Hej

LĂ€gger upp lite bilder bara frĂ„n i helgen. Skriver ett inlĂ€gg nĂ€r jag har tid. Har verkligen arslet fullt alla dagar just nu. 
SÄ hÀr ser jag ut nu för tiden...






En hĂ€rlig promenad i Pershagen. Vi hĂ€ngde dĂ€r bĂ„de fre och lör. I fredags Ă„t vi tacos hemma hos Dessi och Jocke. Alltid lika mysigt dĂ€r ❀ Och i lördags fikade vi hos mina pĂ€ron plus lĂ„ngpromenaden. SĂ„ skönt.. :)
Vi har tagit sovmornar ;)
Älskling vinner alltid över mig vad det gĂ€ller att komma först hem ;)
Dagens middag. Nu ska jag ut till min stora kĂ€rlek som sitter och letar hus pĂ„ hemnet. Vi Ă€r sĂ„Ă„Ă„ sugna pĂ„ att flytta nu.. Snart sĂ„ ;) Hugo ligger brevid mig just nu och snarkar i mitt öra. ;) haha . Vi hörs med lĂ€ngre och bĂ€ttre inlĂ€gg nĂ€r jag har tid. Imorgon ska vi hĂ€lsa pĂ„ Melker för första gĂ„ngen. ❀❀❀ AssĂ„ jag Ă€r sĂ„ avis just nu sĂ„ jag dör. Se ya ;)

70 dagar till bf

KĂ€nns som en evighet. 
Jag börjar dock se ljuset, dĂ„ jag gĂ„r pĂ„ havandeskaps-penning nĂ€sta fredag. KĂ€nns awsome ❀

Idag skar jag mig nÄgot sÄ illa sÄ jag inte ens kunde titta pÄ min tumme. Det hÀngde en stor skinnflik (mÄr illa bara jag tÀnker pÄ det) fick vÀrsta bandaget runt tummen. Usch nog om det. Herre Jesus, jag kÀnde hur illamÄendet kom tillbaka. Haha hariga jag

Imorgon blir det bm och sedan lunch med min bĂ€sta vĂ€n. Ska bli riktigt mysigt. Hoppas att jag inte har urinvĂ€gsinfektion. :(har nĂ€mligen fortfarande ont nĂ€r jag kissar. Annars ska det bli spĂ€nnande att lyssna pĂ„ pyret. 

Nu blir det att krypa ner brevid Hugo.(kan vara det mysigaste jag vet) puss och kram. Hörs imorgon ❀



Jag och bebben chillar lite ;) helt sne haha

Jobb

LĂ€mnade H pĂ„ dagis sent, gick hem och lagade iordning voffler till mig sj till lunch. Kollade lite pĂ„ en serie jag tycker Ă€r sĂ„dĂ€r. Lost. Gick till jobbet och fick skjuts hem av min lillebror ❀ 
Imorgon ska jag fika med Jessica pÄ stan. Hoppas pÄ fint vÀder och vÀrme.
Nu ska jag sussa kudden. 

Puss

Det hĂ€r Ă€r verkligen Hugo och Mattias upp i dagen  ;) godnatt 

SĂ„ hett


Just d ;)

Helgen

Hej hej!!
Jag har varit skitdÄlig pÄ att uppdatera nu i helgen. Har gjort annat. Fredagen var superlugn. Det var film-fredag med filmen frost. Hugos fredagsmys som bestod av (turknötter) (pistagenötter) han fick sÄnna i Turkiet och dÀrav namnet. Han vÀljer ofta sÄnt mys sjÀlv. GÀrna ölkorv, nötter, oliver osv. Tok ungen;)
SjÀlv valde jag never-stop sÄ brutalt goda. Och M vÀljer nÀstan alltid chips. SÄ nu vet ni vad vi Àter en fredag ;) haha

Lördagen bestod av besök till hela familjen. Mary-Jane Sam och ungarna. Lek i Hugos rum, samt lite lunch och babbel. Jag och M-J ska börja övningsköra. Hon ska vara min handledare (hur hon nu vÄgar det) haha skojar ;) jag Àr inte helt oduglig pÄ att köra, sÄ det ska nog gÄ bra..

