Godmorgon

Vi hade en jĂ€ttemysig dag igĂ„r uppe i Sthlm. 
M hade först ett möte, sĂ„ jag och Ludwig skruttade runt i affĂ€rer sĂ„lĂ€nge. 
Vi försökte hitta nĂ„gon födelsedagspresent till Mattias som blir hela 35 den 1a juli ❀ 
Han hittade sjĂ€lv lite klĂ€der som Hugo fĂ„r slĂ„ in sen nĂ€r han kommer hem frĂ„n ön. Gullet. Fick den hĂ€r underbara bilden skickad till mig frĂ„n nĂ€r han har plockat massa smultron. SĂ„ himla fin sommarbild pĂ„ min prins ❀ 

Senare pĂ„ kvĂ€llen sĂ„ mötte jag upp Helena och Sulis pĂ„ barolo för lite vin och mat. Jag tog en oxfilĂ©-toast. Den var helt ok 👍



Sula ville inte vara med pÄ bild dÀrför inget foto pÄ henne. ;-)

Idag ska jag trĂ€ffa mina kĂ€ra kollegor för lite mat hemma hos Magnus (en kille frĂ„n jobbet) det ska bli trevligt. Har ju inte trĂ€ffat dom pĂ„ nĂ€stan tre mĂ„nader dĂ„ jag gick pĂ„ havandeskapspenning fr den 4e april. 
LÀngtar efter min stora kille nu. Han kommer hem idag sÄ det blir nog nÄgon skogspromenad och lite skalbaggs letande ;-) uschhh...

Hörs sen. Ska försöka somna om bredvid Ludde som ligger bredvid mig och luktar sÄ gott. Herre Gud vad jag Àlskar mina barn.. Viste ni det? ;-) ;-)

Min nya vÀska

Är lite kĂ€r faktiskt



Trött delux

Hello !!
Det Àr grymt tidigt, och jag kan inte riktigt somna om. L Àr jÀtte snorig stackarn..
Han har fĂ„tt kĂ€k och har nu sövits om. Plutt-skrutt. Önskar jag kunde ta hans förkylning. 

Hugo sover i stugan med mormor och morfar inatt, sĂ„ igĂ„r passade jag och M pĂ„ att gĂ„ ut och kĂ€ka (sĂ„ man kan sitta lite lĂ€ngre) Ludwig var sjĂ€lvklart med men sov hela restaurangbesöket. 



Det var grymt god mat . Tummen upp för La Cantina. 
Vi Äkte sedan vidare hem till Mattias syster för ytterligare en kaffe ;-)

Imorgon (idag torsdag) sĂ„ ska jag ut och kĂ€ka med tvĂ„ tjejkompisar. Tror att det blir barolo. Funderar pĂ„ att dricka ett halvt glas vin?? VĂ„gar man det? Tycker att alla sĂ€ger olika. 

Nu sĂ€ger jag och Ludde godnatt 
Eller jĂ€vligt tidigt godmorgon. Puss❀❀❀

Prinsarna


Och jag har hemma - mys
Vi har spelat lusen, kollat pÄ Snövit, badat Ludwig, lÀst lego tidningen och massa böcker, vi har Àven kÀkat lunch och vilat en stund.


Min fina nappkille som ska lÀmna bort dom till kattungarna pÄ Skansen.. Det kommer att bli otroligt jobbigt dÄ han verkligen Àlskar sina nappar.. Men han fyller ju fyra i August sÄ det Àr dags.....

Just nu sitter jag och Hugo och gosar framför Barnkanalen medans Ludwig sover.. Han har varit jÀtte klÀngig idag och jag har inte ens kunnat lÀgga ner honom innan han gallskriker.. VadÄ mammig?
SĂ„ det kĂ€ndes jĂ€tteskönt att han Ă€ntligen kunde somna och ligga sjĂ€lv i sĂ€ngen. Man fĂ„r passa pĂ„... 

