Repsej Lill - Greben Berg

Hipp hipp hurra!!!! Idag blev min lillebror 13 :). JÀvlar vad grejer han fick. T shirts, I phone och aaa allt möjligt. Han Àr nu rikare Àn mig. ;) jÀtte god mat och tÄrta. Vi Ät grillspÀtt och fÀrskpotatis. Var pÄ stan en svÀng pÄ fm medans Mattias och Hugo solade sig pÄ stranden. :) hittade presenter bÄda till lillebror och Mattias. :) sÄ det blir nog bra. Nu ska jag söva Lill prinsen. Godnatt :)

SMS-inlÀgg

img_6127 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6131 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6136 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6145 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6141 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6139 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6146 (MMS)


bild marathon

Har haft en helt underbar dag idag med familjen.

först hade vi mysmorgon med frukost, kaffe och allt annat som hör till..
Mamma kom och hÀmtade mig och Hugo runt 11:00 tiden. DÄ drog vi hem och hÀmtade brorsorna, sen drog vi ut pÄ sjön. Jag Àlskar att Äka ut pÄ sjön. Det finns inte sÄ mycket som slÄr det vad det gÀller att fÄ ro i sjÀlen och bara ta det lugnt :)
Men idag var det Hugos första bÄttur i hela hans liv. :) Han var sÄÄÄÄ söt i sin nya flytvÀst som han fick av morfar hÀr om dan. Den minsta storleken som finns.
Vi drog till nÄgon strand full av myror :( Finns det nÄgontin hÀr i vÀrlden som jag Àr riktigt rÀdd för sÄ Àr det skogsmyror.. kul va??? alla skrattar alltid Ät mig ;)

Det gick faktiskt bra med antzen.. stod i vattnet eller pÄ filten, nÀr jag inte var i bÄten ;)

Min lillebror Anton hade somnat i bÄten sÄ jag och min andra bror passade pÄ att hitta pÄ hyss :P
Vi öppnade luckan precis över dÀr han sov och slÀngde blött sjögrÀs pÄ honom i ansiktet.. hahaha sjukt kul, tyvÀrr var det inte ömsesidigt. Jag Äkte pÄ sju hundra ggr vÀrre lite senare. haha

NÀr vi kom hem stekte jag pannkakor till mig och Hugo. Han Ät som aldrig förr. Mitt hjÀrta. NU sussar han sÄ gott i sin sÀng och jag ska stÀlla mig och steka pannkakor till min man som blev avundsjuk nÀr han fick höra att vi Ät det. Men vad gör man inte för sina Àlsklingar?? ;)

sen blire sÀngen
pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


SMS-inlÀgg

img_6029 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6032 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6038 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6040 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6071 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6074 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6077 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6084 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6090 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6087 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6097 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6098 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6103 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6112 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6115 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_6123 (MMS)


mys mÄndag

Hej alla glada
Idag har jag och Hugo haft en heldag med mormor..
Först mötte vi upp henne pÄ stan och strosade runt dÀr, Mattias kom ner, vi Ät en sallad gick lite till.
Jag och Hugo följe med hem till mormor och morfar.

DÀr har vi solat i grÀset, Àtit en grymt god middag. Det blev lax i ugn, fÀrsk potatis och hollandeise sÄs. Hugo har vilat en stund och jag passade pÄ att vila jag med. Den hÀr helgen som var va ganska sömn lös ;)

Vi kom hem för en stund sen och nu sover Hugo för natten.
jag ska diska lite och fixa hÀr hemma. Imorgon ska vi Äka ut pÄ sjön med mina pÀron.
Det Àr nog bland det mysigaste som finns...

La upp tvÄ kort frÄn idag ocksÄ. Ett pÄ hugge som badar i Mollys vattenskÄl och ett pÄ Hugo och Hugos fina mormor.

PĂ„ onsdag fyller min lillebror 13 Ă„r.. VAD SKA JAG KÖPA ????

jag försökte hitta en speciell grej idag men det fanns inte. kan inte skriva vad det var dÄ han ibland gÄr in hÀr och spanar... ;)

Nej nu ska jag resa mig frÄn soffan och fÄ nÄgonting gjort.

ha en bra kvÀll <3


SMS-inlÀgg

img_6016 (MMS)


Min midsommar i bilder.

Ni fÄr min midsommar i bilder. !! Jag orkar inte skriva nÄgot monster-lÄngt inlÀgg. TÀnkte bara tala om att det var mycket trevligt folk, mycket trevlig mat och dryck och ett himla mysigt stÀlle. Smögen is the shit. PÄ just midsommar dagen var vÀdret sÄ dÀr. BÄde regn och sol, men idag har det varit strÄlande sol hela dagen. Imorgon Äker vi hem igen till SödertÀlje. Borta bra men hemma bÀst. :) puss pÄ er.