Och idag hade vi besök av bĂ„de Veronica, Jens och caspian och Dessi, Jocke och barnen. Vi hade ocksĂ„ mys hemma hos oss med massa lek, lunch, bullfika och dagen avslutades pĂ„ torekĂ€llberget . VĂ€ldarns trevligt. 
Jag har varitdĂ„lig pĂ„ att ta kort nu i helgen men nĂ„gra har jag bog fĂ„tt.;) 

Och sist men inte minst. GRATTIS ANNA OCH JANNE till prinsessan som kom nu ikvĂ€ll. Är sĂ„ otroligt glad för er skull. Fick en supersöt bild pĂ„ lilla Stella/Vera skickad till mobilen. Helt underbart och jag Ă€r sĂ„ jĂ€kla avis pĂ„ att jag har tvĂ„ mĂ„nader kvar. KĂ€nns riktigt tungt nu;) tur att jag fĂ„r snusa prinsessa under tiden jag vĂ€ntar. ❀

Bilder frÄn helgen kommer hÀr...

Snyggaste bilden i vÀrldshistorien frÄn kebab house i fredags.. Fotograf-Hugo Blom ;)
Tacos och efter det fredagsmys ❀
Full rulle i H,s rum

Min vackra lilla spindel. Han sitter och tittar pĂ„ gladiatorerna en stor favorit bland tv program. Han ville gĂ€rna ha lite mer muskler, och dĂ€rav drĂ€kten. Haha tokiga unge vad jag Ă€r kĂ€r i dig❀
Mitt och Mattias bÄt-bygge som tydligen var en tÀvling pÄ blodigt allvar. Ja ni behöver vÀll inte ens gissa vilken jag gjorde ;) haha och vem som vann?
Mina pojkar imorse. Jag vaknar ALLTID först. MÄste upp och kissa ungefÀr 70 000 ggr per natt och morgon. JÀtte mysigt. Och jag kan inte somna om heller sÄ, det ska bli sÄ skönt nÀr bebben vill titta ut :)

Nu ska jag sova, sĂ„ jag orkar upp imorgon. LĂ€mnar H sent, sĂ„ det blir lĂ„ng frukost och Bolibompa för hela slanten. 
Godnatt pĂ„ er ❀

Att slÄ i foten!!!!!


Hhahaha

Hej kaos!

Denna dag blev inte riktigt som jag hade tÀnkt mig. Extremt struligt pÄ jobbet plus as ont i fötter och höfter. BlÀhÀÀ. Tur att det Àr fredag imorgon ;)
Hugo hade feber i natt sĂ„ han fick vara hemma med M. Jag köpte med mig ett litet paket frĂ„n leksaksaffĂ€ren nĂ€r jag gick hem. Det tycker jag man kan fĂ„ nĂ€r man Ă€r sjuk. 

Jag har haft halsbrÀnna idag som kom frÄn HELL??? Plötsligt hÀnder det.! Vad kan det bero pÄ?

Just det.. Vi bakade bullar igÄr jag och Hugo. Och vi konstruerade en egen bullklÀmma (inte mina bilder dock)





Skit bra blev den. Allt annat Àn snyggt kanske men riktigt bra. Tummen upp
Och bullarna blev jĂ€ttegoda. Vaniljbullar blev det denna gĂ„ng. 

HĂ€r har ni min pluttiga mage i v 30. Vart Ă€r bebisen? Med Hugo va jag jĂ€ttestor redan i v 20.. Men enligt bm sĂ„ vĂ€xer bebben som den ska. Och det Ă€r huvudsaken. 

Snart blir det hemmagjorda köttbullar som M tillverkar just nu. Jag Àr sugen pÄ pizza men det vÄgar jag inte sÀga ;) haha
Imorgon hoppas jag pĂ„ ett snö-fritt slöddertĂ€lje. Är sĂ„ less pĂ„ skiten nu. KĂ€nns som att dec-jan hade varit uppskattat med snö men NU?