Jag hĂ„ller pĂ„ att kolla upp Legoland i Danmark. Det blir nog med största sannolikhet det efter att vi varit i SmĂ„land och Vimmerby. Gud vad jag vill att M ska fĂ„ semester nu. Hela familjen tillsammans i minst sex veckor. 

Mina boys.. Synd att L var sĂ„ arg pĂ„ bilden bara ❀

Nappar

TÀnkte bestÀlla nÄgra personliga till Ludde. Det finns verkligen mÄnga fina och dyra ;-)





BĂ€sta serien

 Kan inte sluta titta !!!!!!!


Love

AlltsÄ jag kan inte sluta glo pÄ Ludwig. Det var exakt lika dant nÀr Hugo var nyfödd... Om man tex sitter och ammar, och han somnar sÄ kan jag sitta kvar i en halvtimme och bara glo pÄ mitt vackra barn..

Han Ă€r jĂ€ttelik mig nĂ€r jag var liten. ❀
Lik mamma men söt ÀndÄ ;-) haha

Hade nyss filmgos med Hugo i sĂ€ngen. Vi kollade lejonkungen tvĂ„ pĂ„ min lur. 
Nu har han somnat och jag har hoppat upp till Ludwig (vÄningssÀng)
Han har blivit jÀtte mammig pÄ senaste. Hugo alltsÄ. Det Àr iofs inte sÄ konstigt men det Àr sÄ jÀkla viktigt att visa honom kÀrlek ocksÄ. Det blir mycket lek, pussar och kramar. En mÄste ge Hugo full fokus hela tiden. Mitt lilla hjÀrtegos. Jag kÀnner lite (vad har jag gjort mot Hugo) nÀr jag skaffade Ludwig. Hoppas att kÀnslan försvinner. Tycker att det Àr jobbigt nÀr han frÄgar mig om vi ska leka nÀr jag ammar, söver osv. Men vad gör man???
Ja jaaa nu ska jag sova, för snart vaknar L och vill ha kĂ€k. Typ var 2 och 1/2 timme emellan gĂ„ngerna. 

HĂ€r fĂ„r ni lite kort pĂ„ Hugo som bebbe. Dom Ă€r rĂ€tt lika.  â€ïžâ€ïžâ€ïž



Puss och godnatt i kylan ;-)

Midsommar ute pĂ„ ön ❀















Vi har haft en supermysig midsommar. Det har dock varit/Ă€r sĂ„ in i helvete kallt sĂ„ man helst vill ligga med raggsockor och filt framför en brasa.. Typiskt midsommar-vĂ€der . Samma skit varje Ă„r (samma vĂ€der och temperatur som Valborg, och Ă€ven nyĂ„r) BlÀÀÀÀÀ 
Tur att sÀllskapet, maten och familjen gjorde helgen lite varmare ;-)

Vi Ă€r kvar ute i stugan och ska snart grilla. Vi sover hĂ€r en natt till och Ă„ker förmodligen hem imorgon. Mattias jobbar bara denna v och sen har vi lĂ„ngledigt ihop ❀❀❀❀❀ Det ska bli sĂ„ skönt. 
Vi ska till Vimmerby (det enda vi har planerat) annars blir det mycket att vara i stugan dÄ vi sparar förfullt nu för att kunna flytta till hus. Snart sÄ :-D

Hörs senare ❀

Dagen

Vi tog det jĂ€kligt lugnt och gick i mjukisbyxor fram mot fyra. ;-) sĂ„ mysigt att vara hemma alla fyra och inte ha nĂ„gra mĂ„sten. 
Vi drog till maxi och handlade inför imorgon. Vi ska ut till ön och fira med pĂ€ronen. Det Ă€r jĂ€tte mkt folk som firar ett par öar bort sĂ„ vi tar bĂ„ten över och dansar runt stĂ„ngen. 

Tog ett gulleplutt kort pÄ snuffset som sover i sin partystol ;-)

Hugo Ă€r redan ute pĂ„ ön sĂ„ jag M och Ludwig har choklad-mys i soffan framför orange is the new black. Hörs imorgon.. Puss Ă„ natti ❀

Slapparmorgon delux


Idag blir det att storhandla inför midsommar som vi ska fira ute pĂ„ ön. 