2835819

img_5993 (MMS)

2835819


SMS-inlÀgg

img_5993 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5982 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5983 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5978 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5979 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5981 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5974 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5960 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5972 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5961 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5952 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5955 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5947 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5946 (MMS)


Äntligen framme :) :)

Äntligen framme i smögen. :)bilresan gick strĂ„lande.. just nu sitter vi pĂ„ Göstas och kĂ€kar rĂ€kor :) this is life. En rĂ€k bild och en bild pĂ„ hugge nĂ€r han Ă€ter citron fĂ„r ni ;) jĂ€vlar vilken min han gav. TyvĂ€rr va jag lite sen med kameran. Haha.. Ha en underbar kvĂ€ll :) puss och kram

SMS-inlÀgg

img_5932 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5926 (MMS)


Smögen here we come

Nu Ă€r vi pĂ„ vĂ€g till smögen. Vi hade precis ett mat och lek-stopp pĂ„ Max i Örebro. Hugo sover sĂ„ sött i sin bilbarnstol. Snart jag med. Är SKIT TRÖTT.... Och grymt törstig :( tog en smothie pĂ„ Max. Skit god med riktiga jordgubbar och grĂ€dde och grejer :) Hugo tyckte ocksĂ„ att det var jĂ€tte gott :D. Men jag drack ju ingenting. Haha fĂ„r bli Statoil snart. Har grym musik hĂ€r i bilen. Tog med mig roxette <3 all kĂ€rlek till roxette. Har Ă€lskat dom sen jag var 5 :) jag njuter riktigt ordentligt dĂ„ jag vet att det snart Ă€r Mattias tur att vĂ€lja skiva. :( alla Akons lĂ„tar lĂ„ter likadana. Aja nu ska jag sjunga vidare till she s got the look ;) puss pĂ„ er

SMS-inlÀgg

img_5910 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5908 (MMS)


Typiskt

Typiskt... La upp en jÀtte gullig videofilm som sjÀlvklart inte hamnade hÀr. Haha ;) bilder verkar fungera men inte filmer. Nu sover skitungen och jag har redan fixat tvÀtten. Ja.. Tror jag ska vila en stund innan M slutar jobbet. Och det verkar vara nÄgot fel pÄ blogg.se Allt tar sÄn tid och allt hamnar inte hÀr. JÀvla skit sida.

SMS-inlÀgg

img_5903 (MMS)


SMS-inlÀgg


lÄngt inlÀgg :)

men hallÄ!!!!
idag har vi hÀlsat pÄ hos mormor och morfar i pershagen.
Vi var ju först hemma hos min mormor pÄ fm och Ät mat, plockade blommor Ät glass, jordgubbar osv. Det Àr sÄ mysigt att komma hem till mormor och morfar för det ser precis lika dant ut som nÀr jag var liten. Tavlor, möbler, fotografier till och med min gamla barnstol sitter Huggo i nu :)

Hemma in the Pörshejg gick vi promenad, Ät thai mat och bara hade det bra.
Ät en ny choklad idag. caribien tror jag den hette. den va helt ok.. Men den va ingenting jÀmnfört med frukt och mandel, Min favvo. :)

Hade med mig en jÀvla massa saker dÀrifrÄn ocksÄ, as usual.
Hugo hade fÄtt en glad midsommar present av brorsorna som innehöll klÀder och en barbapappa bok. tack snÀlla Anton och Jesper. Han ska vara sÄ snygg i midsommar
Det jag konkade hem dÀrifrÄn var en jÀtte stor uppblÄsbar madrass, Hugges rese sÀng, Thai mat till lunch imorgon och vagn klÀder Ä allt som vi hade med oss.

För IMORGON Ă„ker vi till SMÖGEN :) :) :) :)
jag Àlskar smögen. det Àr verkligen underbart dÀr.
Vi ska plocka jordgubbar, Àta polkagrisar i grÀnna, fiska krabbor och Àta en jÀvla massa skaldjur.
Förra Äret hyrde jag och Mattias och min feta mage en stuga precis vid vattnet.

Mattias storebrors flickvÀns förÀldrar Àr det som har sommarhus dÀr. Och dom har bjudit ner massor med kompisar dit över midsommar sÄ jag tror att det kommer att bli skit kul.
Vi har en hel box rött hÀr hemma sÄ det kan ju inte bli annat Àn kul :=)

Natten som var va förjÀvlig.... Hugo vaknade och ville ha mat vilket typ aldrig hÀnder.. kl kanske var 03:30 och jag springer typ upp och gör iordning en flarra vÀlling till honom. Mattias som blir lika förvirrad som jag gÄr och tar upp Hugo.. BIGG NO NO
Hugo ville inte sova efter vÀllingen. det tog typ en timme att söva om honom och sen sov han pÄ min plats. Jag hade en milimeter att sova pÄ.. KUL.