Vi hörs senare darlings ❀

Hej

Idag har jag bokat koutslÀpp ;)
Har inte varit pĂ„ det tidigare. Kolla vilken gullig bild jag hittade ❀



Men Gud

TĂ€nk att prinsen har varit sĂ„hĂ€r pluttig... Snart har jag en sĂ„n hĂ€rn liten underbaring igen. Helt otroligt. Jag lĂ€ngtar ❀





Min bebis sover

Och jag ligger bredvid ❀
Han kommer alltid att vara min bebis. Min kĂ€rlek min skatt 

Vi har tagit det lugnt, byggt pĂ€rlhalsband. Kollat tecknade advengers. Åkt till Hugos mormor och morfar och tvĂ€ttat och blivit bjudna pĂ„ lunch.. Super trevligt och gott. VĂ„ra tvĂ€ttstugenycklar har varit spĂ„rlöst ganska lĂ€nge nu och det Ă€r jĂ€vligt jobbigt att inse att man snart inte har nĂ„gra trosor kvar!!!;) sĂ„ dĂ€rför tvĂ€ttade jag hos min mor. 
Till middag blev det kotlett potatis sĂ„s och gelĂ©. Grymt gott va det! Har typ matkoma forfarande.. Snart ska jag fĂ„ se min Ă€lskade serie som visas en ynka dag i veckan. Ska nog Ă€ta lite marabou mint-krokant ocksĂ„ ;) 
Hoppas ni har haft en trevlig tisdag. :) 
Imorgon blir det Astra och jobb för mig. Back to track.. 

Puss

HĂ€r har vi en vĂ€ldigt noggrann pĂ€rlbyggare. ❀

Lite helgbilder





TorekĂ€llberget-mys. Alltid lika trevligt. 
Hemma hos M-J , Sam och barnen. Tog kort pĂ„ deras fina v-rum. Älskar trappan ner. ❀

Vi skulle ha grillat korv, men det va sÄ jÀkla kallt sÄ det blev att steka i stÀllet ;)

Jag , Hugo och mamma blev bjudna pÄ pannkakor hemma hos mormor. Man blir alltid sÄ mÀtt nÀr man Àr dÀr. Hon trycker i en bÄde kakor och bullar och mat och godis ;)
Prinsen
Min fina mormor. ❀ alla Ă€lskar ju sin mormor och tycker att dom Ă€r vĂ€rldens snĂ€llaste. MEN min mormor Ă€r den snĂ€llaste mĂ€nniskan som finns.
Åt en sĂ„n hĂ€rn ocksĂ„. (Magen ville ha) haha. 

Vi hade en skön helg. 
Idag va jag dessvÀrre hemma frÄn jobbet pga uvi buhu
Jag kommer att vara hemma imorgon med dĂ„ det inte kĂ€nns helt bra. 
Nu ska jag och H titta pÄ tv i sÀngen innan sovdags (han blir hemma med mig) puss Ä kram

I love you




Badparken

Promenad i solen
LekparkshÀng
Promenad till affÀren för godis-shopping

Nu Àr vi hemma och ska laga kyckling med currysÄs och ris. IkvÀll blir det filmen frost och massa godis. Skönt med lugna ohÀndelserika helger ibland ;)
Vi har hunnit stÀda ocksÄ ;)

Min lilla kille som ska bli min stora ❀
Puss och trevlig lördag ❀

Lördag

Jag Àlskar att min Karl smsar frÄn köket till sovrummet ;)

Klockan Àr ingenting och vi har varit uppe sen före Kristus.
Hade tÀnkt Äka till badhuset idag, men helt Àrligt sÄ kÀnner jag att vÀdret har dödat den iden. Kanske en bio eller lek hemma hos nÄgon polare till hugge i stÀllet.. HÀr hemma behövs det stÀdas. TvÀtt-högen Àr inte rolig och det kÀnns som att mycket skit hÀr skulle kunna gÄs upp med pÄ vinden :)

Återkommer senare ❀

Dagen

Min höggravida Anna igĂ„r. Vi Ă„t en pannkakslunch ❀
Min prins idag pÄ vÀg hem frÄn dagis
Jag somnade nĂ€r vi kom hem.. Vi satte pĂ„ svamp-Bob i sovrummet. Haha otippat att man skulle somna. 
Det blev Max till middag.
Nu ligger jag och glor pÄ lets dance. Hell vad Kenza Àr snygg. Henne hejar jag pÄ och bara dÀrför ;)

Det kÀnns riktigt skönt med helg. KÀnner mig alldeles skör i kroppen efter den hÀr veckan. Har mest ont i fötterna faktiskt.

