camilla och Jhonny med barnen.
Sen drog vi ner till maren och matade ankorna. Eller det va stora gÀss som stal all mat frÄn smÄ pippina. :D
Hugo skulle mata en and nÀr han sjÀlv insÄg att mackan sÄg ju faktiskt god ut sÄ uuuuut med nappen i maren. jÀvla unge hahaha. Gamalt bröd dessutom ;)
Sen blev det lite shopping pÄ ica. lite Hugge gröt och vÀlling.

Vet ni.?? jag Àr sÄ jÀvla vÀrdelös sÄ jag kollade inte klart pÄ xmen igÄr heller. haha
Jag somnar jÀmt. :(
SÄ nu gör jag ett sista försök i mina tre rum och kök..

puss Ă„ go natt <3


.

img_7328 (MMS)

.


pippin Àr intressanta

img_7320 (MMS)

pippin Àr intressanta


en trött son

img_7329 (MMS)

en trött son


fina Milo. Milos storebror va det desto sv...

img_7334 (MMS)

fina Milo. Milos storebror va det desto svÄrare att hinna ta kort pÄ :)


mys hÀng nere vid maren

img_7327 (MMS)

mys hÀng nere vid maren


OMFG

Sitter pÄ rast... OMFG vad jag lÀngtar efter min Hugo. Vi ska ner pÄ stan nÀr jag har slutat och kika runt,byta Hugos skor, Àta glass och bara mysa. Skönt att det Àr fint vÀder ocksÄ. Jag har sjukt ont i örat.. IgÄr efter att jag badade sÄ andvnde jag topps i öronen och en bomulls tuss frÄn ena sidan lossnade i mitt öra :( wata faaaack gör man dÄ ?. Har typ panik hÀr pÄ jobbet.. Orkar inte med opration Ä grejer om den skulle vandra inmÀt.:( har börjat hallucinerar nu ocksÄ:( kÀnns som örat ska lossna ;) nehepp..,, nu ska jag gÄ in igen.. Back 2 wööörk. ;)

grymt bra dag :)

Har haft en grym dag idag...
Det var lÀtt den roligaste dagen pÄ jobbet hittills.
NÀr jag kom hem sÄ vÀntade ett vÀldigt roligt brev.. Hugo ska börja pÄ blombacka förskola.
Jag har sjÀlv arbetat pÄ den förskolan och den Àr grym..
Jag hoppas han fÄr mina gamla kollegor :) Dom Àr jÀtte mysiga hela högen.
 
Han ska börja den första oktober.. Men vi fÄr se hur det blir med det.. vet inte hur det fungerar., för Matte har mer pappa ledighet att ta ut. Skulle vilja ha Hugge hemma i nÄgon mÄnad till men vet inte om man fÄr behÄlla dagis platsen dÄ.?

Nu pÄ kvÀllskvisten sÄ har jag gÄtt en skogspromenad Àtit rostade mackor och lÀst en bra bok..
Hugge Buggs sover sen typ en timme tillbax och jag ska nu göra ett sista försök att kolla pÄ x men.
Tycker den Ă€r bra, har bara ingen ro i kroppen att kolla pĂ„ film. har typ halva kvar och jag MÅSTE ju se den..

Imorgon Àr det onsdag och jag har ingenting planerat förutom att arbeta dÄ sÄklart..
Jag ska dra ner pÄ stan och byta ett par skor som Hugo fick av Hugos mormor. De var för smÄ..
Kanska ska Àta en glass i solen med prinsen.. om det Àr sol.

Ha en trevlig kvÀll :)


Hugo biter Hugos pappa.. Moooahahahahahaha

img_7300 (MMS)

Hugo biter Hugos pappa.. Moooahahahahahaha


sms marathon och gravid hjÀrna

Jag och Hugge hÀngde i grÀset utanför dÀr vi bor..
egentligen skulle vi ju ha trÀfffat Camilla och barnen men Neo va sÄ trött sÄ vi tar det en annan dag.

SÄ jag och Hugge gick ner och la oss i grÀset och mös.
Jag lÀngtar tills han slutar stoppa allt i munnen.Det Àr riktigt jobbigt nu..
NÀr vi kom upp igen sÄ fick herr H bada IGEN...
Tur att han tycker om att bada.
Jag kommer ihÄg att jag hatade att dusha och tvÀtta hÄret nÀr jag varliten..
Kommer ihÄg ett tillfÀlle nÀr mamma stÀllde mig i dushen med klÀderna pÄ och drog pÄ slangen. hahah vadÄ SKITUNGE.. eller SKITIG unge kanske man skulle sÀga..

NÀr Mattias kommer hem ikvÀll ska jag överraska honom med scones och the..
GOTT VA ?? shit vilken grym flickvÀn jag Àr ;) eller haha har blivit.
Jag var HEMSK med alla gravid hormoner och direkt efter Hugo hade kommit..
Min hjÀrna tÀnkte vÀldigt annorlunda under den perioden...och min gravid hjÀrna...oj oj oj. jag kunde grÄta till bambi haha
HAR HÖRT ATT DET ÄR VANLIGT ;)  fĂ„r skylla pĂ„ det..
Men nu Àr jag iaf en grym fv... "försöker iaf "

Nu ska jag sÀtta mig pÄ ballkongen och lÀsa min bok alldeles ifred ;)

puss pÄ er :)


pannkaks Àtning ....

img_7214 (MMS)

pannkaks Àtning ....


och lite pussel

img_7222 (MMS)

och lite pussel


Hugo

img_7227 (MMS)

Hugo


Kolla lockarna pÄ herrn.

img_7234 (MMS)

Kolla lockarna pÄ herrn.


min unge Àr alltid glad

img_7250 (MMS)

min unge Àr alltid glad


mitt charmtroll

img_7253 (MMS)

mitt charmtroll


Hugo Àter jord

img_7255 (MMS)

Hugo Àter jord


SKITUNGE

img_7258 (MMS)

SKITUNGE


.

img_7261 (MMS)

.


Hugo jordÀtarn Kindhag

img_7271 (MMS)

Hugo jordÀtarn Kindhag


en helt vanlig stressig dag

Hola
Fick skjuts hem frÄn jobbet, sÄ jÀvla skönt. Idag jobbar jag och Matte om varandra. Det Àr det versta.
Jag slutar kl 15:00 och han börjar kl 15:00.
Vi hann bara ropportera till varandra om dagen. haha
Han och Hugo hade varit hemma hos Mattias bÀsta kompis " Midja " och myst hela dagen. Hugge hade fÄtt bada i poolen och Svea hade matat honom med piggelin. haha sÄ gulligt.
Svea Àr Mdja och Emilys dotter och hon Àr mer lockig Àn Hugo i hÄret.Trodde inte det gick ;) sÄ gryyymt söt.

Just nu ligger plutten och slaggar och jag ska snart packa iordning picknick korgen.
Vi ska nÀmligen upp till torekÀllberget" vÄrat andra hem" och trÀffa Camilla och Jhonny med barnen.
Tror vi behöver Àta nÄtt innan vi gÄr upp dit ocksÄ.. hmm undrar vad man ska slÀnga ihop för kÀk.
Har ingen fantasi idag alls faktiskt.
Det var kaos pÄ jobbet och man hann knappt andas.
Sen har det varit full rulle sen man kom hem.. Jag och Hugin var pÄ konsum och shoppade, Vi har Àtit glass och H har badat.

Ni fÄr lite bilder sen frÄn torekÀllberget...

hej sÄlÀnge  :)


Hugo och Svea

img_7210 (MMS)

Hugo och Svea


RSS 2.0