Han ligger dÀr inne nu. I sin sÀng alltsÄ och bökar som vanligt innan han ska sova. Och jag ber till gudarna att han sover inatt för jag Àr skit trött.

Nu ska jag plocka iordning lite nytvÀttade klÀder och lÀgga iordning inför imorgon.

ha en underbar kvÀll

puss


Jordgubbar och grÀdde

Nu Ă€r jag och Hugo hemma hos Hugos gamelmormor. Vi har Ă€tit köttgryta med potatis och vitlöksost och till efterrĂ€tt blev det jordgubbar med vispgrĂ€gge. Åhhh han Ă€lskar de :) Han fick Ă€ta jordgubbarna sjĂ€lv. Ehhh sanering nĂ€sta. Imorgon blir det vĂ€stkusten för vĂ„ran del. Det Ă€r för osĂ€kert med vĂ€dret för att dra ut pĂ„ sjön.. TyvĂ€rr :( men det blir trevligt att Ă„ka och hĂ€lsa pĂ„ Mattias bror med flickvĂ€n. Det var lĂ€nge sen vi sĂ„gs. Jag hoppas vi hinner förbi GrĂ€nna pĂ„ vĂ€gen. JAG ÄLSKAR polkagrisar. Eller GrĂ€nna kanske inte ligger pĂ„ vĂ€gen till smögen?? Haha jaa Jaa vi fĂ„r se. NĂ„tt skulle vi göra pĂ„ vĂ€gen ner iaf. Nu försöker mormor att söva Hugo sĂ„ att vi kan gĂ„ pĂ„ promenad och plocka lite blommor till midsommar. Hörs senare. Puss ;)

SMS-inlÀgg

img_5902 (MMS)


NEGERBOLLAR OCH DOCKOR

ÄÄÄ nu ligger Àntligen herr H i sin sÀng.. NU lixom. han somnar jualltid runt 20 tiden.
Mamma och bröderna va hÀr. VVi lekte i hugos rum. brorsorna leker lite speciellt. trampar in huvudet pÄ hugos docka osv. :( vrider benen och huvudet Ät fel hÄll pÄ action man.. herre gud.

Vi bakade negerbollar ocksÄ.
vi hade inget margarin hemma sÄ det fick bli lÀtt och lagom.
brorsorna tyckte det blev skit gott. jag har inte vÄgat smaka Àn :P
hoppas det Àr lungt att jag kallar dessa för negerbollar..? man kan ju inte bara byta namn. vad ska vi dÄ kalla finska pinnar?? DET HETER JU DET..

Imorgon ska jag och Hugo gÄ en promenad till mormor pÄ fm. Om Hugo Àr 100% frisk. annars blir vi hemma. kan Àven hÀnda att vi Äker ut till nyken och grattar Lilja som fyller 1 helt Är :)
Jag tÀnkte att vi promenerar till brunnsÀng dÀr min mormor bor. Det borde man vÀll orka??

Nu blire att mÄla ramen igen. FAN vad snygg den kommer att bli. Kommer bilder sen nÀr tavlan hÀnger pÄ vÀggen :) kolla Àven in bilden hÀr nedan pÄ Hugos stackars stackars docka :(

go natt kram Ă„ puss




SMS-inlÀgg

img_5897 (MMS)


lite kök

SÄ... nu fick ni bild pÄ köket iaf. och pÄ min inköpslista haha.
tog inte kort pÄ den andra delen dÄ det ser för jÀvligt ut. Vi hÄller pÄ att gör snyggt. men vi ska kakla om och lite grejer. jag har köpt olika knoppar till alla skÄpsluckor. as hÀftigt. :) ni ska fÄ bild pÄ alla rummen. ska bara stÀda först :P hehe. nej sÄ farligt Àr det inte.

Hugges rum Àr nytapetserat och iordning.
sovrummet Àr ocksÄ fint. det mÄlade jag ljusrosa. haha stackars Mattias :)
badrummet gÄr det inte att göra sÄ mkt Ät. det Àr kaklat, och man kan ju inte göra hur mycket som helst pÄ en hyresrÀtt heller. ??

Vi Àr jÀtte sugna pÄ att köpa hus.
jag vill helst inte bo i södertÀlje, men det Àr svÄrt att bara dra nÀr alla man kÀnner + familj bor hÀr.
hatar och dÄ menar jag verkligen HATAR att gÄ pÄ byn hÀr i tÀlje. Men om det nu Àr sÄ att man ska köpa hus i tÀlje sÄ lÀr det bli Pershagen, Nykvarn eller JÀrna. finns inga andra alternativ.