Det blir ett riktigt babyboom Ă„r i Ă„r. Fick reda pĂ„ tvĂ„ till vĂ€nner som ska ha bebis idag. Är nog pĂ„ riktigt uppe i 8-10 pers som jag kĂ€nner riktigt bra som ska ha bebbe detta Ă„r. Kul, och stort grattis❀

Nu blir det brie ost filt tÀnda ljus och lets dance som precis har börjat igen ;)
Hörs imorgon ❀


Torsdag

Hugo vaknade 6:30 och konstaterade att det var ljust ute. Haha... Jag hade redan bestĂ€mt att vi skulle ta (sovmorgon) sĂ„ vi Ă„t frulle, kollade Bolibompa. Gick ut i skogen och lekte och tog en svĂ€ng pĂ„ torekĂ€llberget. Älskar vĂ€dret nu ocksĂ„. Man vill ju bara ut.. Anna gjorde oss sĂ€llskap . Hon ska ha bebis pĂ„ söndag. Jag Ă€r sĂ„ avis. Jag har 80 nĂ„gonting dagar kvar och tiden bara sniglar. TvĂ„ nĂ€ra vĂ€nner till mig ska ha typ samtidigt nu. Sa jag att jag Ă€r avis? Börjar bli riktigt bebissjuk.;) 

Vet ni vad jag och Anna gjorde för sjukt.??? Vi gjorde ett test som det stĂ„r om pĂ„ nĂ€tet för att se vad det blir för kön;) 
Man skulle kissa i en plastmugg och sedan röra i bikarbonat. Bubblar det=kille helt stilla=tjej.. BÄdas var helt stilla.. Haha spÀnnande. Antingen sÄ funkar testet eller INTE ;) hehe. Kul attests bara. Tror inte pÄ det, men det Àr ÀndÄ kul att göra alla dessa tester tycker jag. Jag har valt att inte titta dÄ jag tycker att det tar bort det magiska med förlossningen och nÀr dom lÀgger upp barnet pÄ magen... Vi kollade ju inte med H heller sÄ jag vet inte hur det Àr ATT faktiskt veta. Men det kÀnns bra att inte veta (spekulera) fÄr man ju göra, right?

Hur som haver sĂ„ har ju Anna kollat upp pĂ„ ul vad det blir och hennes kuddtest stĂ€mmer ju isf ;) en liten brud ❀
SpÀnnande för mig dÄ som alla test visar olika för :) hahaha

Ja ja nog om vad det blir för nĂ„tt. Det viktiga Ă€r ju att barnet blir friskt. 
Imorgon blir det upp med tuppen. Jag börjar tidigare pĂ„ fredagar och slutar betydligt mkt tidigare ocksĂ„. I helgen skulle det tydligen bli kallt. Vi som hade tĂ€nkt plantera och odla lite roligt. Bl.a. Morötter potatis och blommor. KĂ€nns halvskoj om det ska bli snöslask. Kan det inte bara bli sommar och sol. 
Pratade lite med M idag om att Äka till SmÄland och gÄ pÄ Astrid Lindgrens vÀrld. Det Àr inte jÀtte dyrt att hyra en stuga dÀr. Kanske kan fÄ med oss nÄgon mer barnfamilj pÄ trippen..:)

Nu ska jag sussa snabbt för i morgon Ă€r det FREDAG ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Sent

Fan vad sent det blir pĂ„ kvĂ€llarna nĂ€r man jobbar em v. Imorgon tar jag och Hugo sovmorgon och myser. 

Idag va jag hos bm. Allt sÄg fint ut. Jag hade lÄga hjÀrtljud den hÀr gÄngen. 135... Kille??? Alla tror ju att jag fÄr en till prins pga min magform, sÄ jag vÄgade köpa en dinosaurie onepice ;)

SÄ sjukt söt till lilla Ludde. (Det Àr inte bestÀmt att han ska heta Ludwig) men det Àr det vi har pratat mest om.

