Hockey


Ssk tröja pÄ och sjÀlvklart halsduk ocksÄ.. Det blev dessvÀrre lite lÄngtrÄkigt enligt herrn ;-) hahaha
H följde med hem till Pershagen och sov. Gullungen ❀

Imorgon ska jag och Andrea med spĂ€disarna hem till Petra i JĂ€rna. Ska bli skitkul 👍
 Jag Ă€r sĂ„ jĂ€kla trött sĂ„ nu ska jag krypa ner bredvid Ludwig och snusa. Hörs imorgon

Onsdag

Shit vad lĂ„ng denna dag har varit.. 
Andrea hÀmtade mig kl 9 imorse och sÄ drog vi upp till Sthlm och Helen !
VÄra bebisar Àr exakt lika gamla. SÄ himla gosigt


Ludwig och Sofia 


Jag och Andrea Ă„kte hem till henne och fikade senare. (NĂ„gon cocko-bar och Cola light 👍)
Sen hem till oss dĂ„ matte hade lagat grymt god höstgryta. Daniel mötte oss hemma hos oss.. Nu har dom precis Ă„kt hem och jag ska faktiskt lĂ€gga mig i ett bad med en kaffe. Åherregudvadgott

Moschhh ❀


MĂ„ndag!

Hej.
Idag har jag och barnen varit i badparken. TrÀffade Sara en gammal jobbarkompis dÀr med hennes William . HÀngde ganska lÀnge. Det var relativt torrt i parken idag.
Sedan gick vi ner pĂ„ stan och lunchade. Köpte lite nödvĂ€ndigheter. Bl.a. Massa frukt som vi skulle göra juice av.(har en stor juicemaskin) plus lite mer prylar. 




Hugo syns knappt pÄ bilden. Han vill jÀmt gÄ genvÀgar/andra vÀgar Àn mig. ...

Imorgon ska vi hem till min faster i Älvsjö. Det ska bli riktigt trevligt. Det var lĂ€nge sedan. KĂ€nns som att man inte hinner sĂ„ mycket lĂ€ngre. LĂ€gger mycket tid pĂ„ mina polare men helt Ă€rligt har jag lagt alldeles för mycket tid pĂ„ fel polare dessvĂ€rre. Ändring pĂ„ det. 

PĂ„ onsdag ska jag och Andrea till en gemensam bekant uppe i Sthlm. Vi skulle ta en pw runt i hammarbysjöstad dĂ€r hon bor. Blir trevligt. 
PĂ„ fredag ska jag och Andrea hem till vĂ„ran fina vĂ€n Petra i JĂ€rna (med alla barn) sĂ„ himla mysigt. ❀
Nu ska jag ut i vardagsrummet och jag hoppas att walking dead har kommit ut nu. (Fanns bara att ladda ner och göra om formatet) igĂ„r... Orka...
Jag blir alltid kvar i sovrummet en lÄng lÄng lÄÄÄÄng stund efter att jag lagt barnen. Det Àr alltid jag som lÀgger barnen) jag Àlskar det :)

Godnatt pĂ„ er ❀❀❀

Lite bilder bara


Min stora fyramÄnaders-tjockis 7,3 kg och 66 lÄng . Han ligger fortfarande över kurvan bÄde i vikt och lÀngd ;-) haha
TÀnk om man kunde kÀka skita och sova pÄ samma gÄng.! Fan va mkt gjort man skulle fÄ dÄ ;-)

Fr vĂ€nster: Oliver , Junia, Oliver B, Hugo och Matilda ❀
Jag och L matchar i klĂ€der 
Hugo skĂ€mmer bort mig med vackra smycken đŸ˜‚â€ïž
Familjen dÄrhus-selfie
Middag pÄ stan med mitt ena hjÀrta. SÄ mysigt att sitta ner pÄ restaurang med bara honom och smÄprata och kÀka
Stolt kille som rider pÄ Nora sjÀlv