Vi har varit pÄ nÄgra husvisningar bla i Enhörna.. just d.. Enhörna kan jag ocksÄ bo :)
vi va pÄ husvisning i Eskilstuna och i pershagen.
Men vi har kommit fram till att vi bara ska köpa en tomt och smÀlla upp ett nyckelfÀrdigt hus pÄ.. vi ska bara ha rÄd först :P haha

Just nu leker Hugo i sitt rum och jag sitter hÀr med datan och mitt kaffe. snart kommer mamma och fikar.

just det.. mat listan.. :O

puss


SMS-inlÀgg

img_5889 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5886 (MMS)


lite bilder :)

Mitt barn med 2 nappar i munnen, min galna hund molly.. eller nu ljög jag. det Àr mina pÀrons hund :P  SKITIGA HUND. hon hade fÄtt en tjurmuskel av mig som hon grÀvde ner i trÀdgÄrden. haha sen grÀvde hon upp den och gömde den pÄ mammas plats i sÀngen hahahahahaha..... och ramen som jag hÄller pÄ att mÄla. mÄste nog mÄla den ett par ggr till för guldet sen innan syns igenom. men det kommer att bli skit snyggt. passar bra med vÄran nya tapet i köket. ni ska fÄ se. allt ska bara bli klart först

pussss


SMS-inlÀgg

img_5876 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5862 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5869 (MMS)


wooohoooo

wooohooo
febern Àr borta.
jag har en glad son idag :) mitt lilla hjÀrta. Idag ska vi Äka och kolla pÄ barnvagn.Det va nÄtt strul med den vi skulle bestÀlla. den fanns inte inte inne osv.Sen blir det bara hemma mys för mig och Hugo.
Hugos mormor kanske skulle komma och hÀlsa pÄ efter jobbet. Trevligt.

Just nu sover Hugo och jag dricker kaffe. jag har duschat ta det och smort in mig. herre gud vad lyxigt :P
Matte börjar sent idag sÄ jag fick lite egentid.
kan va sÄ att vi hinner med en lunch nere pÄ stan ocksÄ.
jag skulle behöva köpa nya klĂ€der. Hela garderoben Ă€r igentligen full men det kĂ€nns som att jag inte har NÅGONTING att ha pĂ„ mig. har ju fortfarande 5 kg kvar att gĂ„ ner efter Hugge sĂ„ det kĂ€nns sĂ„ jĂ€vla onödigt att köpa jeans osv. det Ă€r typ 2 stl som skilljer. nu vĂ€ger jag 60 kg. Ă„t nyttigt igĂ„r sĂ„ jag hade ju hoppats pĂ„ att ha gĂ„tt ner till 55 idag :=P haha

nej nu ska jag fixa det sista innan jag vÀcker lilleman och tar vagnen ner pÄ stan.

puss pÄ er. <3


sjukvÄrdsupplysningen och ipren

fy fan... sitter och vÀntar pÄ att fÄ ge Hugo ipren.Nu Àr det snart 6 timmar sen. han har haft samma temp sen kl 12:00 igÄr natt. 39.1
sjukvÄrds upplysningen sÀger bara att han ska dricka mycket och vara sval. alltsÄ STACKARS STACKARS Hugo
Han ligger och sover nu tack och lov.
sjunker inte tempen efter nÀsta ipren sÄ mÄste vi Äka in med honom.

Idag har hugo varit sÄ grymt klÀngig. Det fÄr man vara nÀr man Àr sjuk. jag tycker sÄ synd om honom. min lilla lilla Àlskling. jag hoppas att vi slipper Äka in och att febern försvinner nu.

Idag har jag nog inte hunnit Àta nÄgonting. :(
snart kommer matte hem ocksÄ.

ni fÄr höra imorgon hur det gick.

puss


Jag har en febrig prins hÀr hemma.

Jag har en febrig prins hÀr hemma. Stackar lilla hjÀrtat har varit sÄ ledsen inatt. Mitt hjÀrta gör ont. Vi som skulle gÄ till lekparken idag. Det fÄr bli inomhus hela lÄnga dan. Tur att man har massa film att kolla pÄ nÀr skrutten sover emellanÄt. Ska passa pÄ att fixa lite hÀr hemma ocksÄ. Typ diska, plocka mÄla en stor ram. Osv. Jag hÄller pÄ att fixa lite i köket. Vi har en as gammal ram i guld som vi köpt pÄ en aktion som behöver bli rosa;) Ni ska fÄ se nÀr den Àr klar. Det kommer bli riktigt lÀckert. Snart ska Mattias Äka till jobbet och jag och lille-man ska Àta lite sen lunch. Det blir bacon pasta. Hes lovin it :) jag Àlskar att Hugo gillar min mat. Och han Àlskar att fÄ Àta sjÀlv. Snart fÄr bi hem en ny vagn ocksÄ till skrutten som vi har bestÀllt. JÀtte fin och mycket lÀttare Àn den han har idag. Ska bli skönt för min stackars rygg dÄ vi bor pÄ vÄning 3 utan hiss. IDIOTI.... Tur att man Àr hulken ;) nu ska jag bara dö i soffan i ett par minuter med min man medans Hugo sover. Ha en underbar dag :D