Sen tog jag en fika med min kĂ€ra vĂ€n Mary-Jane. Vi bestĂ€mde idag att hon ska övningsköra med mig. SÅ KUL. :)
SĂ„ om ca 3 v sĂ€tter vi igĂ„ng. Vill helst ha körkort innan bebisen kommer men det kanske blir tight.. Har ju varken pluggat eller kört nĂ€tt Ă€n. 

Sen Ă„t jag en god lunch med en annan god vĂ€n (Amanda) det blev Skagen macka pĂ„ nancys. Sen blev det jobbet.. 
Lite shopping han vi med dĂ€r emellan. Köpte 2 halsband fr ur och Penn (20kr) pĂ„ alla smycken. Bra pris mĂ„ste jag sĂ€ga. Letade rosa mobilladdare ocksĂ„ men alla butiker har bara sladdar i rosa. 
Jajaa nu ska jag glo pĂ„ nĂ„gon serie och sen krypa ner hos min nybadade prins ❀
Ă…Ă„Ă„ förresten .. Köpte en ny (ögonbryns-ögonskugga) fr make up store. Hade en lika dan sen innan som precis har tagit slut..jag hade den i 8 Ă„r. Snacka om att den hĂ„ller lĂ€nge ;) kanske Ă€r gammal dĂ„ iofs. Har ingen koll pĂ„ smink och hĂ„llbarhetsdatum. Hur som haver sĂ„ hĂ„ller sminket lĂ€nge dĂ€r. Tycker allt överlag gör det dĂ€r i frĂ„n. 
Puss sĂ„ lĂ€nge 


PĂ„ riktigt vad jag saknar min kropp nu. 
Och den hĂ€r fina mĂ€nniskan som har jobbat dagtid bara nu ett bra tag. NĂ€sta v ses vi af. ❀❀❀

Godnatt alla :)

Bebis

Inte lĂ„ngt kvar nu ❀


Grattis Anton

Min lillebror tog körkort idag. Jag Àr stolt som en tupp. Han och Jesper kom och hÀmtade mig efter jobbet och körde mig hem. Jag mÄste ocksÄ ta körkort..;)

Idag fick jag bekfrĂ€ftat fr försĂ€kringskassan att jag fĂ„r havandeskapspenning pĂ„ heltid. Min sista arbetsdag Ă€r den 4 april. SĂ„Ă„Ă„ skööönt... Det Ă€r verkligen tungt nu.

IkvĂ€ll blir det att gĂ„ och lĂ€gga sig pĂ„ en gĂ„ng. Ska till bm imorgon tidigt.. VĂ€ga, ta stick i fingret, lyssna och ja, ni vet. SpĂ€nnande. Återkommer imorgn ❀ Natti natti 

Grattis igen min fina lillebror. ❀❀❀

...

Har nyss kollat klart pÄ walking dead. Bara tre avsnitt kvar pÄ S4 .sorgligt
Det gick bra att jobba. NĂ€r man vĂ€l Ă€r dĂ€r sĂ„ Ă€r det lugnt. Grejen att gĂ„ till jobbet Ă€r vĂ€rre. 
Imorgon börjar Hugo tidigare pĂ„ dagis, sĂ„ han hinner vara med pĂ„ den pedagogiska verksamheten. Jag brukar bara lĂ€mna honom sent pĂ„ mĂ„ndagar. Snart ska han fĂ„ lĂ„ngledigt, min prins. Det Ă€r han sĂ„ vĂ€rd.. 10 dagar nĂ€r bebis kommer och sen vĂ€rldens lĂ€ngsta sommar. (Ledigt ibland i veckorna) sĂ„klart. Vet inte riktigt Ă€n hur det fungerar om det Ă€r tisdag till torsdag han ska gĂ„ pĂ„ fsk kanske.. 