Just nu sitter jag och Hugogosen i rummet och bygger med lego. Jisses vad han har mkt lego. 
Matte och Ludwig vilar i sĂ€ngen. 
Man fĂ„r ha sĂ„ hĂ€r lĂ„nga mĂ„rnar nĂ€r det Ă€r skitvĂ€der. Hoppas pĂ„ bĂ€ttre vĂ€der imorgon iaf. Puss ❀

Förlossningen

Tror det Ă€r lĂ€ttare att skriva om hur förlossningen gick sĂ„hĂ€r tvĂ„ veckor efter.. 
Jag blev igÄngsatt precis som förra gÄngen. Min kropp vill inte öppna sig av sig sjÀlv.
Jag hade varit öppen tre cm i tre veckor.  Ă–ppen fyra cm i tre dagar, sĂ„ dom tyckte att det var dags att föda dĂ„. (Det Ă€r ju liksom dĂ„ folk brukar vilja anvĂ€nda lustgas)
Hur som haver sÄ gÄr det sÄ sjukt fort nÀr jag fÄr öppningsdroppet. Man brukar sÀga att man öppnas en cm i timmen , men jag öppnades fyra cm pÄ 15 minuter. SmÀrtan frÄn helvetet
Jag fĂ„r krystvĂ€rkar nĂ€r jag Ă€r nio öppen och hinner inte fĂ„ nĂ„gon som helst bedövning. 
SjĂ€lva krystandet tog 35 min, men sen var han ute min fina Ludwig 

Det Ă€r helt galet att man efter att redan ha fött ett barn vilja göra om det..men jag skulle göra det igen för det Ă€r sĂ„ vĂ€rt det. KĂ€rleken tar liksom över pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. 
Vi fĂ„r dĂ€remot se hur lĂ„ng tid det tar innan Hugo och Ludwig fĂ„r ett till syskon ;-) ❀ 

KÄRLEK

LUDWIG




....

Hej hopp :)
Det Àr vÀrldsmys att vara hemma med hela familjen och bara pussas och kramas. Jag tittar inte ens pÄ luren, sÄ dÀrför inga inlÀgg hÀr. Telefonen Àr inte prio nr ett nÀr barnen sover, sÄ vi fÄr se hur det blir med bloggen ;-)

TĂ€nkte iaf visa er lite fina bilder pĂ„ veckan som varit. ❀


Vi sover som tajkons ;-)
Luddes första skor frĂ„n gudmor Helena 
Nora ❀ Ludwig 




Bilderna ovan Ă€r frĂ„n Jespers skolavslutning ❀
Lite picknick med fina vÀnner

Och mina fina prinsar.. 

Idag har Jenny varit hos oss. Det blev pizza fr Mimmos. Har tyvĂ€rr inte tagit nĂ„gra foton (dĂ„ luren aldrig Ă€r med lĂ€ngre ;-) ) 
Imorgon blir det förmodligen Junibacken med hela familjen plus Veronica och hennes boys. Skönt dÄ jag tror och hoppas pÄ lite folk.
Nu ska jag snusa bredvid mina barn. AssĂ„ jag kan inte fatta att jag har de tvĂ„ finaste barnen i vĂ€rlden.. ❀❀❀ Lucky me ;-) hörs    Puss ❀

Jag Ă€r kĂ€r ❀





Lilla Ludwig

Hugo blev storebror till en liten lillebror i onsdags kvĂ€ll. ❀❀❀❀ VĂ€rldens finaste lilla Ludwig. Vi fick komma hem igĂ„r och alla mĂ„r bra. Han vĂ€gde 4,062 och var 53 lĂ„ng. Min lilla pudding. ❀

Stolt storebror ❀❀❀❀❀ 
Ludwig med gudmor Therese. Hans andra gudmor Ă€r pĂ„ vĂ€g hem frĂ„n USA. Som vi lĂ€ngtar ❀❀❀❀❀❀❀❀
Älskade ungar ❀
Jag Ă€lskar er Ă€r inte tillrĂ€ckligt i ordskalan för hur jag kĂ€nner för er.. ❀ Mina fina underbara barn. Jag lever för er. Ni Ă€r mitt allt ❀❀❀❀

VĂ€rkar

Hej och hÄ!!!