SMS-inlÀgg

img_5867 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5859 (MMS)


va pÄ dinosaurie dansen :)

hej hopp gummisnopp !!!
idag har jag och mattias sovit till kl 13.00, handlat pÄ rusta, el giganten och hmm undrar om det var pÄ k rauta ocksÄ.. vi har hÀmtat prinsen som sov hos sin mormor och morfar, vi har Äkt till jÀrna för att kolla pÄ Midja och Emilys nya hus, lagat skit god middag, lekt med Hugge och nu sitter jag framför datan, Hugo snarkar och mattias sitter framför tvn.

IgÄr va en grymt kul dag/kvÀll. Jag och Mattias gick hem till Mathias Söderqvist och kÀkade pannkakor och drack en jÀvla massa drinkar, cider och rose. dansade till party musik och min egen lÄt. :P
Det va grymt att höra den sÄ dÀr högt :) snart ska den bli inspelad pÄ riktig och BLI KLAAAR..
sen gick vi till torekÀllberget som var mindre roligt.. vad har hÀnt?? förut var det bara dinosaurier dÀr uppe.. nu var det bara smÄglin. typiskt nÀr man sjÀlv har börjat utvecklas till en t rex :P
och blivit 25..:)Det va riktigt skönt att fÄ vara barnledig och bara tÀnka pÄ sig sjÀlv. tyvÀrr blev det ett par drinkar för mycket mÀrkte mitt huvud i morse. hehe. jag som lÀmnade huvudet hemma. fan jag mÄste ha hittat det i sÀngen inatt. :)

IkvÀll blir det film as usual.
nÄgon ny med Adam Sandler och Jennifer Aniston. verkar riktigt rolig.
kan hÀnda att det blir en chokladkaka ocksÄ dÄ vi vann typ 30 st pÄ grönan. haha

Imorgon hoppas jag pÄ fint vÀder. Idag har det fan varit riktigt kallt. hade behövt gÄs jackan.. SÄ imorgon mÄste det bli 30 grader varmt och strÄlande.
Det blir en kort vecka. blir sjön pÄ midsommar om det inte spö regnar. dÄ fÄr det bli nÄgot annat.

Nej hörrni nu ska jag hoppa in i en snabb dusch och sen blire soffan

puss pÄ er


party sugen

Hej :) det hÀr med bilderna gick Ät helvete. haha
Idag har det varit en lÄng dag. Först kom Camilla och Neo hit och lekte och tittade pÄ babar.
Sen skulle dom hem och laga lunch och sova en stund, dÄ kom Therese och Josefine hem till oss och Ät pannkakor. super gott och mysigt. sen nÀr dom hade Äkt hem dÄ kom min fina Helena hem hit och snackade en massa skit :P

En helt underbar dag har det varit, men den var lÄng :)

och dom hÀr jÀvla bilderna... Vad hÀnde?? laddade upp massor med bilder. men det enda som hamnade pÄ sidan var en bild pÄ hugo som muslim. :) hahahahaha. underbart...

jaja.... en datakurs pĂ„ komvux kanske vore nĂ„tt. dÄ MÅSTE man ju lĂ€ra sig. i gymnasiet va det ju bara att ligga med lĂ€raren sĂ„ blev man godkĂ€nd.. haha nej herre gud.. ;) jag Ă€r en fin flicka :)

Imorgon blir det ikea med camilla och en JÄÄÄVLA massa vin med Helena. LĂ€ngtar ihjĂ€l mig. efter vinet altsĂ„.
LÀngtar tills jag och Robban ses nÀsta gÄng ocksÄ sÄ vi kan bli klara med vÄran super hit :D

Nu ska jag Àta ostbÄgar och bli Ànnu tjockare :P hehe. jag börjar pÄ mÄndag. :P

puss pÄ er och ha en underbar fredag natt :)

 


hahaha


mitt <3

nu testar jag sjÀlv hÀr hemma med bilder och data. haha hoppas inget olÀmpligt hamnar hÀr :P

Va bara tvungen

Va bara tvungen att lÀgga upp lite fina kort frÄn telefonen. Jag hoppas att nÄgon snÀll sjÀl ska visa mig nÄgon gÄng hur man lÀgger in bilderna i datan och sedan lÀgger upp dom pÄ bloggen dÀrifrÄn. Haha en FET pik till min sambo som aldrig har tid :P har fÄtt honom att kolla film med mig iaf. Det blev INTE skrÀck utan the eagle. Ni fÄr höra imorrn hur den var. Puss och godnatt.

SMS-inlÀgg

img_5291 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5085 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5075 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5024 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5001 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_4506 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_4230 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_3983 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_4074 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_3912 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_3790 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_3704 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_2376 (MMS)


SkrÀck, oro och ostbÄgar.