Usch vad jag behöver sova egentligen . Tycker att det Ă€r svĂ„rt att bara dyka ner i sĂ€ngen nĂ€r man har jobbat. Vill helst varva ner, en film, Ă€ta nĂ„gonting. Tur man Ă€r gravid dĂ„ jag ALDRIG skulle Ă€ta sĂ„ hĂ€r sent annars. 
Fick höra ett sĂ„ gulligt tjejnamn idag, som en pĂ„ jobbets dotter heter Enya 
Nu har vi ju bestÀmt Ebba. Men om en tredje kommer nÄgon gÄng kanske ;)
NÀhÀÀp.. Godnatt folket. Nu ska jag drömma om vÀrme, sol och bad. Vill ha sommar nu.





Sovmorgon


Vi ska snart röra oss mot dagis, efter att ha Àtit en lÄng frulle framför Bolibompa. Idag blir det en promenad innan jobbet. Jag jobbar kvÀll denna v och det ska faktiskt bli riktigt skönt. Det var ganska dÄlig timing att börja 06:00 förra v efter att ha varit i Florida som det Àr 6h,s skillnad. Jag fÄr iaf sovmorgon (ska ju lÀmna Hugo) men till 7:30-8:00
Nu ska vi klĂ€ pĂ„ oss ❀ 
Ha en skön mÄndag i solen

Oldies

Lite gamla bilder (ca 1Ă„r gamla) ❀
Jag och min blivande man ;) (nÄgon gÄng) haha
Min kortklippta kille
Vi ❀
❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
Grabbarna i mitt liv... Fatta att det Ă€r vi tre mot vĂ€rlden.... Och snart Ă€r vi fyra.❀

IgÄr och idag

IgĂ„r va vi ju hemma hos Jens som har fyllt 40. Vi blev bjudna pĂ„ middag och efterrĂ€tt, som var supergott. Det var trevligt folk och bra stĂ€mning. En lyckad kvĂ€ll helt enkelt. 



Hugo fick lyckan att sova över hos sin (kusin) Josefine. Dom hade haft stor-mys med filmen turbo, melodifestivalen och lasagne. ❀

Finaste ungarna i hela vĂ€rlden ❀❀❀❀❀

Idag vaknade vi runt 10:00. Det blev sent i JĂ€rna, sĂ„ vi var vĂ€ll hemma runt 04:15. Vi gick upp och drack en kaffe och kĂ€kade lite frulle, innan vi tog en promenad för att hĂ€mta hem Hugo. Tessan och jossan bor inte allt för lĂ„ng hĂ€rifrĂ„n, och vĂ€dret var ju underbart idag sĂ„ det var bara mysigt att gĂ„. Vi tog bussen till JĂ€rna dĂ€r vĂ„ran bil stod kvar. 
Vi fikade lite hos J och S innan vi Ă„kte hem och tok-dog. Jenny kom hit och Ă„t middag med oss. 
Vi har spelat tv-spel och bara haft mys.

Imorgon blir det sovmorgon för mig och prinsen. PĂ„ mĂ„ndagar lĂ€mnar jag honom inte förrĂ€n kl 10:45. Lyxigt och mysigt att fĂ„ hela morgonen för gos och lĂ„ngfrukost. Nu ska jag försöka sova brevid trollet mitt, vilket verkligen inte borde vara ett problem.. Jag Ă€r skittrött. 


Hörs imorgon ❀❀❀❀❀❀❀

Just nu..

Äter vi sen middag. Det kommer att bli fredagsmys med godis och pĂ„skmust. 

UrsÀkta att det ser lite grisigt ut.. ;)

Skum text

Mobilen lever sitt eget liv och Ă€ndrar om orden. Tex ska det ju givetvis stĂ„ hjĂ€rtljud och inte hjĂ€rtlig...
Hittade nÄgra test pÄ nÀtet. Det stÀmmer typ 50/50 sÄ har ingen aning om vad det blir. Med Hugo hade jag ÀndÄ magkÀnsla pojke nu Àr det verkligen svÄrt. Det Àr jobbigt att inte veta men jag ska verkligen försöka att inte ta reda pÄ vad det blir innan Ebba-Ludde dyker upp ;) kolla hÀr.!!!!



