Helgen i bilder

Middag hos mina kusiner i Vasastan.. HĂ€stridning pĂ„ berget och myspys med carbonara hemma 👍


Nya barbien

 
 
 
 
Det Àr ju helt skrÀmmande hur folk ser ut.. Dom hÀr mÀnniskorna som ser ut
 
som dockor i facet.. Det Àr ju typ taget ur en skrÀckfilm? Dom mÄlar liksom större ögon (över och under sina egna) sÄ att ögonen ser större ut.. Jag tycker förövrigt att den (nya barbien) Àr mycket finare Àn den gamla.  :)

Godmorgon solstrĂ„lar 🌞

 
 
 
 
 
 
 Jag vaknade 11 idag. M ligger fortfarande och sover.. Hugo sover hos pÀronen i stugan. Ska man tvÀtta kanske? Filmen igÄr var bra, men inte lÀskig. Hade verkligen velat se en riktig skrÀckis. Sinister ligger fortfarande i topp för vÀrldens bÀsta skrÀckfilm.. Den Àr VIDRIG. Mattias gick och tÀnde lampan (det Àr inte normalt för att vara han) 
 
Lördag... Vi har ingenting inbokat . Hur skönt?
vi behöver tvÀtta och (jag behöver sola, dÄ jag har börjat att flaga pÄ ryggen) mÄste köpa en tvÀttavamp. LÀngtar faktiskt lite tillbaka till jobbet nu. Ska bli skönt att fÄ rutiner. Hugo börjar pÄ en ny avdelning pÄ dagis som heter Eld. Det blir nog spÀnnande för honom ocksÄ att komma tillbaka och fÄ trÀffa alla kompisar som har blivit stora under sommarn. Hoppas att alla har fÄtt semester bara. Tycker synd om de barn som fÄr gÄ till dagis fast att förÀldrarna Àr lediga. 
Kom pĂ„ (pĂ„ tal om nĂ„tt annat) att vi har krĂ€ftor i frysen. FY FAN VA GÖTT... Finns ingenting som Ă€r godare. Hugo gillar ocksĂ„ krĂ€ftor. SĂ„ jĂ€kla gulligt att se honom sitta och suga pĂ„ krĂ€ftans mage ;) gosunge som fĂ„r smaka allt. 
LĂ€gger upp lite bilder sen under dagen. ❀ Bilderna som jag lĂ€gger upp nu i det hĂ€r inlĂ€gget Ă€r tagna ute pĂ„ landstĂ€llet, dĂ€r vi har tillbringat mest tid den hĂ€r sommaren. 🌞
Ha en fin dag
 

Tavla

Kolla vilken söt tavla som jag har mĂ„lat till Hugo. 😀 Jag Ă€lskar att skapa grejer och har alltid varit en estet-nörd. Har gĂ„tt pĂ„ kalleflygares teaterskola, södertĂ€ljes teateramatörer, sjungit sen jag lĂ€rde mig att gĂ„. I bĂ„de rockband, luciatĂ„g (SödertĂ€ljes lucia) karaoke sm och nu pĂ„ bröllop dop fester osv och fĂ„r faktiskt pröjs. kĂ€nns kanon 😀👍men somsagt.. Det Ă€r typ muppar som gör sĂ„nt. Jag Ă€r en stolt GEEK 😝 
ska visa er en jĂ€tte stor tavla som jag har mĂ„lat till Hugos rum med en jĂ€tte stor bambi pĂ„ ;) men det blir sen. Nu ska jag föna hĂ„ret och dra pĂ„ mig ett face innan bion ❀
 

Bio time

 
IkvÀll blir det bio och JAG har fÄtt vÀlja film PURGE heter den och det Àr skaparna frÄn paranormal activity och sinister. Sinister Àr förövrigt lÀtt den bÀsta skrÀckfilmen jag har sett. (Har jag sagt att jag Àlskar skrÀck?) ;)
Hugin ska fÄ sova hos mormor och morfar och jag, M och Therese drar. LYX. jag fick biobiljetterna av jobbet ocksÄ, dÄ kÀnns det extra lyxigt nÀr man blir bjuden ;)
dessvÀrre ska Mattias fÄ vÀlja biofilm pÄ söndag :( HUJEDAMEJ... Det blir alltid typ robotar, action, bilar eller seriefigurer. Dra mig i en vagn... Men han vann biljetter pÄ sitt jobb, sÄ det Àr vÀll bara att vara glad och vara tyst. ;)
 
Annars dĂ„? Det Ă€r fredag vilket jag inte ens mĂ€rker av dĂ„ jag fortfarande har semester.. Underbara semester. 🌞 IgĂ„r var vi ute i skogen hela dagen och kom hem med bĂ„de blĂ„bĂ€r och kantareller. Vi gjorde en blĂ„bĂ€rspaj och M gjorde en helt sjukt god egen vaniljsĂ„s. Ni fĂ„r bild pĂ„ Hugo och Josefine nĂ€r dom Ă€ter den ;)
Nu ska jag göra iorning Hugo som blir hĂ€mtad om 10. Puss hörs sen 💋💋💋
 

Hej kompisar

 
Pust!! Ligger i stugan (mina PÀrons ö) och bara Àr. Hugo har somnat med hans mormor i hennes sÀng. Lucky me ;)
igÄr kom vi hem frÄn Turkiet. SÄÄÄÄ himla lyckad resa. Grymt hotell. Serenis hette det och lÄg i side. Vi trÀffade pÄ as gulliga svenskar dÀr som vi hÀngde med en del.. Buhuu det hÀr Àr min sista semester vecka. KÀnns sorgligt faktiskt. KÀnns pÄ nÄgot sÀtt som att Äret börjar om nu. (Typ som nÀr man gick i skolan uoch började en ny klass till hösten). Den kÀnslan kanske fortfarande sitter i?
annars den hĂ€r lediga tiden som vi har kvar, sĂ„ tĂ€nkte vi gĂ„ pĂ„ bio, nĂ„gon skrĂ€ckfilm som jag skulle fĂ„ vĂ€lja och hans val.."STÅLMANNEN" 😂 ge mig styrka haha. 
 
HĂ€r kommer lite bilder ifrĂ„n Turkland.. Hörs sen ❀ trĂ€ffade lillebror pĂ„ Arlanda ocksĂ„.. Han skulle till magaluf đŸ™ŠđŸ˜©Â 
 

RSS 2.0