Hugo har precis fÄtt en flarra vÀlling. Jag har precis satt mig i soffan med Mattias, datan och tvn. Vi ska köpa ny bil:) vi va och provÄkte en idag. Superfin va den:) vi har Àven hunnit med Ikea. Hittade lite skit som jag drog hem dÀrifrÄn:P. En tavla, nÄgra bak- bunkar. Batterier och allt annat man ALLTID kommer hem med. Typ ljus. Det Àr ju sÄ kallt och mörkt pÄ kvÀllarna. ;) haha. Lillebrorsorna gick ut 6an och 9an idag. TrÀffa gamla lÀrare och massa gamla dagisbarn och kollegor, vÀnner och bekanta. JÀtte mysigt. Fick en sjukt god tÄrta med hallon, jordgubbar, och blÄbÀr pÄ. Riktigt sommrig. Nu ska jag försöka fÄ min man att kolla pÄ en skrÀckfilm med mig. Hmm tror tyvÀrr inte att jag lyckas. Imorgon har vi inga planer alls. FÄr se vad vi gör.kanske pershagenbadet om det Àr fint ute. SÄg en grymt bra film igÄr som handlade om finans krisen. Den heter wallstreat money never sleeps. Jag och min stavning. Haha ni kan tolka vad det ska stÄ. Usch min lillebror Àr ute pÄ party. Fast han lovade att ta det lugnt. Det Àr mammor som ska vara oroliga, inte syrror. :( ska försöka döva oron med ostbÄgar och skrÀck. Haha. Hörs imorrn. Puss pÄ er <3

Skitungen har lÀrt sig att Àta sjÀlv.

Ja det Àr sant.... Min stora prins, innan har han ju Àtit kex och smörgÄsbitar osv sjÀlv, men nu Àter han mat. :) jag blir sÄ stolt. Sitter och skriver fr mobilen nu. Har aldrig tid att blogga kÀnns det som. MÄste skÀrpa mig. Idag har det varit lugnt. Har inte gjort ett skit. Hugo och Hugos pappa var en svÀng pÄ stan. Jag fick SOVA. IgÄr var jag och skrutt hemma hos Camilla och Neo och lekte. Och imorgon har mina bröder skolavslutning. Dom gÄr ut 9an och 6an. Shit det var 10 Är sedan jag gick ut 9an. Herre Gud vart tog tiden vÀgen? KÀnns som igÄr;) hehe. Det blir jordgubbs tÄrta efterÄt. Ohhh jag lÀngtar redan :P. Jag och Mattias ska kolla pÄ nÄgon film nu tÀnkte vi. Skönt efter maten att bara slÀnga sig i soffan och inte behöva tÀnka. Det blir filmen V . Hugo sover redan. Min Àlskling vad jag Àlskar dig <3:) hörs imorrn. Puss

SMS-inlÀgg

img_5849 (MMS)


Fel ordning

Och dÀr kom bilderna.. I fel ordning som vanligt :P nÄgra frÄn igÄr nÀr jag, pappa och jeppe var ute pÄ sjön. Och pÄ min vackra paj som va delicius ;) puss pÄ er <3

SMS-inlÀgg

img_5282 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5834 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5829 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5827 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5826 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5819 (MMS)


Hej hopp !!!

Men hello :). IgÄr hade jag tacoskvÀll i pershagen. SÄÄ nice. Jag och min mor var och handlade godis pÄ jÀtten och ehh haha vi handlade för typ 500 spÀnn ;) det finns fan ingen ursÀkt.. Vad hÀnde med min bantning?? Today har jag gjort allt och inget. Har iaf bl.a. Varit pÄ mio, bakat paj och kollar just nu pÄ film. NÄn monster film. Mattias tvillingsyster fick vÀlja :P. Imorgon har jag mer tid för bloggen. DÄ ska jag trÀffa Robban för musik inspelning. men det Àr inte förÀns 14:30 typ sÄ dÄ blide nog ett inlÀgg eller 2. Hittade nyss en Gammal vÀns blogg som jag va inne och kikade pÄ. Tycker det Àr sÄ mysigt med folks " dagböcker " sÄ lÀnge folk inte bara klagar och Àr otrevlig i bloggen. SÄnt gillar jag inte alls. Ska lÀgga upp lite bilder frÄn igÄr och idag ocksÄ. TyvÀrr Àr ju Carro fortfarande lika vÀrdelös. SÄÄÄ det blir mobil sms :( förjÀvligt va?? Och sÄ stÄr det de ocksÄ... Just mobil sms. Hade ju vart trevligt om man hade kunnat ha en överskrift istÀllet. Typ skitig son och en bild pÄ Hugge nÀr han Àter. ;) men men Àr man dÄlig pÄ data sÄ Àr man. Nu ska jag göra mina gÀster sÀlskap. Ha en lovely kvÀll. Puss