Kort vecka

Det kÀnns ju minst sagt underbart att det Àr fredag imorgon. Det blev en himla kort v för mig med tanke pÄ att jag var ledig i mÄndags...

Idag har vi kĂ€kat pizza och druckit Cola en torsdag i all Ă€ra. SĂ„ kan det gĂ„ om man inte har nĂ„tt kul hemma.. (Är sjukt krĂ€sen vad det gĂ€ller mat just nu)
Jag kan inte bara trolla ihop nĂ„gonting frĂ„n det vi har i kylen och frysen. MĂ„ste typ Ă€ta det jag Ă€r sugen pĂ„ för stunden. 
Jag lagade dÀremot grymt god mat igÄr (korv i ugn med mos) jossan och Tessan var över och kÀkade och lekte.
Och i tisdags sĂ„ var Helena med hem och dĂ„ var det pannkaks tisdag. ;) 

SÄ jag lÄter inte alltid Hugo Àta skrÀp i veckorna. Snarare vÀldigt sÀllan. Nu tycker inte jag att pannkakor Àr skrÀp, men det kanske ni gör? ;)

I helgen blir det lugnt. Hugo sover borta pĂ„ lördag. En utav mattes alla syskons sambo fyller fyrtio. Men gravid och jĂ€vlig som man Ă€r, sĂ„ blir det tidig hemgĂ„ng för mig. 
Nu ska jag försöka sova brevid mitt troll som redan snusar sĂ„ gott. En dag kvar att gĂ„ upp kl 5 :(.. 
Btw. Har ni gjort (ring-testet?) ett test dÀr man hÄller en vigsel, alt förlovningsring i ett hÄrstrÄ över magen? Om den snurrar i cirklar blir det en tjej, och pendlar den sÄ sÀgs det att det ska bli en kille? Det blev tjej för mig. MEN enligt bÄde Maya-indian folket och kinesiska teorier sÄ ska jag fÄ en pojke. Haha :-D
Börjar bli grymt nyfiken nu. Det sĂ€gs ju nĂ„gonting om hjĂ€rtlig ocksĂ„..? Har haft 150-158 varje gĂ„ng. Ja jaaa inte för att det spelar nĂ„gon rolö, men det Ă€r kul att spekulera. :) nĂ„ja . Godnatt ❀❀❀


Dog lite nÀr jag hittade denna bild ;) moahahaha

Jag mÄste sova

Ska upp fem imorgon.
Ungen sparkar som aldrig förr. Jag Ă€r inte trött, fast jag borde. 
Jag kommer dö pĂ„ jobbet imorgon om jag inte somnar nu. 
KĂ€nns som att det var en evighet sen jag var pĂ„ jobbet. Är fortfarande inte taggad, men det kĂ€nns okej.
Imorgon har jag en date med Helena. Hon ska fĂ„ födelsedagspresent av mig frĂ„n USA. Ni fĂ„r se nĂ€r hon har öppnat det ;) 
NÀ hÀpp

RÀkna fÄr nu dÄ!!!.....

KvÀll

Jag och Hugo knatade ner pĂ„ stan och köpte lite baby-grejer. Vet ju inte vad det blir sĂ„ det fick bli mest vitt. (Har kvar en hel del neutrala klĂ€der frĂ„n H) tycker att det Ă€r bĂ€ttre att shoppa nĂ€r man vet vad det blir. 
Vi Äkte till Weda och hÀmtade ut en baby-Box som bar helt jÀvla meningslös. (2 blöjor och en trasa, samt en mina tandkrÀm) haha. Vi kollade pÄ vagn nÀr vi ÀndÄ var dÀr. Dom har en liggdel att köpa till Hugos vagn.. Hmm nÄgot att fundera pÄ. DÄ kostar det nÀmligen oss 2500 ist för 7500 eller 11000 beroende pÄ vad vi skulle valt för vagn. Det har ju stÄtt mellan bugaboo och Emmaljunga . Vi fÄr helt enkelt se..

Sen blev det sushi middag och lego bygge. Hugo fick en grĂ€vskopa (liten lĂ„da att bygga ihop) fr Weda nĂ€r vi Ă€ndĂ„ va dĂ€r. Gillar den leksaksbutiken. Den Ă€r liksom inte lika ihoptryckt som alla andra. 