Hugge var pĂ„ kalas pĂ„ torekĂ€llberget och det var vĂ€ldigt lyckat. Massor av fika, ponnyridning tvĂ„ ggr var, klappa kaninerna, borsta hĂ€sten, och gĂ„ in till lammen och klappa och se pĂ„ nĂ€r dom fĂ„r mat. 
Trött liten kille i bilen
SĂ€ngdax i en pyjamas Ă€rvd frĂ„n mina bröder ❀
Tog kort pÄ en bild pÄ mig som liten. (Alla sÀger att L Àr sÄ lik mig) nÄ???
Fika pĂ„ stan med bĂ€sta Nora 

Det var lite bilder frÄn senaste.. Har tid att blogga frÀmst kvÀllar men ni vet hur det Àr.. Ibland hinns det helt enkelt inte med.!
Idag har vi (förutom husvisningarna) lagat potatisgratĂ€ng med flĂ€skfilĂ©. Fy fan va gött det var. Vi drack rött till och Tessan var hĂ€r och kĂ€kade med oss. Kan inte bli sĂ„ mkt bĂ€ttre. 
Jag bara mĂ„ste fĂ„ tipsa om en sĂ„ underbar film som vi nyligen har sett... Maleficent (törnrosa med Angelina Jolie i huvudrollen) den var helt enkelt helt underbar. Bara se den. 

Imorgon Ă€r det mĂ„ndag igen jag och barnen har ingenting planerat. SĂ„ skönt. PĂ„ tisdag ska vi till min faster i Älvsjö pĂ„ onsdag hem till en bekant i Sthlm (jag och Andrea ska dit) och kanske trĂ€ffa jossan och Tessan pĂ„ torsdag. Sen Ă€r det ju liksom helg igen... Ajaa. Nu ska jag upp och kolla det sista av fotbollen. ❀

Hus

Idag var vi pĂ„ tre husvisningar. Vi letar som tokar. Idag var det ett som föll oss i smaken.! Dock inte lĂ€get. (SĂ€tra gĂ„rd i Nykvarn) sĂ„hĂ€r ser det iaf ut 👇



Jag bor helst i hölö sedan i Pershagen sen i JĂ€rna (men kan Ă€ven tĂ€nka mig Nykvarn eller enhörna ocksĂ„) nĂ„got annat stĂ€lle Ă€r inte relevant . Jag tycker att det Ă€r viktigt vart mina barn ska gĂ„ i skolan och flyttar dĂ€refter. 

Hej

Hundra Är sedan igen... Det har hÀnt mycket men tÀnkte dela in det i flera olika inlÀgg... Vi börjar med ludwigs dop igÄr..!
Det var supertrevligt med nÀra och kÀra. Ludwig Àr döpt i Tveta kyrka precis som sin storebror. (Av samma prÀlle) dopfikat hade vi bÀckstugan (Tveta spÄret typ) kamratatugorna dÀr. Det var kanon..


Ludwig Hans Folke har tvĂ„ gudmödrar . Vina tvĂ„ absolut bĂ€sta vĂ€nner Therese och Helena ❀
Hugo har ocksĂ„ tvĂ„ gudmödrar. Min mamma (som barnen ska bo hos om vi gĂ„r bort) och Sylvia Mattias ena syster (tvillingsyster) 

Vi fick hjÀlp med mycket av fikat. Vi hade bett lite kompisar/familj om bakhjÀlp.! Dessa tÄrtor Àr dock bestÀllda frÄn Ica maxi.!






Alla vi ❀

Vi blev rĂ€tt mĂ„nga pĂ„ dopet. (Tror runt 85 pers) 
Ludde fick massor av fina doppresenter allt frĂ„n sparkonton till klĂ€der, leksaker, pengar och smycken. Tack snĂ€lla alla ni som kom för bĂ„de bakhjĂ€lp och fina gĂ„vor. ❀ Puss

RSS 2.0