öronbedövande dag :P

fy fan vilken dag............
morgonen var lugn Hugge kÀkade gröt lekte i rummet, sov en stund osv
Jenny och Lilja hÀmtade oss runt 12.00 tiden.. till ica maxi och handla matsÀck.. vi skulle till hennes landstÀlle som ligger precis vid vattnet.  kom dit.. barnen bara skrek. herre guuu. vi va vÀll dÀr i kanske max 2 timmar. grillade lite och satt under parasollet. sen va öronen döda sÄ det var bara att Äka hem igen.

nu pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ har Hugge varit jĂ€tte gnĂ€llig. han Ă€r inne i en period dĂ€r han bara vill vara med sin mamma. ingen annan passar och det Ă€r HALVKUL nĂ€r man vill gĂ„ pĂ„ toa eller bara diska i typ 5. ILLVRÅL..

Jag behöver semester.. Vi ska till gotland i sommar.. eller haha det Àr ju sommar , kÀnnns bara sÄ lÄngt kvar. :P
mina förÀldrar har hyrt ett hus i visby med bÄde innomhus och utomhus pool.. hur nice???
tror att det var typ 7 rum Ä kök eller nÄtt sÄnt.
La upp en sommrig bild pÄ min favorit frÄn igÄr ocksÄ.. nu verkar ju blogg.se fungera igen :)

Imorgon ska jag bli bjuden pÄ tacos i pershagen fyy faan va gott. Àr vrÄlhungrig nu. jag hatar att laga mat till migsjÀlv. kÀkade mackor förut och nu sitter jag och trycker i mig gott och blandat och kollar pÄ wallander. Kollar inte sÄ noga, har sett den förut. Imorgon kanske det blir en svÀng med mina förÀldrars bÄt ocksÄ. OM VI HAR TUR :)
 Nehepp undrar om jag ska lÀgga mig med min bok som jag aldrig kommer nÄgon vart med?? Det Àr lika bra att passa pÄ nÀr skrutt snusar.

hörs imorrn :)  puss


SMS-inlÀgg

img_5800 (MMS)


till the strand!!!!!!!!

hej :)
igÄr va det en lÄÄÄÄng dag... jag och Hugge hade hemma mys, vi Äkte till mormor och morfar i pershagen. DÀr duschade jag och Hugo bada. vi gjorde oss snygga för att Äka till JÀrna pÄ studentfirande. Julia min kusin tog studenten :9 hon var super fin och det var jÀtte trevligt att trÀffa slÀkten. Mattias kom dit senare. Vi Ät en grym hallonsÄs dÀr. den mÄÄÄste jag göra.

sen Ă„kte vi hem och grillade hamburgare och kollade pĂ„ film. men jag somnade som vanligt :p PRIEST hette den. haha Matte vĂ€cker alltid mig nĂ€r filmen Ă€r slut och sĂ€ger att vi ska gĂ„ och lĂ€gga oss. jag ÄLSKAR att sova i soffan.

just nu ligger mumse och snusar i sin sÀng och jag ska göra mig lite frukost tÀnkte jag. Àr inte sugen pÄ nÄgonting idag. men jag Àr vrÄÄÄl hungrig sÄ Àta mÄste jag göra. Sen ska jag och hugge dejta Jenny och Lija. Tror att det blir pÄ stranden. Mitt lilla baddjur ska fÄ bada. fast han lÀr ju bli förbannad att det Àr kallt ivattnet :P.

hörs later    puss


Sommar bilder

Äntligen.... Nu fungerar sms bloggen igen. Mkt smidigare Ă€n att hĂ„lla pĂ„ me stora datan ;) hĂ€r fĂ„r ni lite sommar bilder. MEST pĂ„ min kĂ€rlek men Ă€ven pĂ„ nĂ„gra andra snyggingar :D Kommer precis frĂ„n stan. Jag och anna har gĂ„tt en svĂ€ng dĂ€r men det var hel dött. Det spöregna nĂ€r vi gick hemifrĂ„n mig sĂ„ jag tog varma klĂ€der och gummistövlar. Efter typ 100 m blev det strĂ„lande sol. TYPISKT :) nu sover hugge bugge och jag ska ta en dush :P Hörs later :)

SMS-inlÀgg

img_5717 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5722 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5739 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5732 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5741 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5781 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5758 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5762 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5752 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5739 (MMS)


lÀnge sen

Heeeej :) det va lÀnge sen.. jag har verkligen haft fullt upp. jag har hunnit ha feber, loppmarknad,gÄ en 2 timmars promenad pÄ djurgÄrn, ligga pÄ stranden, jogga, kolla fotboll, sjunga in min lÄt i studio, umgÄs med Helena, umgÄs med Anna och jaaaaa ni hör ju ;)