Just nu sitter jag och kĂ€kar marabou mint-krokant. Den Ă€r sĂ„ jĂ€vla goo.. Är det nĂ„gonting jag har cravings pĂ„ sĂ„ Ă€r det den... 
IkvĂ€ll (sent) blir det walking dead. Som jag har lĂ€ngtat. Har tvĂ„ avsnitt att se ikvĂ€ll. Älskade serie ❀

Hugo Àter sushi

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀
Ebba-Luddes klÀder ;) + den vÀrdelösa boxen

Puss och kram

Min tokiga unge

Hugo har brÀnt sitt axelknÀ ;)??


Godmorgon

Va det ju för ett tag sen :)
Vi vaknade 9:30, Ät frulle. Hönö-kaka med leverpastej. Kollade netflix (som han hade lÀngtat) ;)
Vi har badat och tvĂ€ttat hĂ„ret. 
Jag ska snart stĂ€da och packa upp det sista. Älskar att packa men det Ă€r inte lika roligt att packa upp skiten sen. 
Det Ă€r sĂ„ skönt att vara hemma. Även fast jag lĂ€tt hade kunnat stanna dĂ€r ett tag till, sĂ„ kĂ€nns det alltid lite skönt att komma hem. Ännu skönare va ju att jag tog ledigt idag. Men imorgon Ă€r det back to work. Har ingen lust!!!

Jag har ju ansökt om havandeskapspenning.. Snart lĂ€r jag ju fĂ„ veta om jag fĂ„r det... Isf Ă€r det bara den hĂ€r mĂ„naden kvar att jobba. Det börjar ju bli ganska tungt nu. 
Det kĂ€nde jag med flygresan ocksĂ„. Svanskotan och benen hade jag ont i. Man kan ju inte riktigt sitta rakt heller. 
Men snart Ă€r det över. Kan fortfarande inte fatta att jag ska bli tvĂ„barns morsa. 

Nu ska jag hjĂ€lpa Hugo att ta fram prylar sĂ„ han kan göra halsband. Hörs sen.. 


LĂ€ngtar efter den hĂ€r parveln nu. Jag Ă€r sĂ„ jĂ€kla nyfiken pĂ„ vad det ska bli ❀

Heeej

Det blev lite dĂ„ligt med wi-fi hĂ€r pĂ„ slutet.. Vi har shoppat pĂ„ sawgrass bl.a. Slog till pĂ„ en mk vĂ€ska. Massa lukta gotta frĂ„n vs. En MASSA klĂ€der till Hugo , lite leksaker. Köpte en Tommy Hilfiger tröja till mig sj. Massa necessĂ€rerer. Haha 


Efter det blev det Miami city och vi kÀkade pÄ bubba gump (Àlskar Fortest gump) det var grymt gott. Hugo ville hÄlla i papegojor och M ville gÄ upp och spana in hooters brudarna. Haha. Jag tog en bild pÄ honom ;)


Min modiga lilla kille. Oj vad han tjatade om detta :). Trodde aldrig att han skulle vĂ„ga . 

Nu Ă€r vi iallafall hemma efter en helt underbar resa. Vi kommer lĂ€tt att Ă„ka tillbax dit. Efter att ha varit i USA kommer man aldrig mer vilja Ă„ka till typ Thailand.. Det Ă€r varmt, finare strĂ€nder och mkt bĂ€ttre shopping. Maten dĂ€remot.... 
Hade förvÀntat mig frÀschare mat, tror jag. (Kan bero pÄ att jag har valt pannor och burgare) haha.. Snart Àr ungen ute och dÄ blir jag sugen pÄ sallad igen. ;)
Kommer att lĂ€gga upp mkt fler bilder hĂ€r, nĂ€r jag har fĂ„tt skickat till mig frĂ„n alla.. 
Just nu Ă€r vi alla helt döda av tidsomstĂ€llningen. Tur att jag och H Ă€r lediga imorgon med. 
Vi hörs dĂ„.! Puss. ❀




RSS 2.0