Var ju hos bm och hon gjorde en hinnsvepning... Är numera öppen 4 cm och har fĂ„tt mensvĂ€rkarna from hell. Hon sa att antingen sĂ„ drar det igĂ„ng eller sĂ„ kan det gĂ„ tillbaka. 

Gick iaf hem till MĂ€ndy efter bm och satt och hĂ€ngde lite i hennes soffa. Vi gick en svĂ€ng pĂ„ stan och kĂ€kade lunch pĂ„ nancys. Supertrevligt.. ❀ 
Sen tog jag en is-latte med Andrea innan jag drog hem. Dööör.
Med Hugo fick jag ju öppningsdropp och vĂ€rkstimulerande eftersom att vattnet gick nĂ€r inte huvudet var fixerat. SĂ„ jag kommer inte ihĂ„g hur vĂ€rkar kĂ€nns. Jag har ingen aning om nĂ€r man ska Ă„ka in? 
Hoppas iaf pĂ„ bebis idag eller imorgon ❀ Wish me good luck ;-) aj vad ont det kommer att göra.

HĂ€r fĂ„r ni en fin bild pĂ„ min gravida vĂ€n 


Och den sista magbilden pĂ„ mig ;-) 
Hörs senare ❀❀❀❀

Ingen bebbe

Hej :) lite uppdatering...

Idag Ă€r det dags för bm. Sist jag var dĂ€r var livmodertappen öppen 2 cm.. DET VAR TVÅ VECKOR SEDAN... 
I lördags hade jag lite vÀrkar och kÀnde att jag ville kolla om det hade hÀnt nÄge mer, sÄ Äkte in till förlossningen och dom mÀtte vÀrkar upp till var femte minut och plus att jag nu var öppen tre cm.. Sen dÄ??????????

Det har inte hĂ€nt nĂ„gonting mer. Jag blir galen haha.. Som tur Ă€r har jag inte ont.. Inte alls . Men vill att pyret kommer nu dĂ„ jag bara har ett datum han/hon inte fĂ„r titta ut. Det Ă€r den femte (min lillebror tar studenten) 
Och det kommer sÀkert sjÀlvklart att vara den dagen med det stora D: et..
TÀnkte be om en hinnsvepning idag.. Hoppas att barnmorskan gör det :-)

Annars blev det fjĂ€rilshuset i helgen.. Vi hade ju beslutsĂ„ngest om vart vi skulle.. Deg var helt okej dĂ€r. Barnen tyckte att hajarna var bĂ€st. Jag höll pĂ„ att dö av vĂ€rmen . Helt sjuka temperetaurer i vĂ€xthusen. 
IgĂ„r var vi bara en svĂ€ng i kungenskurva. Köpte lite skit pĂ„ Big baby . Vi drog till maxi och storhandlade. 
Efter bm idag drar jag nog till Pershagen dĂ„ Hugo har sovit dĂ€r inatt. Min lilla skatt 

HÀr klappar han fiskar pÄ fjÀrilshuset
I vĂ€ntan pĂ„ Max mat tar hugge och hans tjej en liten tupplur ;-) sĂ„ jĂ€kla söta ❀
Och Hugos selfie han tog igĂ„r pĂ„ honom och  pappa ;-) haha.. Hör av mig om vĂ€rkarna drar igĂ„ng.. Dom sa nĂ€mligen det pĂ„ bb... Att det hĂ€r borde gĂ„ fort. Du Ă€r öppen tre cm och har kraftiga vĂ€rkar.. Ehhhhh??? ;-)  hör ni att jag börjar bli irriterad?  Haha puss sĂ„ lĂ€nge

RSS 2.0