Loppmarknaden gick jÀtte bra. fan vad folk köper SKIT...och fan vad jag har blivit av med skit :) kÀnns huuur skönt som helst.

min lÄt har blivit inspelad i studio nu   OCH   shit vad bra det kommer bli nÀr vi Àr klara. Ni ska fÄ höra :P

Idag har jag, min familj + Anna badat pÄ farstanÀs. NÀ nu ljög jag.. vi solade pÄ farstanÀs. inte ens stortÄn fick bada;) vi Äkte och kÀkade en pasta pÄ pershagens pizzeria. sen Äkte vi till mina pÀron och kollade pÄ sverige finland. Fan vad grymma vi var. Zlatan Àr min idol :)
Jag och min lillebror tog en joggingtur bort till stallet i pershagen. dÀr plockade vi blommor istÀllet :P haha

Imorgon blire att trÀffa Anna pÄ stan. fixa med massa papper jag har och ringa ett par samtal.
annars ska jag och kÀrleken ligga pÄ en grÀsmatta eller sitta i en sandlÄda hela dan :)

nu ska jag kolla min nya favorit film red riding hood igen för tredje gÄngen.

hörs imorgon

puss


SMS-inlÀgg

img_5495 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5689 (MMS)


:(

Blir sĂ„ jĂ€vla irriterad... Det gĂ„r inte att mmsa bilder frĂ„n mobilen till bloggen. La upp bilder igĂ„r som inte syns och sĂ„ la jag upp bilder idag och dom skickas men hamnar inte pĂ„ bloggen :( snyfft. Jag och Hugge Ă€r i Pershagen och ska röja efter grejer till loppisen imorgon. Mina pĂ€rons förrĂ„d och garage Ă€r fyllt med skit. Ska bli riktigt kul. Man vet aldrig vad man hittar:) Hugge drog precis en flarra vĂ€lling och sussar nu sött i sin sĂ€ng i sitt rum i Pershagen:) jaaa visst Ă€r det galet att Hugo har sitt eget rum hos mormor och morfar. Vi ska gĂ„ en lĂ„ngpromenad sĂ„ fort alla kommer hem. Hela familjen Ă€r nĂ€mligen i Sthlm och kollar nĂ€r Jeppe spelar basket. Hoppas dom vinner.:). Hmm undrar om jag ska rota i deras kyl efter en matlĂ„da lr nĂ„tt;) hehe den Ă€r jĂ€mt full. :) alltid lika kul att komma hit Ă„ ÄTA ;) skriver mer sen. Puss

SMS-inlÀgg

img_5703 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5689 (MMS)


2735819

img_5495 (MMS)

2735819


Höst

MÄste bara skriva att jag lÀngtar sÄ jÀvla mycket till hösten. Det Àr den absolut bÀsta Ärstiden som finns. Kolla bilderna jag la upp :D vill ha nuuuu. TÀnk att gÄ en mysig promenad bland dom dÀr löven. Hellre höst Àn sommar. Orkade inte kolla klart pÄ filmen:P. Godnatt. Puss

SMS-inlÀgg

img_5658 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5645 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5488 (MMS)


SMS-inlÀgg

img_5495 (MMS)


Helt slut

Men hej :) idag har jag inte haft tid för bloggen at all. Jag och skrutt har lagat mat, lekt hemma hos Camilla och Neo, varit och handlat pÄ ika maxi. Och jaaa :P..... Imorgon Àr det fredag igen. Min granne har röjarfest och festen verkar vara pÄ balkongen. Man kanske ska gÄ över:P. Imorgon har jag och Hugo Ànnu mer att göra Àn idag. Just nu ligger jag och kollar pÄ en tsunami film med Matt Daimon. Heter here after. Vet inte vad jag ska sÀga. Hatar sÄnna filmer som man VET att man kommer grÄta till. Den Àr bara tragisk:( skriver imorn om hur den va. Ska sova sÄÄÄ gott efter filmen. Godnatt puss ;)

Hets

HETS!!!
fy fan vilken dag
jag har varit pÄ grymt dÄligt humör.. Hugo har varit pÄ grymt dÄligt humör...KUL att han fick Àrva mitt temprament. stackars barn... vi har lekt i lekparken i grÀset bland alla blommorna, vi har varit hemma hos Camilla Neo och Jonny och Àtit pasta carbonara och lekt Ànnu mer.
Dom har typ en hel video butik hemma hos dom;) sÄ jag valde nÄtt leskigt till mig sjÀlv att kolla pÄ :) amatywill of horror och white noise.

Nu kom Anna hit ocksÄ. Anna Àr en utav mina bÀsta vÀnner. mina fina Efrahim.
Nu ska det bli kaffe och skitsnack...;)

ska uppdatera senare ikvÀll

kyss


RSS 2.0